klasicky raf ma diery na niple aj z vrchu. to co popisujes je UST rafik - ked mi zozenies 29" UST rafik s vnutornou sirkou 30mm v cene bezne dostupnych rafikov budem ti vdacny
Aké UST??? Veď tam nie sú ani zámky na pätky. Ak budeš zháňať - zoženieš.
A bežne dostupný je čo za pojem? Na zakázku to vyrábané teda nebolo....
Ja žiadne UST ráfy nemám ako sa mi snažíš vnútiť - preto som spomínal tie bezzámkové pätky (hookless).
A žiadne špeciálne plášte netreba, neviem ako si na to prišiel. 5 rokov používam bez problémov bežné tubeless
Prosim vas skuste mi to vysvetlit. Nasiel som tento popis pri dt swiss rafikoch: "vďaka pribalným niplom SQUORX Pro Head možnosť prerábky ráfkov na Tubeless Ready bez použitia špeciálnych pásiek"
Ale akosi nechapem preco by ten nipel mal toto umoznit
sú k tým niplom aj také podložky dajaké.. Turbi mi DTčka preplatal toto leto.. ako by to fungovať malo si predstaviť viem, ale aj tak som dal pásku pretože inak by sa tmel mohol strácať aj v ráfe a trebalo by ho tým pádom asi viac..
By museli inak vyzerat z ineho materialu aby tesnili ale je pravda ze skoda, ze vyvoj nesiel tymto smerom. Otazka je aj ci je to lahsie ako paska, ktora naozaj funguje dobre
no z hodnoteni som pochopil ze to nepasuje na kazdy rafik - kazdy ma iny zliabok, ine diery. niekomu to sadlo ale vacsine asi nie.
na paske mi vadi to odliepanie, cistenie rafika, nalepovanie, mozne poskodenie montpakou bla bla ... nieco taketo by teoreticky stacilo narvat do dier a bolo by to tam snad po celu zivotnost rafika. poskodit to nemas moc sancu. paska je ale asi dobry biznis
KinDo asi to mas vytrhnute z kontextu - bavili sa tu chalani ze tie podlozky pod niple a niple squorks + tmel by mali utesnit rafik aj bez pasky.
Chalani existuje držiak na mobil aby som ho upevnil na riaditka kolmo- horizontálne aby som mohol natočiť video na ňom ? Niečo ako keby si mal umiestnený GoPro.
Google nechce ukázať.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aké UST??? Veď tam nie sú ani zámky na pätky. Ak budeš zháňať - zoženieš.
A bežne dostupný je čo za pojem? Na zakázku to vyrábané teda nebolo....
rovne hrany okrajov rafika je hookless - treba na to plaste https://bikerumor.com/2019/09/18/enve-definitively-explains-the-tubeless-hookless-bead-for-all-road-gravel-mtb/
Stymto mate skusenosti?
rovne hrany okrajov rafika je hookless - treba na to plaste https://bikerumor.com/2019/09/18/enve-definitively-explains-the-tubeless-hookless-bead-for-all-road-gravel-mtb/
Ja žiadne UST ráfy nemám ako sa mi snažíš vnútiť - preto som spomínal tie bezzámkové pätky (hookless).
A žiadne špeciálne plášte netreba, neviem ako si na to prišiel. 5 rokov používam bez problémov bežné tubeless
Ale akosi nechapem preco by ten nipel mal toto umoznit
sú k tým niplom aj také podložky dajaké.. Turbi mi DTčka preplatal toto leto.. ako by to fungovať malo si predstaviť viem, ale aj tak som dal pásku pretože inak by sa tmel mohol strácať aj v ráfe a trebalo by ho tým pádom asi viac..
voda v rafiku a fuciace kolesa su podla mna 2 rozne veci
resp. vloz profil rafiku s ktorym mas problem ...
na paske mi vadi to odliepanie, cistenie rafika, nalepovanie, mozne poskodenie montpakou bla bla ... nieco taketo by teoreticky stacilo narvat do dier a bolo by to tam snad po celu zivotnost rafika. poskodit to nemas moc sancu. paska je ale asi dobry biznis
KinDo asi to mas vytrhnute z kontextu - bavili sa tu chalani ze tie podlozky pod niple a niple squorks + tmel by mali utesnit rafik aj bez pasky.
Google nechce ukázať.
https://www.aliexpress.com/item/4000131125848.html?spm=a2g0o.detail.1000014.39.11203b0aoSWZgf&gps-id=pcDetailBottomMoreOtherSeller&scm=1007.13338.146400.0&scm_id=1007.13338.146400.0&scm-url=1007.13338.146400.0&pvid=35415634-b61f-4c20-b503-ec51ea0ddcae
Tu telefon otočíš (kuk video), ale zaleží od telefonu, či ti nezakryje objektív
https://www.aliexpress.com/item/4000080717671.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.36dd6db7htjHZv&algo_pvid=31ba85de-43b8-4239-94f1-82ae635ffe82&algo_expid=31ba85de-43b8-4239-94f1-82ae635ffe82-9&btsid=c382c606-c9b8-4150-aeed-af49f15431f0&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_9,searchweb201603_52