kamos ma len tlacitkovy mobil, taky len zavolat a SMS o Strave pocul ale neriesil, tusim ani cyklocomputer ziadny nema. proste len bikuje, ale nohy ma dobre. nie je to len cykloturista
Vsak cykloturista neznamena, ze nema nohy alebo vykon .. kolko som takych uz zazil .. cykloturisti, ale Barenyi by mal co robit .. cyklisti su povahovo 3 skupiny (plus kombinacie) .. turisti, chrti a taki co sa vozia. Ale kolko vedia dat uz zalezi od ineho.
Ja detto,aj keď môj garmin 500 káblik nemá Celá strava aj priemerky a watty sú mi úplne ľahostajné,aj keď to znie ako otrepané klišé,jazdím skutočne len pre radosť z pohybu a pre svoj dobrý pocit.Taká výkonnejšia turistika.Už 28 rokov.
lto Pri tolkych kilometroch co rocne najazdi, si to vyslovene pyta zaznamenavanie s gps cyklopocitacom, aby bolo na mape vidiet, kde vlastne este nebol .
Pre mňa je ho hlavný a v podstate jediný dôvod prečo sa so Stravou hrám. Mňa žiadne tepy, waty, tréning, progres nezaujíma. Ľutujem len jedno, že Stravu používam od konca roku 2017, tak moja mapa je biedna. Keď si predstavím, že kde všade som predtým bol...
dodiken Nemám, prvý smartfón som mal koncom roku 2017 Ako malý fagan som si cesty na Orave tiež zaznačoval perom do mapy čo kedysi bola v Zlatých stránkach lto Aj Strava heatmap je pekná Len tam nevidím terén...
Ja som sa na moje pomery tento rok celkom zlepsil. Bike som kupil v 2017,tam som urobil 1270Km,v 2018 som mal pracovne "problemy" a bolo tiez len 1212, tento rok uz mam 3787 a chcem mat 4K. Snad sa podari. Bike mam len mtb. Dokopy mam len tieto 3 roky.Predtym som jadzil na biku akurat do krcmy,alebo na medokys.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...a fungujem - jazdím.
Pre mňa je ho hlavný a v podstate jediný dôvod prečo sa so Stravou hrám. Mňa žiadne tepy, waty, tréning, progres nezaujíma. Ľutujem len jedno, že Stravu používam od konca roku 2017, tak moja mapa je biedna. Keď si predstavím, že kde všade som predtým bol...
lto Aj Strava heatmap je pekná
40 000 km /295 dni=135,6 km denne. To je chore a moze mi hovorit kto chce co chce, zdravy clovek to nie je.