ja zavidim ludom co spia bez vankusa. kamkolvek idu sa vyspia - zhodia vankus z postele alebo vonku zalezu do spacaku a spia. ja vzdy cumim hodiny do tmy kym sa mi podari zaspat mimo postele na ktoru som zvyknuty. blbe je to hlavne na bikepackovych viacdvokach ked potrebuje zregenerovat do rana a spim max 3 hodiny lebo nemozem zaspat a ked aj tak sa stale budim.
Ja mám po "celodenke" problém zaspať aj doma v posteli.
inac celkom tomu nerozumiem, ved ked ma to tu nebavi nechodim sem. naco hned mazat konto? osobne si nepripustam nic z toho co sa tu pise, nech je tu cokolvek. pokrutim hlavou a pozeram len to co ma zaujima. obcas mi pohar pretecie kvoli debilom ale na dalsi den uz to mam z hlavy von. pre mna je toto forum stale viac prinosne ako by ma rozculovalo. co uz, kazdeho vec ci sa zmaze alebo nie, ale nemyslim ze je nevyhnutne sa hned zmazat
Mne napadaju len 2 dovody na zrusenie vlastneho konta:
- ked sa uz clovek z nejakeho dovodu nemoze dalej venovat cyklistike,
- ma problem (resp. povazuje to za problem) s nadmernym travenim casu na fore a vsetky ostatne opatrenia proti zavislosti zlyhali.
V ostatnych pripadoch, uz len len kvoli 10% zlave za VIP a moznost nechat si dorovnat cenu, su dobrymi dovodmi na ponechanie si konta. A to aj napriek tomu, ze na zahranicych eshopoch byvaju zlavy ovela vacsie.
Trochu používam zasielkovnu. Sa mi často stalo, ked som niečo chcel poslat, tak nevedela obsluha čo s tym, ako to tam zadať. Toto som teda zvedavy, to bude chaos na druhu.
ja som posielal cez zasielkovnu prisiel som odovzdal balik a odisiel som. 15sekund. obsluha nic neriesila
Ano, normalni ludia to takto vedia. Ale napr. pobočky su v roznych predajniach, napr. cukraren, klobuky, mydla a teda potom volaju niekde, nevedia čo s tym. Napokon, že nechajte to tu, podpiše dodaci list a odchadzam. No bieda. Oni tí majitelia tam nerobia, maju tam brigadnikov, a tí su ako vyorané myši.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja mám po "celodenke" problém zaspať aj doma v posteli.
to som maval na 24ke.... maš 3h na spanok a 2H cumim jak puk a vrtím sa, zaspím a hned ma budia, že o 15min idem tahať
Mne napadaju len 2 dovody na zrusenie vlastneho konta:
- ked sa uz clovek z nejakeho dovodu nemoze dalej venovat cyklistike,
- ma problem (resp. povazuje to za problem) s nadmernym travenim casu na fore a vsetky ostatne opatrenia proti zavislosti zlyhali.
V ostatnych pripadoch, uz len len kvoli 10% zlave za VIP a moznost nechat si dorovnat cenu, su dobrymi dovodmi na ponechanie si konta.
A co na to LGBT komunita? Nieje to discrimination?
https://www.etrend.sk/trend-archiv/rok-2019/cislo-46/ako-dostal-mobil-vrahov-kuciaka-a-co-vsetko-o-nas-vie-stat.html
EDIT: Vybavene
Keď poviem, že celú komunitu LGBT môžem yebať,
tak sa vlastne do nej zaradím ?
tak sa vlastne do nej zaradím ?
Trošku Filipa keby máš tak vieš že to je myslené ironicky 😆
Prosim, rozvin tuto myslienku
Trochu používam zasielkovnu. Sa mi často stalo, ked som niečo chcel poslat, tak nevedela obsluha čo s tym, ako to tam zadať. Toto som teda zvedavy, to bude chaos na druhu.
Ano, normalni ludia to takto vedia. Ale napr. pobočky su v roznych predajniach, napr. cukraren, klobuky, mydla a teda potom volaju niekde, nevedia čo s tym. Napokon, že nechajte to tu, podpiše dodaci list a odchadzam. No bieda. Oni tí majitelia tam nerobia, maju tam brigadnikov, a tí su ako vyorané myši.