Čím by ste zalepili toto (ak vôbec) aby to fakt držalo a nemusel som sa báť, že mi to dzigne na hlavu? Je to kolík, ktorý drží jeden diel skla z presklenia balkóna v hornej kolajničke. Máme trochu problém dostať sa k novým/náhradným dielom od dodávateľa.
Ešte mi napadlo, či by sa to nedalo vytlačiť ale netuším z akého materiálu sa dá tlačiť na 3D tlačiarni.
Edit: je to plast
..skus pohladat na tom plaste nejaky napis, mal by mat z akeho to je materialu. Casto byva tak ze ho neni vidiet, niekde v dutine. Podla toho budes vediet cim to lepit. Uz to ale nebude drzat tak ako pred tym. Osobne by som pod tym potom uz nesedel
..a ten napad s tou tavnou pistolou bolo 1.april ze
Moje riesenie
Zalepit dvojzlozkovym lepidlom / napriklad na kov / pred tym spodok prevrtat a stiahnut to potom skrutkou s podlozkami. Na vrchu tej ulomenej casti podlozku odrezat ako je ta plocha cast. Nieco by to urcite vydrzalo.Do tej dutej casti mozes dat viac toho lepidla aby tu skrutku zafixovalo.
darebak - hľadal som, nič som nenašiel ani na jednom z kolikov. Tavnu pištoľ určite nie, to sklo zase má svoju hmotnosť. Hľadám nejaké riešenie kde by spoj vedel byť minimálne tak pevný ako materiál ak nie pevnejší.
Nejaké dvojlôžkové epoxidy napríklad by to nezvládli? Tesak nevieš poradiť?
Edit: Luigi vďaka za reakciu.
Ono tie firmy používajú rôzne systémy. Od zástupcu vlastníkov mám info, že firma má nejaké existenčné problémy a neviem či si tieto veci nevyrábali aj sami.
Ale za prieskum to stojí.
Narez tam samorezku zospodu smerom hore, taky trn, zdrsni povrchy, aj vnutri tej dutiny, spoj to a celu dutiny vylej epoxidom. Nieco to vydrzi, ale casom sa to zlomi nakolko to vyzera byt nejaky pant, ci?
Tak to aj ten epoxid casom praskne.. Este ma napada ak mas dobreho znameho nejakeho frezara, dat to spravit z nejakeho lahkeho kovu, nevyzera to byt zlozity diel.
Astro ta diera tam ma nejaký ucinok? Ak by si potreboval mam asi dve dvojzlozkove lepidla.. Ak by ta diera bola len na odlahcenie tak by som ju zalial aj s nejakou vystužou.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.mtbiker.sk/shop/servis-a-trening/mazivo-a-oleje/park-tool-sac-2-montazna-pasta-supergrip-113g.html
Park Tool SuperGrip PT-SAC-2 montážna pasta, 113 g
12,39 €
MOC 14,50 €https://www.mtbiker.sk/shop/servis-a-trening/mazivo-a-oleje/finish-line-fiber-grip.html
-10% Finish Line Fiber Grip pasta
od 8,99 € -10%
MOC 41,99 €Ešte mi napadlo, či by sa to nedalo vytlačiť ale netuším z akého materiálu sa dá tlačiť na 3D tlačiarni.
Edit: je to plast
..a ten napad s tou tavnou pistolou bolo 1.april ze
Zalepit dvojzlozkovym lepidlom / napriklad na kov / pred tym spodok prevrtat a stiahnut to potom skrutkou s podlozkami. Na vrchu tej ulomenej casti podlozku odrezat ako je ta plocha cast. Nieco by to urcite vydrzalo.Do tej dutej casti mozes dat viac toho lepidla aby tu skrutku zafixovalo.
Nejaké dvojlôžkové epoxidy napríklad by to nezvládli?
Tesak nevieš poradiť?
Edit: Luigi vďaka za reakciu.
Ale za prieskum to stojí.