Potom mozno ma aj duse a s nimi to vazili, s EXO a bezdusakmi by mozno siel pod 14kg. A tak mozno ich predstava kde tento trailbajk ma jazdit nie je Cerofka
Kazdy moze hodit peniaze do kanala, ale Zoidberg tym chcel povedat, ze naco kupovat Skoda Fabia Junior HTP za 4700e, ked len o 300e viac mas k dispozicii Skoda Suberb .. ak teda clovek pocka 5 rokov, ci kolko
Kazdy moze hodit peniaze do kanala, ale Zoidberg tym chcel povedat, ze naco kupovat Skoda Fabia Junior HTP za 4700e, ked len o 300e viac mas k dispozicii Skoda Suberb .. ak teda clovek pocka 5 rokov, ci kolko
Tak kto by dával dopredu 50tku? Veď to nebolo ani v dobe 3 prevodníkov
Tak preto som musel na stary mtb kupit aj novy presmykac. Menil som kluky s 3 prevodnikom kde najvacsi mal 50z a v obchode mali len kluky so 48z prevodnikom.
Na kluky s ita stredom 70mm a stvorhranom.
Co som teraz nasiel 3 prevodnik s 50z tak 3x10 na cestak. Ja ho mam 3x7 na mtb s 50z prevodnikom a presmykac som musel podlozit z uhla, lebo sedlova trubka mala divny uhol, ze predavac vyvaloval oci a z novej sedlovky som musel dat zosustruzit 0,5mm. Ze kde som zohnal taky bicykel.
Predstavec som tiez musel upravovat. Lebo v trubke vidlice mal volu.?
Okrem retaze a kolies nic nove nan nepasovalo. Ani blatniky ani brzdy.
Foobar- to som si vobec nevsimol, ten bajk sa mi paci ako celok. Take veci ako su NX komponenty neriesim, aj tak by som ich behom chvilky znicil a kupil nieco ine.
Vyzera pekne v tej smaragdovozelenej, ale NX na biku za 3.5k je celkom ulet, za tolko by siel vyskladat SC Tallboy CC na XTcku a slusnych kolesach Myslel som, ze skladanie je snobska zalezitost, ale tusim to plati uz len v porovnani s directsale znackami
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A niekto by mohol povedat Skoda penazi...
Tak preto som musel na stary mtb kupit aj novy presmykac. Menil som kluky s 3 prevodnikom kde najvacsi mal 50z a v obchode mali len kluky so 48z prevodnikom.
Na kluky s ita stredom 70mm a stvorhranom.
Co som teraz nasiel 3 prevodnik s 50z tak 3x10 na cestak. Ja ho mam 3x7 na mtb s 50z prevodnikom a presmykac som musel podlozit z uhla, lebo sedlova trubka mala divny uhol, ze predavac vyvaloval oci a z novej sedlovky som musel dat zosustruzit 0,5mm. Ze kde som zohnal taky bicykel.
Predstavec som tiez musel upravovat. Lebo v trubke vidlice mal volu.?
Okrem retaze a kolies nic nove nan nepasovalo. Ani blatniky ani brzdy.
https://www.mtbiker.sk/shop/bicykle/horske-bicykle/celoodpruzene/cannondale-habit-carbon-3-2020-emr-horsky-bicykel-90028.html
-- inak fakt uz by som si mal na zimne jazdenie zaobstarat 1x12. V nedelu mi totiz totalne zamrzol presmykac, este ani dnes som ho nerozhybal :/