Neviete niekto co je s Kajom Hartlom? Mam ho asi ako viaceri na strave a vsimol som si ze uz mesiac nepridal ziadnu aktivitu, a to zvykol aj spacirky... Len tak, ci je vsetko ok
dik uz je objednana, ako jednoucelna flaska na bike mi prisla trosku zbytocna na tych par vyjazdov, preto som sa pytal ci ma vyznam do toho vobec investovat nejake tie eura - ale presne na turistiku ma napadlo ze by bola dobra, lebo mam litrovu termosku a vacsinou donesiem polovicu caju domov.
Veľmi slušná fľaška, asi jej kúpim ešte segru. Tiež som si myslel, že ju až tak nevyužijem, ale na zimné cestné pohodičkové srandy a aj kratšiu turistiku (na ktorú je modrá šelma od Camping Gaz s objemom 1 l priveľa) sa nad očakávanie osvedčila.
Mam 0,7 aj 1l termosky od Husky, uplne najlepsie podla mna, ale deboyo idealne na bajk v zime, co mi pripomina ze by som mal pohladat a pozriet ake zvieratko je v nej zavrete ak som tam nieco nechal
Nerozporujem system uzavretia flase vhodny pre jazdu na bajku, len som napisal, ze nic prevratne to nie je , obycajny system dvojstenny nerez vo vakuu + nejaky uzaver. Ten klasicky + batoh vydrzia viac, to je vsetko co som chcel povedat .. plus to, ze sa to vsetko clovek zaplati naviac asi 15e /ak by to niekto chcel na turistiku, tak zbytocne preplati/.
Som si normalne kukol co to je za flasa. Ja bezne nosim termoflasu be cool co sme dostali v praci od riaditela, a este mam jednu turisticku ale tiez nestala 28 euro ako tu v mtbikerovi ta deboyo ... to sa musi samocistit za ten peniaz. Nosim ich na lyze na turu na bike v chladnom a s detmi aj v prilis teplom pocasi
tak ide hlavne o ten tvar - mala by drzat bezproblemov v kosiku na flasu na biku (teda dufam) - mozno niekomu drzi aj obyc turisticka termoska no mne sa uz take veci nechce skusat. okrem toho - s lacnymi termoskami v rodine a okoli moc dobre skusenosti nemame. aj taka tescoma sla s rokmi doprdele - tusim ani nic pouzitelne uz nerobia. do starej sa musi robit caj vecer aby sa na druhy den okolo obeda dal pit. moja kupovana o par rokov neskor vydrzi ledva 12h udrzat caj teply. u mna je cena za deboyo 19,90
Mam podobnu, na p.r.d, za 30-40min voda ladova
Ten alobal to nezachrani, tiez som mysel ze to bude stacit ale nestaci.
Ked jazdim dlhsie alebo potrebujem viac vody oplatisa maly batoh s vodnym vakom, vodu ohrievam svojim telom. Len v hadicke je par glgov studenych.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.mtbiker.sk/shop/prislusenstvo/flase/elite-flasa-iceberg-termo-500ml-2-hod.html
Ten alobal to nezachrani, tiez som mysel ze to bude stacit ale nestaci.
Ked jazdim dlhsie alebo potrebujem viac vody oplatisa maly batoh s vodnym vakom, vodu ohrievam svojim telom. Len v hadicke je par glgov studenych.