Lokalizácia
Formulár sa odosiela
písal som prečo si myslím,že sulík končí oproti kotlebovi.medzi 18-24 má kotleba najvyššiu podporu a predpokladám,že bude mať viac ako v posledných volbách.
Zobraziť komentár 25.11.2019 - 16:48:29
00
arrow_lefttriki napísal:
písal som prečo si myslím,že sulík končí oproti kotlebovi.medzi 18-24 má kotleba najvyššiu podporu a predpokladám,že bude mať viac ako v posledných volbách.

Teda tvrdíš, že Sulík končí narozdiel od Kotlebu a preto, že Sulík, je mimo, nevie robiť politku a nemá okolo seba ľudí do funkcií. Znamená to, že podľa teba je Kotleba na rozdiel od Sulíka s nohami na zemi, vie robiť politiku a dokonca má ľudí do funkcíí?
Zobraziť komentár 25.11.2019 - 16:54:05
01
to že ju nevie robiť ukázal počas 10 rokov,to,že nemá okolo seba ludí to je predsa vidieť.Nikdy stranu nebudoval a tak aj dopadol.
Zobraziť komentár 25.11.2019 - 17:01:29
00
arrow_lefttriki napísal:
to že ju nevie robiť ukázal počas 10 rokov,to,že nemá okolo seba ludí to je predsa vidieť.Nikdy stranu nebudoval a tak aj dopadol.

Pýtal som sa ťa na Kotlebu, nie na Sulíka.
Ale keď už rozprávaš znovu o Sulíkovi, tak ako môžem vidieť, že nemá ľudí na funkcie, keď 7 rokov nebola SaS vo vláde? A keď bola, tak SaS postavila relatívne kvalitných ministrov. Ďalej bola schopná postaviť župana za BSK, ktorý vyhral a z môjho pohľadu robí zatiaľ dobrú prácu.
Zobraziť komentár 25.11.2019 - 17:13:02
01
Sulík si kvôli vlastnej blbosti rozbil vlastnú vládu a naštartoval ficovu samovládu.U mafiána a objednávatela vraždy dohadoval volbu gen.prokurátora.....stále ti to je málo??
sulíkov odborník na školstvo je bývalý majitel kaderníctiev a hviezda markízackého bulváru...
odborníčka na zdravotníctvo je bývalá au pair z írska a majitelka materskej škôlky....
Toto sú odborníci ako z ksč...

čo sa týka toho odborníka bsk tak jediné čo dokázal tak zrušil po 15 rokoch železničnú dopravu do záhorskej vsi a zaviedol tam autobusy....ekologické myslenie na úrovni.
...a predpokladám,že ani ten turistický vlak do podhradia už na jar neobnovia...
Toto je Sulíkove videnie sveta v malom....
Zobraziť komentár 25.11.2019 - 17:28:03
00
arrow_lefttriki napísal:
Sulík si kvôli vlastnej blbosti rozbil vlastnú vládu a naštartoval ficovu samovládu.U mafiána a objednávatela vraždy dohadoval volbu gen.prokurátora.....stále ti to je málo??
sulíkov odborník na školstvo je bývalý majitel kaderníctiev a hviezda markízackého bulváru...
odborníčka na zdravotníctvo je bývalá au pair z írska a majitelka materskej škôlky....
Toto sú odborníci ako z ksč...

Je mi málo, pretože na otázky mi neodpovedáš a trepeš dve na tri.
Zobraziť komentár 25.11.2019 - 17:35:44
05
Zároveň nie je pravda, že u mafiána a objednávatela vraždy dohadoval volbu gen.prokurátora.
Groehling je veľmi kvalitný odborník na školstvo. Venuje sa tejto téme cez 10 rokov, čo je myslím dostatočná doba. A má výsledky. A ak je bývalý alebo súčasný majiteľ kaderníctiev, nevidím tam problém. Bordely to nie sú.
Ak ti zrušili vlak do Záhorskej Vsi a miesto toho musíš chodiť autobusom, tak to mi ľúto. Ale nie je pravda, že je to jediné, čo Droba spravil. Takisto nie je pravda, že toto je Sulíkov svet v malom.
Zobraziť komentár 25.11.2019 - 17:47:35
01
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/386415-co-bola-kauza-sasanka/
tu to máš o čom to bolo
groehling nie je ziaden odborník na školstvo...
nejak si zabudol na to dievčatko so stiahnutými nohavičkami...odborníčka na zdravotníctvo.asi od roku 2016,keď už nikoho iného nenašli.
nie mne vlak nikto nezrušil zrušili ho ľuďom ktorí s ním 15 rokov cestovali.zrušili im ho už druhý krát.
a ano je to sulíkov svet v malom.
Zobraziť komentár 25.11.2019 - 18:14:32
00
Na to som sa ťa opäť nepýtal. Btw, Kočner v tom čase nebol objednávateľ vraždy, takže je zavádzajúce tvrdiť, že sa dohadoval s objednávateľom vraždy. Ten tvoj link, hoci je zo smeráckeho denníka, neobsahuje ani tú komunikáciu, ani z neho nevyplýva, že by sa dohodovali na voľbe prokurátora, ale aby ho informoval. Čiže niečo iné ako si tvrdil.
Groehling je kvalitný odborník na školstvo. Aj som ti napísal prečo a teraz je na tebe, aby si mi nejako podložil to, čo tvrdíš ty.
S tým dievčatkom netuším o čom točíš, ale poslúž si.
A vymáčkni sa s tým Kotlebom.
Zobraziť komentár 25.11.2019 - 18:27:07
01
kočner je mafián od roku 90....neviem koľko si mal vtedy rokov,ale mám pocit že si ešte nebol na svete.keď ti vadí tento denník tak to bolo v každých novinách aj tzv. nesmeráckych.
tak ako groehling nie je žiaden odborník na školstvo tak ňou nie je ani cigániková ktorá o zdravotníctvo do roku 2016 nezakopla viac ako každý kto chodí s deckom raz za čas k lekárovi.
páči sa mi tvoja slepá viera v politikov,ale karma raz dobehne každého,ako fica tak aj sulíka.niekoho skôr niekoho neskôr.rovnako to dobehlo dzurindu,a čaká to aj bugára.Donekonečna sa nedá odrbávať.
Zobraziť komentár 25.11.2019 - 18:39:20
00
Je možné, že by si absolútne nevedel porozumieť otázkam, alebo inému písanému textu? Prečo vlastne odbáčaš úplne od témy? A mne prisudzovuješ vek a vlastnosti, ktoré som ani len nenaznačil? Alebo kde pociťuješ, že máš problémy?
Zobraziť komentár 25.11.2019 - 18:47:08
02
Si na fóre celkom dlho, uz by si mohol vediet s akym tarajom sa snazis diskutovat. :D
Zobraziť komentár 25.11.2019 - 18:55:15
01
Neblaznite uz s tym Sulikom. Co este, preboha, potrebujete vidiet, aby sa vam otvorili oci?! SaS patri aj so Sulikom na smetisko dejin. Nic viac, nic menej. Uz viac “presvedcit” nedokazu...

Ad Kocner - v tom case bolo uplne zrejme o koho sa jedna, aj ked este krv na rukach nemal (?). Sulik sa dokonca chvalil, ze mu Kocner lustroval vsetkych clenov SaS.
Zobraziť komentár 25.11.2019 - 19:07:40
01
Čo je pre vás hlavným kritériom aby ste niekomu dali/nedali hlas vo voľbách?
Zobraziť komentár 25.11.2019 - 19:38:30
00
aby nebol komunista, nacek alebo krestan
Zobraziť komentár 25.11.2019 - 19:47:24
015

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up