Dúfam že "máte také baráky" si nemal na mysli mňa.
Už 15 rokov ho prerábam a stále nieje hotovo (ani nikdy nebude) je to ako písať o biku že finálna verzia ?
...no a postavený bol ešte za hlbokého komunizmu 1969
Lubik - ked uz je tak na ho*** pocasie, tak ja som bol na bajku a bolo uplne super skoda zabit den umyvanim.
Peto - celkom suhlasim, ked cely tyzden sedim pri kompe a trapim sa tak ze si to nevies ani predstavit, a ani by si to nikdy nezvladol, tak potom kazdu volnu chvilu velmi rad stravim v lese na biku
PetoPeto21. toto forum navstevuju povacsine ludia dobre zarabajuci, kedze cyklistika nieje lacny spas. Na modrom konikovi v skupine slobodnych mamiciek by si medzi sebou povymienali informacie, kde zadarmo zohnat detsku vybavu. Dobre zarabajuci ma ine chapanie ako slobodna mamicka so 4 detmi s obrnou, co sa nemoze vyhrabat z dlhov.
U nas v praci kolega odisiel domov o 15:30 a ja som dalej pokracoval v praci. On sa vratil najedeny oddychnuty o 18tej a do 20hod sme spolu robili a chcel aby som s nim ostal do 22hod. Lenze ja som mal za sebou uz 14hodin bez oddychu a 8 hodin bez jedla a cudoval sa ze mi pada naradie z ruky a ze nemam zmatkovat a ze som padavka. Nechali sme to na dalsi den. Neveril mi ze mozem byt unaveny a hladny. To je tak, ked prepustia polovicu zamestnancov, dalsi sikovnejsi ujdu za lepsim platom inam a zvysok zamestancov musi stihnut robotu za tych co tam uz niesu a neexistuje robit menej ako 12hodin, aj ked je zmuluva na 8h.
cely tyzden bolo pekne, co som bol v praci, iba v utorok prsalo a na vikend prsi cely cas. Trenazer nieje to prave. a zajtra ze sa ma znovu zlepsit pocasie. Ludia co robia 8hodin v mieste bydliska si jazdia ked je pekne. Ak by prsalo vsetky vikendy mozem predat bicykel.
Lubik - ked uz je tak na ho*** pocasie, tak ja som bol na bajku a bolo uplne super skoda zabit den umyvanim.
Peto - celkom suhlasim, ked cely tyzden sedim pri kompe a trapim sa tak ze si to nevies ani predstavit, a ani by si to nikdy nezvladol, tak potom kazdu volnu chvilu velmi rad stravim v lese na biku
Nebolo to len o umývaní. Vyčistil a namazal som orech, pedále, vymenil reťaz, platničky v prednej brzde. Včera som prezul nové plášte.
Už som potreboval aj takéto počasie lebo inak by som sa k tomuto nedokopal.
na trenazeri sa nemusim chystat ako sa obliect, kludne iba v tricku v zmie, nemusim mat na chrbte jedlo vodu, za jazdy vybavim aj telefonat a ezaspinim bik ani oblecenie. Ale ani ked pozeram bike the world to nieje uplne ono. Chyba nerovnost terenu a stupanie, pri ktorom rozmyslam, ci zosadnut a tlacit, alebo to nasilu dat.
Ved dnes bolo pekne, co tu vsetci mindzujete, ja som dal 50km a skoro 1000vm po karpatoch, od 200vm uz bolo dost blatka ale dalo sa. Lepsie ako vcera. Vcera prsalo a bol som minat svoje "lahko" zarobene kapitalisticke peniaze v kapitalistickom rakusku to len aby som nebol offtopic
ja som dnes tiez "umyval" bike - nestihol som to domov a zimne tretry sice nepremoknu, no casom do nich zacne tiect z hora a tu maju letne vyhodu oproti zimnym ze to ma kadial odtekat
no a samozrejme kedze mam bike v byte zadr al som aj byt takze dat to vsetko doporiadku trvalo nejku tu chvilku - krasna nedela zanami - tesim sa na slnecny pracovny pondelok
Normalne mi je luto ze som cez vikend minul tak super debatu mna tiez stoji obed v praci 50 centov a varia vyborne, vyber z 8 jedal a 2 polievok ... nechcem sa nijako chvalit len chcem teochu nasrat ludi ako peto a vuk
Kde tak dobre varia? My mame 4,20 listky resp callio za 0,70€ a dole je kantina kde robia 4 jedla ale nechodim tam, vacsina je z polotovarov a uz ma par krat z toho fajne prehnalo a nebol som sam. Bohuzial je to jedine miesto s jedlom v okruhu cca 500-700m, alternativa je potom aupark.s fastfoodmi. A jedla zacinaju 4,50 za nemasove jedlo a potom 4,90-6,10 za masove. Porcie ako pre deti, teta ked nalozi vela a nezda sa jej to tak normalne zhodi z taniera vraj to tam ani nevaria len nosia odniekial uvarene. nechodim tam ked fakt nemusim.
Zlata raca, tam boli obedy za 3,70-5 a vacsinou dobre. V pekle varili dobre a nazral som sa az moc
U nas cely den prsalo. A k tomu ze si mam pomoct a zmenit zivot - Kedze ma nepoznate neviete, ze sa to mne a mozno aj Petovi da tazsie ako vam. A su ludia Slovaci, co im tecie voda z kohutiku a vedia aj citat a pisat a maju sa v moznosti bicyklovat horsie ako ja a Peto. Skuste im povedat aby si kupili bik pre kazde dieta za 4000€. Kazdy nema moznost bez cudzej pomoci si zariadit zivot, tak ako by chcel. https://www.cas.sk/clanok/906486/denisa-sa-musi-sama-postarat-o-svoje-chore-ratolesti-kazde-z-mojich-deti-ma-desivu-diagnozu/
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Už 15 rokov ho prerábam a stále nieje hotovo (ani nikdy nebude) je to ako písať o biku že finálna verzia ?
...no a postavený bol ešte za hlbokého komunizmu 1969
To musíš robiť prei ministerstvo vnútra jedine 😜
U nas v praci kolega odisiel domov o 15:30 a ja som dalej pokracoval v praci. On sa vratil najedeny oddychnuty o 18tej a do 20hod sme spolu robili a chcel aby som s nim ostal do 22hod. Lenze ja som mal za sebou uz 14hodin bez oddychu a 8 hodin bez jedla a cudoval sa ze mi pada naradie z ruky a ze nemam zmatkovat a ze som padavka. Nechali sme to na dalsi den. Neveril mi ze mozem byt unaveny a hladny. To je tak, ked prepustia polovicu zamestnancov, dalsi sikovnejsi ujdu za lepsim platom inam a zvysok zamestancov musi stihnut robotu za tych co tam uz niesu a neexistuje robit menej ako 12hodin, aj ked je zmuluva na 8h.
cely tyzden bolo pekne, co som bol v praci, iba v utorok prsalo a na vikend prsi cely cas. Trenazer nieje to prave. a zajtra ze sa ma znovu zlepsit pocasie. Ludia co robia 8hodin v mieste bydliska si jazdia ked je pekne. Ak by prsalo vsetky vikendy mozem predat bicykel.
To trápenie si viem predstaviť 😂
Nebolo to len o umývaní. Vyčistil a namazal som orech, pedále, vymenil reťaz, platničky v prednej brzde. Včera som prezul nové plášte.
Už som potreboval aj takéto počasie lebo inak by som sa k tomuto nedokopal.
no a samozrejme kedze mam bike v byte zadr al som aj byt takze dat to vsetko doporiadku trvalo nejku tu chvilku - krasna nedela zanami - tesim sa na slnecny pracovny pondelok
Zlata raca, tam boli obedy za 3,70-5 a vacsinou dobre. V pekle varili dobre a nazral som sa az moc
https://www.cas.sk/clanok/906486/denisa-sa-musi-sama-postarat-o-svoje-chore-ratolesti-kazde-z-mojich-deti-ma-desivu-diagnozu/
To bolo smiešne?