My to vieme ale Peto ma svoju pravdu ktora tvrdi ze rukavice za 50 musia byt lepsie ako za 10€ proste musia lebo stoja viac. Hough.
Tj musis kupit to najdrahsie co predavaju aby to fungovalo a tonje veeeela penazi.
Lebo ked si ho dam do ignore tak vacsina tem zrazu nebude mat prispevky. Ked tu nebol bol tu klud a ziadne depresie som nemusel citat. Kolko krat mu chceli chalani aj realne pomoct a on odmietol. On ma poruchu osobnosti a potrebuje vyplakavat, on pomoc nechce
Neviem veru co ma za problem .. vsak pomoc mu ponukali kdekdo, ale ak mi s prehladom oponuje, ze 50e rukavice nemozu byt horsie ako tie za 5e, ani nechape princip, tak to nie je len neznalost, ale priam uctievanie drahych veci ala goretex /ja mam tiez aj take a viem porovnat/ a v tu ranu zacinam chapat jeho problem a zacina mi davat zmysel jeho vyplakavanie vs. ostatne , co sem pisal. A teda uz chapem aj tvoje znechutenie. Asi nema zmysel davat do ignore, ani ponukat pomoc, naozaj to spravne riesenie bolo, ked to Jezus presuval do jeho temy. Proste uz len prestat reagovat, ine nepomoze. Zial, sklamalo ma to, som proste naivny. Ale .. verim, ze sa raz preberie
edit: a na zahriatie zvnutra jedine Laphroag .. zadna sedlacka whisky
Zrazu je tu prehliadka lacných veci. A skoro všetci nosia castelli, Gore a o tretrach za stovky eur ani nehovorím...ze skarinko 😂😂. Inak by ma zaujímalo, ako sme sa dostali od vysokých pulzov k jazdeníu vonku 😂
nikoho z nas si nevidel ale vies co nosime, a cenu tretier som ti napisal a stovky to neboli no a vidis, nepomohli ale podla teba predsa musia lebo su drahe
Vysoka cena je skor o znacke ako o kvalite. Aj ked moze byt drahsia trosku kvalitnejsia, lahsia, lahsie sa zvlieka, trosku menej sa kazi zips. Ja mam lacne oblecenie force po 1,2 kusoch. Nie bavlna, lebo ta navlhne.
Treba spravny pocet vrstiev, do kopca zvliekat a z kopca obliekat. A ked vyjdem z bytu je mi chvilu zima. Dalsiu vrstvu mam v batohu. Za 10 minut mi uz zima nieje. Ak by som sa obliekol, tak by som sa spotil.
Oblecenie neriesim. Vyhovuje mi to co mam.
Skor mi vadia ine veci.
Jednoduchsie to maju ti, co maju nahradne veci v aute. Ja vyrazim rano naobliekany, ked je zima a dojdem na zraz a ked na obed vyjde slnko, tak ostatni si nechaju veci aute, alebo ich vobec nemaju. Unaveny uzimeny dojdem a oni ma uz cakaju nalahko obleceni sedia v aute a piju kavu. A potom ideme jazdit. A na traily jazdim s plnym batohom.
Ja som raz dosiel rano ked bolo 6st a kamarata doviezla dodavka nalahko obleceneho a vtedy uz bolo 16 stupnov a auto odislo.
A vsade nejde vlak a ked nan cakam musim byt teplo obleceny aj ked viem, ze na obed bude teplo. Aj na maraton sa vsetci nalahko doviezli autami a ja nabaleny pri starte som mal zasebou uz 20km pri 400m cez les.
On pride do ciela naplno unaveny, v aute si vylozi nohy naje sa prezlecie ked je dazd a je premiceny a aj ked sa mu bik pokazi, nevadi. Domov sa dovezie. Mna domov caka este 20km pri 600m vyslapu.
Inak jazdim len v okoli bydlidka, vyrazam vacsinou az po 10 rano, ked sa prudko meni pocasie a uz nemusim byt teplo obleceny a zaroven nemusim niest v batohu dalsiu
vrstvu.
Pozeram videa a ludia sa vozia na traily autami.
Niekto oblubuje dlhe vyjazdy, niekto len ten trail, alebo ked je start a ciel jazdy 30km od bidliska a ked odmieta auto, ma to tazsie.
Kamarat vysiel z domu o 11tej a ja uz o 9tej a na jazde som mu nestacil, lebo som bol nabaleny a uz mal dlhu jazdu zasebou a to som zaspal a musel sa ponahlat.
Peto, to ze som napisal ze ich predajna cena bola stanovena na 350€ neznamena ze som ich za tolko kupil
Tolko by som za tretry nedal ani keby same pedalovali
Mne zas staci ked si precitam aky bajk si si kupil na vozenie po SC a okoli a ze si minul 3000€ za rok na bajk veci a tiez mi staci.
ked usetris na 3000€ za rok tak usetris aj na dovolenku
nemas auto nemas vydaje na auto - koooopec penazi
nemas byt neplatis hypoteku - zas koooopec penazi
Neusetrim.... Lebo viem ze keď miniem na cyklo nebudem mat na iné veci.... Celý rok som nikde nebol napríklad.ziadny výlet nič...A treba šetrít na staré kolená, keď budem sam..
Nemám, lebo som nikde nebol... Som si to rozmyslel..poznáš ten pocit, keď chlapci niekde idú a ty kvôli prachom nemôžeš a musíš si furt hľadať výhovorky... Poznáš?
poznam, velmi dobre, neboj
kamarati ma volali v marci do Basky na kemp, 350€ + nejake dalsie vydaje to mas tak 500€
hmm a ja potrebujem vymenit brzdy na aute, nechat opravit prave dvere co som si podrbal, kazi sa nam sporak, a dalsich kopec veci do ktorych musim dat peniaze
takze som povedal sorry chalani, nemam, nejdem
presne tak, debata o nicom, tebe vsetci ublizuju a su na teba zli a my ostatni sa kupeme v peniazoch a je nam hej
A co ked niekto auto nechce aj ked by mu ho cheli pribuzni darovat?
To som jednou nohou v base, ked niekoho zrazim a druhou v rakve, ked narazim do stromu.
A ked zijete v malom byte 7 ludi, 2 batolata, odporcov cyklistiky, kde sa na chodbe susi pradlo a s bicyklom sa von dostat neda, lebo su natahane snury a ked ide niekto do obchodu musi sa to podliezat alebo pri vynasani bicykla z izby zobudite deti a tie sa rozrevu ze chcu palacinky a musite na ne davat pozor, lebo ostatni su rozlezeni po lekaroch.
A ked mate sucasne cukrovku, celiakiu, alergiu na laktozu a deti s autizmom su 10x do roka chore a vsetci ostatni od nich tiez a este napriklad platite alimenty a rodicov chorych, a chora babka opatruje 2 deti natrvalo, tak sa mozno cudujete preco sa taky clovek zaujima o cyklistiku.
Aj vozickar sa moze zaujimat o cyklistiku a nemalo by mu byt zakazane mat na fore 5000 prispevkov.
Ludia su vseliaki. Len vacsinou tu na fore niesu socialne pripady, kedze ludia zaujimajuci sa o cyklistiku su povacsine solventnejsi. Pozam pretekara co zavesil cyklistku na klinec, lebo sa mu narodilo chore dieta, zena mala leukemiu a umreli mu rodicia. Som scitany na internete a taketo clanky ma zaujimaju a pamatam si ich. U nas v praci sme mali kolegu, ktoreho byt vyhorel a dostal epilepsiu a to uz mal cukrovku. Siel na invalidku a s bicyklom koniec. Akurat na internete bol neustale, lebo si potreboval uspokojit aspon takto zaujmy, kedze mu nebolo dopriate ich mat nazivo.
Nazraty hladnemu neveri.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.tvnoviny.sk/zaujimavosti/1985637_fekalna-banka-hlada-darcov-stolice-niekomu-tym-mozete-zachranit-zivot
Tj musis kupit to najdrahsie co predavaju aby to fungovalo a tonje veeeela penazi.
Narazal som na Petra nie na Teba
Neviem veru co ma za problem .. vsak pomoc mu ponukali kdekdo, ale ak mi s prehladom oponuje, ze 50e rukavice nemozu byt horsie ako tie za 5e, ani nechape princip, tak to nie je len neznalost, ale priam uctievanie drahych veci ala goretex /ja mam tiez aj take a viem porovnat/ a v tu ranu zacinam chapat jeho problem a zacina mi davat zmysel jeho vyplakavanie vs. ostatne , co sem pisal. A teda uz chapem aj tvoje znechutenie. Asi nema zmysel davat do ignore, ani ponukat pomoc, naozaj to spravne riesenie bolo, ked to Jezus presuval do jeho temy. Proste uz len prestat reagovat, ine nepomoze. Zial, sklamalo ma to, som proste naivny. Ale .. verim, ze sa raz preberie
edit: a na zahriatie zvnutra jedine Laphroag
ty si sa stazoval ze nemozes trenovat vonku
Treba spravny pocet vrstiev, do kopca zvliekat a z kopca obliekat. A ked vyjdem z bytu je mi chvilu zima. Dalsiu vrstvu mam v batohu. Za 10 minut mi uz zima nieje. Ak by som sa obliekol, tak by som sa spotil.
Oblecenie neriesim. Vyhovuje mi to co mam.
Skor mi vadia ine veci.
Jednoduchsie to maju ti, co maju nahradne veci v aute. Ja vyrazim rano naobliekany, ked je zima a dojdem na zraz a ked na obed vyjde slnko, tak ostatni si nechaju veci aute, alebo ich vobec nemaju. Unaveny uzimeny dojdem a oni ma uz cakaju nalahko obleceni sedia v aute a piju kavu. A potom ideme jazdit. A na traily jazdim s plnym batohom.
Ja som raz dosiel rano ked bolo 6st a kamarata doviezla dodavka nalahko obleceneho a vtedy uz bolo 16 stupnov a auto odislo.
A vsade nejde vlak a ked nan cakam musim byt teplo obleceny aj ked viem, ze na obed bude teplo. Aj na maraton sa vsetci nalahko doviezli autami a ja nabaleny pri starte som mal zasebou uz 20km pri 400m cez les.
On pride do ciela naplno unaveny, v aute si vylozi nohy naje sa prezlecie ked je dazd a je premiceny a aj ked sa mu bik pokazi, nevadi. Domov sa dovezie. Mna domov caka este 20km pri 600m vyslapu.
Inak jazdim len v okoli bydlidka, vyrazam vacsinou az po 10 rano, ked sa prudko meni pocasie a uz nemusim byt teplo obleceny a zaroven nemusim niest v batohu dalsiu
vrstvu.
Pozeram videa a ludia sa vozia na traily autami.
Niekto oblubuje dlhe vyjazdy, niekto len ten trail, alebo ked je start a ciel jazdy 30km od bidliska a ked odmieta auto, ma to tazsie.
Kamarat vysiel z domu o 11tej a ja uz o 9tej a na jazde som mu nestacil, lebo som bol nabaleny a uz mal dlhu jazdu zasebou a to som zaspal a musel sa ponahlat.
tak si kup auto
Peto, to ze som napisal ze ich predajna cena bola stanovena na 350€ neznamena ze som ich za tolko kupil
Tolko by som za tretry nedal ani keby same pedalovali
Mne zas staci ked si precitam aky bajk si si kupil na vozenie po SC a okoli a ze si minul 3000€ za rok na bajk veci a tiez mi staci.
nemas auto nemas vydaje na auto - koooopec penazi
nemas byt neplatis hypoteku - zas koooopec penazi
tu si chcel ist na vylet
https://www.mtbiker.sk/forum/post1492142.html#p1492142
tu si uz bol rozsafny a nejakych 35€ ti chybat nebude
https://www.mtbiker.sk/forum/post1492195.html#p1492195
tu ti nebude chybat ani dalsich 38€, to je dokopy uz 73€
https://www.mtbiker.sk/forum/post1492199.html#p1492199
a to cele len preto ze si ......
a vraj nema peniaze na vylety, kecy, dristy
Ok končím. Zas debata o ničom
kamarati ma volali v marci do Basky na kemp, 350€ + nejake dalsie vydaje to mas tak 500€
hmm a ja potrebujem vymenit brzdy na aute, nechat opravit prave dvere co som si podrbal, kazi sa nam sporak, a dalsich kopec veci do ktorych musim dat peniaze
takze som povedal sorry chalani, nemam, nejdem
presne tak, debata o nicom, tebe vsetci ublizuju a su na teba zli a my ostatni sa kupeme v peniazoch a je nam hej
init neprovokuj, rano pukance?
To som jednou nohou v base, ked niekoho zrazim a druhou v rakve, ked narazim do stromu.
A ked zijete v malom byte 7 ludi, 2 batolata, odporcov cyklistiky, kde sa na chodbe susi pradlo a s bicyklom sa von dostat neda, lebo su natahane snury a ked ide niekto do obchodu musi sa to podliezat alebo pri vynasani bicykla z izby zobudite deti a tie sa rozrevu ze chcu palacinky a musite na ne davat pozor, lebo ostatni su rozlezeni po lekaroch.
A ked mate sucasne cukrovku, celiakiu, alergiu na laktozu a deti s autizmom su 10x do roka chore a vsetci ostatni od nich tiez a este napriklad platite alimenty a rodicov chorych, a chora babka opatruje 2 deti natrvalo, tak sa mozno cudujete preco sa taky clovek zaujima o cyklistiku.
Aj vozickar sa moze zaujimat o cyklistiku a nemalo by mu byt zakazane mat na fore 5000 prispevkov.
Ludia su vseliaki. Len vacsinou tu na fore niesu socialne pripady, kedze ludia zaujimajuci sa o cyklistiku su povacsine solventnejsi. Pozam pretekara co zavesil cyklistku na klinec, lebo sa mu narodilo chore dieta, zena mala leukemiu a umreli mu rodicia. Som scitany na internete a taketo clanky ma zaujimaju a pamatam si ich. U nas v praci sme mali kolegu, ktoreho byt vyhorel a dostal epilepsiu a to uz mal cukrovku. Siel na invalidku a s bicyklom koniec. Akurat na internete bol neustale, lebo si potreboval uspokojit aspon takto zaujmy, kedze mu nebolo dopriate ich mat nazivo.
Nazraty hladnemu neveri.