budem za ***** asi, ale neviete niekto resp. nemate skusenost pred vianocami su rozne zbierky. nepoznate nieco kde mozem poslat nejake darceky seniorom alebo detom?
dakujem
Chlapci a to tu nenapíšete koľko preje.... te na alkohol a jedlo na výjazde napriklad... ja možno 50€ za rok....A už nehovorím o ***** ckach cez víkend 😂
budem za ***** asi, ale neviete niekto resp. nemate skusenost pred vianocami su rozne zbierky. nepoznate nieco kde mozem poslat nejake darceky seniorom alebo detom?
dakujem
Na stranke https://www.milyjezisku.eu/sr mozes darovat nejaky darcek dietatu/detom z destkych domovov. Kupit-zabalit a poslat. Staci si vybrat konkretne dieta a darcek. Ich priania su priamo na stranke.
“Na druhej strane si myslím, že Slovensko niekedy, žiaľbohu, a niekedy je to aj chvalabohu, že žiaľbohu, že na Slovensku predsa len tá pracovná sila je ešte stále lacnejšia a teraz, chvalabohu, že je lacnejšia.”
Chlapci a to tu nenapíšete koľko preje.... te na alkohol a jedlo na výjazde napriklad... ja možno 50€ za rok....A už nehovorím o *****.... ckach cez víkend 😂
Alkoholu dostavam kazdu sobotu z roboty tolko ze skoro nepotrebujem kupovat dalsi 🤣
Ja nepotrebujem kupovat alkohol aj ked z roboty nedostanem ziadny. Nepotrebujem alkohol. Pijem čerstvé chladené ,,plnotučné,, mlieko, kávu, nesladené nealko pivo a pomarančovú šťavu. Výnimočne vodu. A na bicykli veľa neprejem ani neprepijem. Pri výjazdoch do troch hodín nejem ani nepijem nič /v horúčavách vypijem do litra nealko tekutín - voda z prameňa, čapovaná kofola/, do šesť hodín pred výjazdom nejem a potom potrebujem jeden maslovo šunkový alebo salámový chleba. Nad osem do dvanásť hodín vyrážam tiež na lačno a počas jazdy potrebujem dva chleby - šunkovo maslový a salámovo /Nitran/ maslový, liter kávy a liter citronády. Prestoje počas sú jazdy minimálne. Ponáhľam sa domov poriadne sa najesť a napiť.
Na stranke https://www.milyjezisku.eu/sr mozes darovat nejaky darcek dietatu/detom z destkych domovov. Kupit-zabalit a poslat. Staci si vybrat konkretne dieta a darcek. Ich priania su priamo na stranke.
len tak zo zvedavosti som to otvoril a jeden ze:
Marián (17)
taktické kanady č. 43
Volám sa Marián, k Vianociam by som si prial taktické kanady č. 43. Ďakujem veľmi pekne.
jachmel jedna baba tam chce napr. mikrovlnku, alebo ina riad, ci pribor. to mi pride trosku zmysluplnejsie v tejto otazke. ale je to fakt, ze tieto deti nemaju v zivote ani zlomok stastia, co mame mozno my, preto by som im urcite nezazlieval absolutne ziadnu poziadavku...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dakujem
https://www.plamienok.sk/o-nas/o-plamienku
dakujem
A niekedy je to aj chvalabohu
Cim som ta samozrejme nechcel urazit. Myslel som to skor vseobecne
Coolmax ponožky...to je to pravé...
Alkoholu dostavam kazdu sobotu z roboty tolko ze skoro nepotrebujem kupovat dalsi 🤣
len tak zo zvedavosti som to otvoril a jeden ze:
Marián (17)
taktické kanady č. 43
Volám sa Marián, k Vianociam by som si prial taktické kanady č. 43. Ďakujem veľmi pekne.
napriklad taktika "na buka"
Máš niečo proti nám? Myslíš, že my sa nechceme mať trochu lepšie?