A aby mu nebolo smutno, ma aj kamarátku. Ale nejako si nerozumejú, že každý inak miauká. On je Moravák, ona Škótka.
Alebo preto, že sú obidve vykastrované?
U dcéry tiež musia mať misky minimálne 1,5 metra od seba. Inak na seba zazerajú, vrčia a nenažerú sa. Dáva im rovnako. Starý kocúr zvyknutý, že býva plná miska (keďže dcéra dosť často cestuje, tak aby mu to vydržalo na 2-3 dni), nikdy nezožerie všetko. Mačka tak naučená nie je a vždy počká, kým kocúr odíde do inej izby, a potom ešte dočista vylíže aj jeho misku.
Presne tak voľakedy spával náš labrador.
Raz mi volala do práce suseda, že nám zdochol Bady.
Prišiel som domov, zapískal a pes sa rozbehol ku mne.
Ona na neho vraj kričala, cmukala, pískala a nič. Vraj tak nehybne ležal skoro celé doobedie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Alebo preto, že sú obidve vykastrované?
Je to macek
mame podobneho...
Jasné že povaľuje, to ja nie,
tu u mna ze vraj nazvali Lily, ale pocuva na otvorenie chladnicky
Sorry za kvalitu foto ale lepsie to nejde
Raz mi volala do práce suseda, že nám zdochol Bady.
Prišiel som domov, zapískal a pes sa rozbehol ku mne.
Ona na neho vraj kričala, cmukala, pískala a nič. Vraj tak nehybne ležal skoro celé doobedie.