Lokalizácia
Formulár sa odosiela
robikka, tych 5200 kcal nieje za jeden vyjazd, to ti ukazuje celkovo, musis tam aj este jednu funkciu a to v poslednom meranom pasme, ja spalim za hodinu spinningu asi tak 750 cca, zevraj nadmerne dost :-) ale preto aj mam problem pribrat, a za vyjazd je to na hodinu menej, tam sa nejdem tak pretrhnut. samozrejme pri maratone je to zase ine, tam spalim este viac. Pocita to z tepovky, podla toho ako menis pasma (fitnes, power) a samozrejme cas.

vies ze mas asi recht (zdalo sa mi to nejak strasne vela) urcite som to zabudol pred vyjazdom vynulovat, ale minuly vikend ked bol na nule tak mi po 46km ukazoval cca 2600kcal, to uz sa asi via blizi normalu
Zobraziť komentár 02.05.2008 - 15:10:13
00
Povedzte mi nazor,ked je jasne vidno ubytok v cm,ale vaha ukazuje stale rovnaku vahu... :roll:
Aj po najazdenych 44 km... 8)
Zobraziť komentár 02.05.2008 - 16:26:41
00
Povedzte mi nazor,ked je jasne vidno ubytok v cm,ale vaha ukazuje stale rovnaku vahu... :roll:
Aj po najazdenych 44 km... 8)

to je to najlepsie co sa ti moze stat, lebo:
1) nestratila si vodu z tela
2) tuk sa premenil na svalstvo

plati totiz, ze rovnaky objem tuku vazi menej ako svalovina - preto ti v cm ubudne a vaha ostava - pokial by si vysvlovene posilovala, mohlo by sa ti stat aj to, ze v cm stratis dost vela a vaha pojde dokonca hore - svaly su tazsie ako tuk 8)
Zobraziť komentár 02.05.2008 - 16:34:43
00
2) tuk sa premenil na svalstvo

Dufam, ze si to myslel len obrazne a nie doslova, pretoze to je potom nezmysel :wink:
Zobraziť komentár 02.05.2008 - 17:15:37
00
Teorie su pekne, ale ako prinutit telo, aby si bralo z miesta, kde je tuku najviac?

Mozno to nejak suvisi s uz nacatou temou, ale dnes som dospel k zaveru, ze sa asi stracam:). Kedysi som si kupoval veci konfekcnej velkosti L. Za posledne dva roky prevlada M-ko. A dnes som si kupil celoprstove cyklorukavice velkosti S. Vysku mam stale rovnaku. Ma niekto na toto rozumne vysveltenie?
Zobraziť komentár 02.05.2008 - 18:03:35
00
starnes tak sa zmensujes.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Zobraziť komentár 02.05.2008 - 18:16:38
00
Teorie su pekne, ale ako prinutit telo, aby si bralo z miesta, kde je tuku najviac?

Pripada mi to ako kravina ale kamarat mi kedysi vravel, ze chce zhodit z brucha a vraj pomoze, ked si tam pred behanim prilozi alobal, vraj to viac zahreje dane miesto. Myslim si skor, ze sa v tom akurat riadne spotis ale ak si moc zufaly tak vyskusaj. Inak od shimana mam jeden dres Xl, fox mam tusim XS a rukavice nosim od XS po M.
Zobraziť komentár 02.05.2008 - 18:23:58
00
ten tuk sa tusim spaluje rovnomerne z celeho tela.a z vlastnych skusenosti mozem povedat, ze z brucha nakoniec:)
Zobraziť komentár 02.05.2008 - 18:42:39
00
Dufam, ze si to myslel len obrazne a nie doslova, pretoze to je potom nezmysel :wink:

samozrejme som to myslel obrazne - este raz to zhrniem - ak cvicis pravidelne tuk a centimetre na objemoch miznu, svaloviny pribuda, co je zvacsa sprevadzane udrzanim hmotnosti alebo jej narastom...
Zobraziť komentár 02.05.2008 - 18:49:50
00
ten tuk sa tusim spaluje rovnomerne z celeho tela.a z vlastnych skusenosti mozem povedat, ze z brucha nakoniec:)

lol to je pekne...inac ak cvicis brucho(sedy-lahy) tak sa ti zda este ze sa zvacsi,co zapricini navretie brusneho svalu,hehe,to potom ta ide porazit :twisted:
Zobraziť komentár 02.05.2008 - 21:03:21
00
mno Jfab v prvom rade by som znizil davky chmelu, pivo ciastocne nahradil mineralkou, to vsak neznamena, ze zeby si mal vylucit krcmu v Radaticiach zo svojich planovanych tras :D ...ludsky organizmus vyuziva tuky ako zdroj energie, teda su zasobnou latkou... okrem nich su hlavnym zdrojom energie aj cukry. cukry su rychlym zdrojom energie zacinaju sa spalovat skor, kdezto tuky vo vacsej miere ked uz nesu cukry :) /u L.Amstronga je to opacne , ale on je cudak :D / ... PS skus slapat viac v stoji.
Zobraziť komentár 02.05.2008 - 21:04:33
00
ono treba pri tom vsetkom aj upravit stravovacie navyky
Zobraziť komentár 02.05.2008 - 21:29:49
00
ono treba pri tom vsetkom aj upravit stravovacie navyky

To sa stalo uz pred 4-5 rokmi a pomohlo. 15 kg zmizlo pomerne lahko. Nehovorim o drastickej diete, iba o uprave jedalnicka s vynechanim vecernych pochutiniek.
Zobraziť komentár 02.05.2008 - 21:45:44
00
bez zmeny stravy to nejde - je to 70% uspechu
Zobraziť komentár 02.05.2008 - 22:10:07
00
to jfab, patnast kil? hm, to je viac, ako slusne, by som povedal
to mamela, tusim si na tie percenta nejako potrpis, z akeho zdroja to cerpas? :-)
Zobraziť komentár 02.05.2008 - 22:39:11
00
keyboard_arrow_up