Nie vždy a stále je potrebné chodiť do servisu.Samozrejme nie každý má k tomu vzťah, ale najdu sa určite taký ako ja čo sa učia, skúšajú, študujú...a servisujú si sami.A časom si upravia svoj "kútik" na útulnú dieľňu....vycibria si techniku a pomáhajú kamošššom
Začínal som v pivnici rodičov,ktorú som si prerobil,po svojom.....síce to vyzerá ako neporiadok, ale akurát som robil "APACHE"
Podeľte sa aj vy o vaše dielne,vylepšenia,zlešováky,alebo hoc ... len o "sersan"...
posledný komentár: 14. 9. 2025 o 8:53
a tu redukciu by si mal mat hodenu v batohu na vyjazde spolu s bombickami ci pumpou
Tak ja ti píšem ešte raz, že rozdiel pochopíš, keď vyskúšaš. Mám rád aj v dielni poriadne nástroje. Nie je to len aselova vychytávka. Mám to tiež s tou SKS hlavicou, ktorú uvádzam vyššie. A s manometrom.
Zbytočné o tom písať, kým to v praxi neporovnáš.
Alebo ti to skúsim povedať takto parafrázujúc tvoje slová:
naco ti je bajk Felt Virtue Nine Trail, UHC Performance karbón, keď ti stačí iný za 500 eur ????????.....
mozno sa stacilo len opytat........... verim ze tvoja vychytavka funguje a si spokojny...... ja len ze ide to inak a lacnejsie.....
edit:
tak som si vyrobil.. (materiál za cca 10€)
edit:
Tak na tomto servisovať bajk bude trápenie. Nestabilné, musíš sa k bajku krčiť... to nie je montážny stojan, to je tak na odkladanie bajku.
edit:
rýchlo si tie suradnice zmaž ,ťa pri kaštieli niekto vybere a budeš mať smutok na vianoce....