Nepotrebuješ žiadne vložky do tretier. Daj si klasické pedále, obuj čižmy čo nosíš v zime a možeš jazdiť bez problémov už tohto roku - nemusíš čakať dva dni kým si kúpiš vložky - do tretier, dlho aj pri teplotách +2 až -1. Pri -2 a menej môžeš jazdiť tiež v pohode, len kratšie. Do dvoch hodín.
[quote="@1549451"][quote="@1549447"]Tak to potom za 2 E nestačia. Na 3 dni potrebuješ už za 3 E. hahaha
Som rád, že tomu rozumieš
Ja tomu rozumiet nepotrebujem. Mne bolo predvčerom 12 hodín na bicykli v rukaviciach za 2 E teplo pri -1 stupňoch, 20 m/s vetre, snežení. Adresuj to tým, čo hľadajú dôvody ako tomu nerozumieť.
sa divim ze este nevytiahol sustiaky a pletenu celenku
Práveže pletenú čelenku som vytiahol. Na obrázku je - taká biela vzorovaná. V tom vetrisku pomohla. Pod ňou bola kukla a navrch ešte pletená čiapka - kúpená a lyžiarske okuliare. V takom počasí je dosť zima na oči. Po dlhších /viac ako 4 hodiny/ tréningoch v mraze s klasickými okuliarmi ma ešte pár hodín po skončení výjazdu rezalo ľavé oko. Pletené čelenky - asi 10 kusov, s rôznymi vzormi máme doma od manželkinej švagriny. Vyrábali ich doma na pletacích strojoch a predávali. Teraz už vyrábajú, šijú len oblečenie. Nohavice, šaty, saká, obleky, ... A dokonca aj šuštiaky som mal. V ľadvinke mi šušťalo 100 E.
a teraz daj tu o baranici, vlnenom svetri a kamasliach
Nejak sa v tom vyznáš. Z ktorého si lazu ? A vôbec. Čo máš proti baranovej žene, ...
Mi to pripadá akoby bolo snahou nakúpením drahého značkového oblečenia a doplnkov urobiť zo zimného výjazdu letný. V zime máš ísť vonku s radosťou vymrznúť a nie fňukať že ti je zima.
PetoPeto21 pozri sa ty decko rozpistane ako jazdi vacsina chalanov cez zimu. schvalne si zvacsi co ma obute a oblecene!!! https://www.mtbiker.sk/forum/post1549483.html#p1549483 Jazdi a nestazuje sa a nevyplakava tu jak dvojrocne decko ked mu vezmu hracku. obliekol co mal a myslel ze mu bude v tom ok a povozil sa a este sa usmieva, lebo si to uzil...o tom je jazdenie nie o tych tvojich nezmysloch co mas v hlave
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.yr.no/place/Slovakia/Bratislava/Senec/hour_by_hour.html
Správne, ak mu má byť teplo má si kúpiť poriadne oblečenie. Nie drahé. Rukavice za 2 E, ...
a zajtra má fúkať nárazový vietor nie do 12 ale do 19 m/s. Teplota 8 stupnov. To v tých rukaviciach možeš íst aj dva dni.
a zajtra má fúkať nárazový vietor nie do 12 ale do 19 m/s. Teplota 8 stupnov. To v tých rukaviciach možeš íst aj dva dni.
Lenže ja pôjdem 3 hahaha
skus skocit do Kittsee, ja som ich tam kupil v zlave nie za 25 ale za 16,99 alebo ak mas niekoho v CZ
https://www.lidl-shop.cz/CRIVIT-Vyhrivane-vlozky-do-bot-CEB-2000-A1/p100268558
skoda je len ze vyhrievaju len vpredu a pre mna by mohli hriat aj o dva levely vyssie
kurna, mam syndrom lto
Tak to potom za 2 E nestačia. Na 3 dni potrebuješ už za 3 E. hahaha
https://www.svet-trampolin.sk/ultrasport-vyhrivaci-vlozky-do-bot-universal-36-47/
Ja tomu rozumiet nepotrebujem. Mne bolo predvčerom 12 hodín na bicykli v rukaviciach za 2 E teplo pri -1 stupňoch, 20 m/s vetre, snežení. Adresuj to tým, čo hľadajú dôvody ako tomu nerozumieť.
Práveže pletenú čelenku som vytiahol. Na obrázku je - taká biela vzorovaná. V tom vetrisku pomohla. Pod ňou bola kukla a navrch ešte pletená čiapka - kúpená a lyžiarske okuliare. V takom počasí je dosť zima na oči. Po dlhších /viac ako 4 hodiny/ tréningoch v mraze s klasickými okuliarmi ma ešte pár hodín po skončení výjazdu rezalo ľavé oko. Pletené čelenky - asi 10 kusov, s rôznymi vzormi máme doma od manželkinej švagriny. Vyrábali ich doma na pletacích strojoch a predávali. Teraz už vyrábajú, šijú len oblečenie. Nohavice, šaty, saká, obleky, ... A dokonca aj šuštiaky som mal. V ľadvinke mi šušťalo 100 E.
Nejak sa v tom vyznáš. Z ktorého si lazu ? A vôbec. Čo máš proti baranovej žene, ...
Mi to pripadá akoby bolo snahou nakúpením drahého značkového oblečenia a doplnkov urobiť zo zimného výjazdu letný.