ja sa mam pchat chemiou, ktora ma vedlajsie ucinky, ked viem ze sa to da liecit aj vyjazdom, ktory sa z rodinnych a pracovnych dovodov neda uskutocnit a pritom, ked idem na nakup, vysypat smeti ci pozriem z okna a vidim cyklistov?
To ze skutocny vyjazd pomoze, viem urcite, lebo som to viac krat zazil. A viem aj to ze rada, okrem liekov na utlm zalub, na moj problem neexistuje, kedze ani tych 100 000€ by to u mna nevyriesilo. Clovek zisti ze cyklistika je zbytocna vec, az ked sa dostane do horsich problemov. Niekomu sa cyklistiky dostane a inemu nie.
Tak na modrom konikovi darovali aj detske veci pri narodeni dietata. Tam lutuju takych a 40 prispevkov zasebou, kto sa ma ako zle a nikto nikomu nenadaval.
Akurat ze tam nerozoznaju hlavove zlozenie od stredoveho a prehadzovacku od presmyku a podla nich je blaznovstvo ist v zime na bicykel.
U nikoho som sa s tým nestretol ešte...
Uvidím ci EKG niečo zistí
Aj ja by som sa tu mohol zacat vyplakavat. Vcera 1,5 h trening - 149 W, priemerny pulz 106. A na ramp teste max pulz 155. Pri behu mam teraz pulz o 10 vyssi, kedze som mal dlhu pauzu, ale casom sa to spravi.
Takze sa na pulz uplne vyprdni a trenuj dalej.
Psychopati všech krajin, polibte si prdel !!! (p.r.d.e.l.)
P.S. ak tí dvaja nie su na payliste ako "iniciátori diskusií", tak je toto fórum (a my s ním) riadne v ... . Na druhej strane, aspoň "nastavují zrcdlo" aj nám, posledné týždne keď sa chcem posťažovať, aký je svet voči mne nespravodlivý, zamihajú sa mi pred očami postavičky tenistu a vlka, a hneď držím pitchu.
predpoved na zajtra pre SC a vlastne aj pre BA:)
ja planujem asi zajtra mat volno a pojdem asi na cestak,
zoberiem si letne tretry (lebo na ine nedam Look kufre) do nich dam vyhrievacie vlozky z Lidla (neskutocne drahe, 16€) na to si dam navleky na tretry (najdrahsie na svete asi 15€), rukavice z Decathlonu za asi 10€ a pojdem si dat posledny vyjazd v tomto roku. Nebudem riesit watty ani tepy a bude mi uplne putna ci sa zlepsujem alebo zhorsujem, hlavne ked bude svietit slniecko
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To ze skutocny vyjazd pomoze, viem urcite, lebo som to viac krat zazil. A viem aj to ze rada, okrem liekov na utlm zalub, na moj problem neexistuje, kedze ani tych 100 000€ by to u mna nevyriesilo. Clovek zisti ze cyklistika je zbytocna vec, az ked sa dostane do horsich problemov. Niekomu sa cyklistiky dostane a inemu nie.
Tak na modrom konikovi darovali aj detske veci pri narodeni dietata. Tam lutuju takych a 40 prispevkov zasebou, kto sa ma ako zle a nikto nikomu nenadaval.
Akurat ze tam nerozoznaju hlavove zlozenie od stredoveho a prehadzovacku od presmyku a podla nich je blaznovstvo ist v zime na bicykel.
Teraz 150w a pulz 140
U nikoho som sa s tým nestretol ešte...
Uvidím ci EKG niečo zistí
Aj ja by som sa tu mohol zacat vyplakavat. Vcera 1,5 h trening - 149 W, priemerny pulz 106. A na ramp teste max pulz 155. Pri behu mam teraz pulz o 10 vyssi, kedze som mal dlhu pauzu, ale casom sa to spravi.
Takze sa na pulz uplne vyprdni a trenuj dalej.
P.S. ak tí dvaja nie su na payliste ako "iniciátori diskusií", tak je toto fórum (a my s ním) riadne v ... . Na druhej strane, aspoň "nastavují zrcdlo" aj nám, posledné týždne keď sa chcem posťažovať, aký je svet voči mne nespravodlivý, zamihajú sa mi pred očami postavičky tenistu a vlka, a hneď držím pitchu.
Ďakujeme chlapci, robíte náše životy lepšími
savings Sportful FIANDRE rukavice, čierna
od 52,99 € savings
MOC 102 €-8% Endura Thermolite II Winter ponožky, 2 páry, čierna
33,99 € -8%
MOC 36,90 €tak sa na to vyser a zacni zrat a pozerat telku a tu uz konecne prestan vyplakavat. nikoho to nezaujima
mna to napriklad zaujima. Poradit mu neviem, ale nevadi mi jeho prispevok a aspon som scitanejsi.
Mam tie tretry aj ponozky a mrznu mi v tom prsty. V tretrach force mtb ice mi bolo viac teplo.
Takze? No vidis.
savings Sportful FIANDRE rukavice, čierna
od 52,99 € savings
MOC 102 €-8% Endura Thermolite II Winter ponožky, 2 páry, čierna
33,99 € -8%
MOC 36,90 €tak ***** keď ťa to baví načo riešiš kktiny?!!!
jedine co viem ze zeny maju horsie prekrvenie koncatin a kedze som neni zena tak s tym nemam absolutne ziadny problem
ja planujem asi zajtra mat volno a pojdem asi na cestak,
zoberiem si letne tretry (lebo na ine nedam Look kufre) do nich dam vyhrievacie vlozky z Lidla (neskutocne drahe, 16€) na to si dam navleky na tretry (najdrahsie na svete asi 15€), rukavice z Decathlonu za asi 10€ a pojdem si dat posledny vyjazd v tomto roku. Nebudem riesit watty ani tepy a bude mi uplne putna ci sa zlepsujem alebo zhorsujem, hlavne ked bude svietit slniecko