Co tu riesil dudo, ... rozmyslam nakolko bude geometrii vadit ked tam nabucham ten spodok zo stareho ramu, cize o ten cm by som mal ram vyssie a ak sa nepletiem tak o 0,5 stupna polozenejsiu vidlu a sedlovku ... pricom vidla je uz original 66 stupnov...
kks zmizli mi prispevky z pieskoviska, boli moc vulgarne???
neviem sa ti vyjadrit k hlavku-nerozumiem tvojmu zadaniu, ale moj sucasny uhol 65,3 je naozaj skvely... uplne ine jazdenie ako som bol zvyknuty.
"Keď si sám a zarábas malo ako máš mať vyriešené bývanie?"
zvlastne ja mam vyriesene. a je zvlastne ze si nevyuzil moznost napr. obecneho najomneho bytu, pretoze tie funguju na principe ako za sociku. na zaciatku nieco zaplatis, potom platis najom a nakonci budu za zostatkovu cenu na odpredaj - bolo ich za posledne roky celkom dost. na pracu aj tak nadavas a tvrdis ze ta vyhodia. tak sa popozeraj kde take byty este su, najdi si tam pracu - mimo BA nepotrebujes ku stastiu tak velky plat a aj byvanie je dostupnejsie.
S tými bytmi to nieje úplne tak. Lebo, často je zmluva konštruovaná tak, že ma tam nájomník predkupné právo,ale nieje tam určená cena!!! Takže môže byť taká akú obec/mesto stanoví. Reálna skúsenosť,nie moja
Nebol som na mtbikeri zopar dni a ked som si precital zopar poslednych stran pieskoviska, tak na mna dychla poriadna davka pesimizmu, bezutesnosti a v pripade federera SAMOTY.
Ty sa zozieras hlavne sam, utvrdzujes sa v tvojej nemohucnosti a ospravedlnujes to lepsimi zivotnymi podmienkami v socializme...
Nech si ta uz nejaka baba klofne (ty si strateny pripad, sam na to nemas) a snad pominu tieto tvoje vyplakavacky.
Vela ludi zavidiaci lepsie zivotne podmienky podnikatelov zabuda, ze velka vacsina z nich zacinala z nicoho. Stalo ich to cas, peniaze, stres vypracovat sa tam, kde su teraz. Nech to skusia sami a poznaju zac je toho loket. Ale na to gule nemaju, uspokoja sa s tym co robia a radsej budu vyplakavat od klavesnice.
A dnes naozaj plati stara pravda o tom, ze remeslo ma zlate dno! Zrucni remeselnici zarabaju dnes velmi, velmi slusne.
Zasa mu nekrivd, bolo to v case ked bolo plno oje..vacov co brali veci, neplatili faktury, biele kone, zrusene firmy, nevymozitelne pohladavky, atd. a on si to neustrazil. Doverciva naivna cista dusa (v dobrom) bez skusenosti ako to v slovenskom bananistane v biznise fungovalo a funguje. Doba kesu je pre istotu predsa este stale.
Zobral som si dlhy, ktoré ešte teraz splacam, to som si zobral.. A ešte to, že keď chceš podnikať pri predaji tovaru musíš mat aspoň 50 tisíc €.... V najlepšom veku na čo?
Za 10 rokov ušetrím max 24 tisíc a to by som nemohol bicyklovat skratka nič len doma sedieť a pozerať von oknom ?.. . A 1 izbový byt stojí 60 tisíc...!!!
3izbak za 10tisic kupis v Medzilaborciach, je tam aj klud a da sa bajkovat a turistikovat.
pani, ked sa pridavaju podlozky pod predstavec, vzdy sa pridavaju nad hlavove...
moja uvaha: preco sa nepridavaju pod hlavove na spodok vidly? Zdvihol by som tak Stack, zaroven skratil Reach a ciastocne zdvihol BB + by som ziskal lepsi uhol na vidlu Angle Steering Tube... kde ma moja uvaha chybu?
Da sa, ale nezvykne sa to robit, je na to viac dovodov. V sucasnosti, ak nemas tapered, ale novsi typ hlavovej trubky, mozes dat konverizu na tapered a dvihnut to o 12-15mm.
Čo presne máš prosím na mysli?
V Číne vraj často centrálne miesta prikážu provinciám niečo urobiť/zabezpečiť, ale nepovedia ako. Po roku/dvoch analyzujú a dobré riešenie musia prebrať aj ostatné provincie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
taketo tam mam a teraz kazu 44mm Zero Stack (Top) / 56mm Zero Stack (Bottom
kks zmizli mi prispevky z pieskoviska, boli moc vulgarne???
neviem sa ti vyjadrit k hlavku-nerozumiem tvojmu zadaniu, ale moj sucasny uhol 65,3 je naozaj skvely... uplne ine jazdenie ako som bol zvyknuty.
zvlastne ja mam vyriesene. a je zvlastne ze si nevyuzil moznost napr. obecneho najomneho bytu, pretoze tie funguju na principe ako za sociku. na zaciatku nieco zaplatis, potom platis najom a nakonci budu za zostatkovu cenu na odpredaj - bolo ich za posledne roky celkom dost. na pracu aj tak nadavas a tvrdis ze ta vyhodia. tak sa popozeraj kde take byty este su, najdi si tam pracu - mimo BA nepotrebujes ku stastiu tak velky plat a aj byvanie je dostupnejsie.
S tými bytmi to nieje úplne tak. Lebo, často je zmluva konštruovaná tak, že ma tam nájomník predkupné právo,ale nieje tam určená cena!!! Takže môže byť taká akú obec/mesto stanoví. Reálna skúsenosť,nie moja
Vyzera to ako adapter na tapered vidlu do bezneho ram (spodok aj vrch ZS44) = do tapered ramu to hlavko nedas resp. das ale na volno
A keď za 600 môžeš bývať v ba a okoli sám, tak si frajer
Ty sa zozieras hlavne sam, utvrdzujes sa v tvojej nemohucnosti a ospravedlnujes to lepsimi zivotnymi podmienkami v socializme...
Nech si ta uz nejaka baba klofne (ty si strateny pripad, sam na to nemas) a snad pominu tieto tvoje vyplakavacky.
Vela ludi zavidiaci lepsie zivotne podmienky podnikatelov zabuda, ze velka vacsina z nich zacinala z nicoho. Stalo ich to cas, peniaze, stres vypracovat sa tam, kde su teraz. Nech to skusia sami a poznaju zac je toho loket. Ale na to gule nemaju, uspokoja sa s tym co robia a radsej budu vyplakavat od klavesnice.
A dnes naozaj plati stara pravda o tom, ze remeslo ma zlate dno! Zrucni remeselnici zarabaju dnes velmi, velmi slusne.
3izbak za 10tisic kupis v Medzilaborciach, je tam aj klud a da sa bajkovat a turistikovat.
moja uvaha: preco sa nepridavaju pod hlavove na spodok vidly? Zdvihol by som tak Stack, zaroven skratil Reach a ciastocne zdvihol BB + by som ziskal lepsi uhol na vidlu Angle Steering Tube... kde ma moja uvaha chybu?
Da sa, ale nezvykne sa to robit, je na to viac dovodov. V sucasnosti, ak nemas tapered, ale novsi typ hlavovej trubky, mozes dat konverizu na tapered a dvihnut to o 12-15mm.
V Číne vraj často centrálne miesta prikážu provinciám niečo urobiť/zabezpečiť, ale nepovedia ako. Po roku/dvoch analyzujú a dobré riešenie musia prebrať aj ostatné provincie.
https://finweb.hnonline.sk/zahranicna-ekonomika/1900138-akonahle-porusujete-pravidla-ste-obmedzeny-cina-zavadza-system-socialneho-kreditu
ale vy dvaja ste sa našli