Kategórie
Bike-techOblečenie vhodné na bicykel # oblečenie # eshop # cyklistické obchody # skúsenosti # poradenstvo # cena/kvalita # nákup
Výpredaj -27% Sportful Fiandre Thermal Layer tričko, biela/sivá
42,99 €
-27%
MOC 66,99 €
Výpredaj -23% icebreaker 125 ZoneKnit™ Merino Blend Thermal tričko, Cloud Ray/Hyper
55,99 €
-23%
MOC 80,99 €
Výpredaj -40% Devold Outdoor Wool detský set termoprádla, Flood
57,99 €
-40%
MOC 107 €
-18% Bergans of Norway Allround Merino Baselayer dámsky set, aqua lagoon/dark aqua lagoon
83,99 €
-18%
MOC 129 €
Výpredaj -33% Viking Lana Pro dámsky set, claret/light pink
od 64,99 €
-33%
MOC 108 €
s force som zacinal - za tu cenu spokojnost, no jazdim uz pravidelne tak chcem nieco lepsie, komfortnejsie. specialne materialy najlepsie funguju ked ti sedi strih a velkost a mas ich na kozi. navyse vrstvil som roky a na nohach sa mi to neosvedcilo. zamerne som kupoval nohavice bez vlozky a pod to daval letne gate no nieje to ono. hlavne ak treba este jednu vrstvu na kolena. taha to, zhorseny pohyb, rychlejsia unava, zly pocit z pohybu.
nasiel som zabudnuty zlavovy kupon na maily na dalsi nakup isadore - svet je dnes plny bizarnosti tak preco to nevyskusat - aspon si budem vediet porovnat jedno z najlepsich s obycajnym.
Dik za info
Skoda, ze tie dovody, ktore si uviedol sa tykaju vsetkeho mozneho len nie bicyklovania. Na to si potrebujem kupit bikerske gate, aby som mal v com ist na vianocne trhy
Napisal si presne to iste co ja, akurat si to znegoval, tak ma tu neobvinuj z generalizovania.
Ale ano, uz chapem s cim si mal problem. Zrejme nesledujes vlakno pozorne a nevnimas kontext. Potom sem prides, precitas si jeden prispevok a hras sa na mudreho. Gusto je chlapik, ktory tu uz riesil viacero kuskov oblecenia vyslovene na bike, ktory jazdi vela a zaujimal ho nazor na gate urcene PRIMARNE na bike. Preto som napisal, aby nekupoval gate bez vlozky.
Nikde som nenapisal, ze gate bez vlozky su hlupost. Prosim ta neklam.
Význam vložky chápem skôr v teplom počasí a na dlhšie výjazdy (5-6 hod).
Po hodine bicyklovania ma riť nebolí aj keď mám gate bez vložky.
Význam vložky chápem skôr v teplom počasí a na dlhšie výjazdy (5-6 hod).
Po hodine bicyklovania ma ***** nebolí aj keď mám gate bez vložky.
Super, ja bez vlozky neprejdem ani 5km aby ma nebolela r.t
corsair myslim ze vela z nas - preco?
Aký model vybrať? Chcem komfort, športovo nejazdím...
ak v zime nechodis - vozis sa len po zjazdnych cestach - tak byt tebou vyskusam najprv kupit len navleky, nestoja moc a potom uvidis. absolvoval som v nich + hrube ponozky aj dlhe vyjazdy okolo 5h.
...