ale keď je tu témá o politike prečo to nemôžete riešiť tam, resp moderátori to tam mali presunúť, potom to fórum tak vyzerá v poslednej dobe, že v každej téme je bordel
Pol roka mas podporu a medzitym daco vyhutas, ak nic ine mozes ist robit telefonistu do callcentra. Tam nemusis vediet nic len chciet a byt mily k ludom
Škoda, že furt neexistuje stroj času. By som vás poslal do 84teho a ak by vám foter z 800 korunového platu bol ochotný kúpiť a zároveň by ju bol schopný aj zohnať tak ste sa mohli dosýta bicyklovať na RMX či BMX. V 88om by vám potom za rovnakých okolností mohol kúpiť 5 rýchlostný Favorit alebo horský Velamos na ktorom vy ste síce nemali dostatočne funkčné brzdy ale za to dobrý pocit keď by ste sa na ňom vydr..li. A možno by to bolo všetko úplne inak a zastrelili vás na hranici keď by vám tie vymoženosti socializmu prestali stačiť.
ale teraz naozaj. pripominas mi velmi mne blizku osobu, (tiez problem s chrbticou) a okrem toho, aby sa dal do poriadku zdravotne a psychicky, sa len lutuje a humpluje dalej. hej a este narieka, ako bolo za komunistov lepsie a nadava, ze jak on malo zaraba, lebo je kripel a nemoze nic ine robit. aj ked som mu nukal moznosti, ako sa moze dat do poriadku a viest zase lepsi a plnohodnotnejsi zivot, aj si najst lepsie platenu pracu, tak len mavne rukou, ze on uz nejak do dochodku vydrzi...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kasli na to, tu moze byt hocico a teda tu mozu nadavat aj ludia co im vadi ze je tu hocico, nikto im to nezakazuje
Ono to prejde.
Teba v škole sikanovali však?
zasadol si na teba z frustracie, ze mu Unno nevydalo pod 8kg
No ty si toho príkladom 👍
povedz tomu, co nema ruku, alebo nohu
ale teraz naozaj. pripominas mi velmi mne blizku osobu, (tiez problem s chrbticou) a okrem toho, aby sa dal do poriadku zdravotne a psychicky, sa len lutuje a humpluje dalej. hej a este narieka, ako bolo za komunistov lepsie a nadava, ze jak on malo zaraba, lebo je kripel a nemoze nic ine robit. aj ked som mu nukal moznosti, ako sa moze dat do poriadku a viest zase lepsi a plnohodnotnejsi zivot, aj si najst lepsie platenu pracu, tak len mavne rukou, ze on uz nejak do dochodku vydrzi...
https://www.facebook.com/events/2285471715066175/permalink/2476229005990444/