Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftLiteville napísal:
🧔 s novou specialitkou dosiahol novy rekord, 0,8€ za gram🤑

... Gardelli, La Ponderosa, Gesha "Lupulo" Microlot - Panama, 250g, 200 eur ...
Zobraziť komentár 17.12.2019 - 18:29:29
00
arrow_leftpeterg napísal:
Pekne od Teba, ze si ani nenapisal, ako si nakoniec doriesil platbu ... hlavne ze sme to tu riesili ako problem ... :n:

Veď tak ako som písal, že som im poslal mail, či to vieme nejako vyriešiť.
Len neskoro sa ozvali a poslali faktúru. Čiže nič nové sa nestalo a ozaj som si myslel, že nato nebude nikto ani zvedavý. ;)
Zobraziť komentár 17.12.2019 - 18:35:26
00
rasto: Kokopt jeden! 🙂
Zobraziť komentár 17.12.2019 - 18:35:40
00
Mas tam p navyse co vas v tej skole ucili ani hresit neviete😝
Zobraziť komentár 17.12.2019 - 19:02:30
00
rasto, to je po moravsky! :rofl:
Zobraziť komentár 17.12.2019 - 19:11:22
00
Rasto, za ty roky co tě znám jsem neviděl že bys tohle slovo napsal jinak 😀
Zobraziť komentár 17.12.2019 - 19:19:05
00
Dnes som si siel po zasielku do zasielkovne, pobocka Kutlikova 13/A. Je to kaviaren v takej novostavbe. Schvalne som si to tam poslal ze uz rovno vyskusam. Hmm ako to povedat. Ujo sice mudry ako radio, akurat cistil lososa ktoreho tam vlastne nepodavaju ale ze to robi pre susedov 🙄
No ok, tak sa ho pytam aku kavu maju lebo ceny ako v centre. Kukam vsade, kavovar nevidim. Vypadne z neho ze super kavu, testovali s ludmi aby vybrali tu naj. Ehm. Goriffee brazilia full city. Uz som sipil ze nem dobre a mam rychlo utekat, balik som uz mal v ruke. Neviem ani preco ale podvolil som skusit tak reku dame dopio za 3,50 :facepalm:
Slecna co tam bola asi prvy den podla facu co dala kuka na majitela ze co chcem tak na nu stekol ze dve presa. Vtedy mi bliklo ze pruser ale uz bolo neskoro. A potom som zbadal "kavovar". Automat Jura. Zaplatil, vypil a tahal rychlo prec.
Zobraziť komentár 17.12.2019 - 19:26:55
00
arrow_leftRamon1 napísal:
Ta teraz som v pi<> ... buď Kinu M68 or totu novinku 😤

bral by som toto a to m68 mam :-) prva varka dorazi k zakaznikom v najblizsich dnoch, pockam na prve ohlasy a mozno prikupim, m68 na tmavsie veci, p64 s brew kamenmi na ovocníčkov a ked to nebude fungovat je tam roztec mazzer SJ cize daju sa dokupit espresso ssp kamene. Koncova cena pre EU vratane vsetkeho 1740, dost ale stale polovica monolith flat.
Zobraziť komentár 17.12.2019 - 19:33:01
00
Bebe ano to takto aspn zobere tento kokoptsky automat😄
Marian pekna story.Ujo mal stastie ze to nespravil mne
Zobraziť komentár 17.12.2019 - 19:37:34
00
arrow_leftscarinko napísal:
Dnes som si siel po zasielku do zasielkovne, pobocka Kutlikova 13/A. Je to kaviaren v takej novostavbe. Schvalne som si to tam poslal ze uz rovno vyskusam. Hmm ako to povedat. Ujo sice mudry ako radio, akurat cistil lososa ktoreho tam vlastne nepodavaju ale ze to robi pre susedov 🙄
No ok, tak sa ho pytam aku kavu maju lebo ceny ako v centre. Kukam vsade, kavovar nevidim. Vypadne z neho ze super kavu, testovali s ludmi aby vybrali tu naj. Ehm. Goriffee brazilia full city. Uz som sipil ze nem dobre a mam rychlo utekat, balik som uz mal v ruke. Neviem ani preco ale podvolil som skusit tak reku dame dopio za 3,50 :facepalm:
Slecna co tam bola asi prvy den podla facu co dala kuka na majitela ze co chcem tak na nu stekol ze dve presa. Vtedy mi bliklo ze pruser ale uz bolo neskoro. A potom som zbadal "kavovar". Automat Jura. Zaplatil, vypil a tahal rychlo prec.

Co? Aj slecna bola skareda, ze si rychlo tahal prec? Lebo ked uz si to vypil, tak je to potom jedno, ako rychlo ...
Zobraziť komentár 17.12.2019 - 19:37:47
00
Poviem to takto, nebola velmi pritazliva :)
Zobraziť komentár 17.12.2019 - 19:38:21
00
arrow_leftmartinovic napísal:
bral by som toto a to m68 mam :-) prva varka dorazi k zakaznikom v najblizsich dnoch, pockam na prve ohlasy a mozno prikupim, m68 na tmavsie veci, p64 s brew kamenmi na ovocníčkov a ked to nebude fungovat je tam roztec mazzer SJ cize daju sa dokupit espresso ssp kamene. Koncova cena pre EU vratane vsetkeho 1740, dost ale stale polovica monolith flat.

... a prečo nejdes rovno do Red speedov , lepších , trvácnejšieho na svetle praženia ideálnych kameňov . Ja asi zoberiem s Red speedmi. Kinu kkti mi ho chcú silou mocou posielat z USA . Nemajú v eu . Doplatím pár stoviek a mám p64 ... počkám ešte do štvrtka ako sa vyvinie debata ohľadom novej Míny , či niekoho zlomím na odpočet DPH . Ak z toho nic nebude zoberiem s červenými kameňmi . Predobjednavka je s depozitom 600$. Dodanie polovica prvá februára .
Zobraziť komentár 17.12.2019 - 20:01:39
00
arrow_leftmartinovic napísal:
bral by som toto ...

Pre Romana ale tazka dilema, kupit mlynec od firmy s cinskymi korenmi a vyrobeny v Cine ...
Zobraziť komentár 17.12.2019 - 20:02:44
00
... počkám ešte do štvrtka ako sa vyvinie debata ohľadom novej Míny , či niekoho zlomím na odpočet DPH ...

Kde sa hovori o novej Mine? Neviem o tom, ze by bola ocakavana...
Zobraziť komentár 17.12.2019 - 20:06:37
00
... a prečo nejdes rovno do Red speedov , lepších , trvácnejšieho na svetle praženia ideálnych kameňov . Ja asi zoberiem s Red speedmi. Kinu kkti mi ho chcú silou mocou posielat z USA . Nemajú v eu . Doplatím pár stoviek a mám p64 ... počkám ešte do štvrtka ako sa vyvinie debata ohľadom novej Míny , či niekoho zlomím na odpočet DPH . Ak z toho nic nebude zoberiem s červenými kameňmi . Predobjednavka je s depozitom 600$. Dodanie polovica prvá februára .

samozrejme ze by som bral ssp red speed (ta final cena co mi poslali vratane posty, vat, ssp kamene) ale to su brew kamene, na espresso s nimi zas az tolko skusenosti nieje, nemaju tie crushers okolo centralneho otvoru (foto klasicky espresso kamen, cerveny brew ssp kamen)

Prílohy:

1000px+P64+Standard+Burr.jpg
1000px+P64+Standard+Burr.jpg 143.98 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

1000px+P64+SSP+Red+Speed+Burr.jpg
1000px+P64+SSP+Red+Speed+Burr.jpg 147.48 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 17.12.2019 - 20:13:49
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Výživa a regenerácia / Energia)
keyboard_arrow_up