Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Čo si myslite na poskladanie vlastného cyclu?? Ja keď brázdim tak po nete, nemôžem najst niečo podla mojích predstáv (Aspoň Deore - M555 - kotúč a hlavne pedále Deore). Tak ma napadlo tak si ho poskladaj sám! čo si o tomto akte myslíte? A bude to fungovať?? To je otázka! Dik
Zobraziť komentár 09.06.2004 - 21:21:03
00
Rozhodne odporucam. Sice ta to vyjde relativne drahsie, akoby si kupil nieco podobne v tovarenskom vyrobku, ale mas presne to co chces, vyladene 100% na tvoje potreby a penazenku.
Niektore obchody davaju na pri kupe celej sady zlavy okolo 10%.
Zobraziť komentár 10.06.2004 - 15:52:55
00
Práve som pozeral, a v čechách majú celkom fajn zlavy ak kúpiš celú sadu,(Škoda až na ten kurz), ale obávam sa že to nebude to práve ako s fabriky (nastavovačky a finálne vyladenia).
Zobraziť komentár 11.06.2004 - 20:12:33
00
mno.. je to relativne... pri seriovom biku ta vyjdu v prepocte lacnejsie komponenty, ako pri skladacke.. v Majovom Vele bol o tomto clanok a viem to aj s vlastnej skusenosti :) ono sa velakrat oplati kupit nejaku seriovku ktora ako tak odpoveda tvojim predstavam a potom vymenit komponenty.. S obchodnikmi sa da velakrat dohodnut, ze tie komponenty, ktore nexces daju do regalu ako nove a odcitaju ti to s ceny, ale to je otazka obchodnika, nije to pravidlo...
no a na skladanie biku ti odporucam vela pevnych nervov ;) a dobre vybavenu dielnu... Osobne by som to uz viac krat neskusal, napriek tomu som velmi spokojny :D

vela zdaru
Zobraziť komentár 13.06.2004 - 10:51:49
00
Presne mam taky isty problem.Ako sa mam vysporiada s tym, ze niektore kostry maju rozdielne vdialenosti od stredu po zadnu os: Kellys Sabotage od stredu po zadnu os 425 mm, K Mobster ma 420 mm, K Magic ma 430mm, ci nebude problem pri prehadzovani (kratka retaz), viete co myslim? A co si myslite o kvalite zn. Kelly, lebo maju biky za relativne malo $ z celkom slusnimy komponentami.
Zobraziť komentár 23.08.2004 - 11:37:17
00
ja riesim podobny problem.... idem skladat deore lx, ale stale nemam kostru... rozhodujem sa medzi GT Zaskar Team, alebo Merida MATTS Race. Rozdiel je v geometrii, ale najma v cene. Radsej by som Zaskara, ale ten ma vyjde na 15 papierov...
Zobraziť komentár 24.08.2004 - 09:45:26
00
ToBo pozri odkaz tu na fore:Caute Mozno ten by nam vyriesil problem,lenze ja mam kopu prace,tak preto chcem skladat sam! Ale mozno za to jedno prevezenie by to stalo! Ozaj k tej kostre. Ja by som si zobral urcite GT. Podla mna maju vacsie skusenosti ako Merida. Daj potom vediet ako!
Zobraziť komentár 26.08.2004 - 18:30:04
00
Ja som kupil kellys oxigen a vsetko som tam pomenil... nic tam uz neni original. bo som nemal kese na rb dragster
Zobraziť komentár 02.09.2004 - 13:01:02
00
to Jofre: hm... zistil som jednu velmi, velmi zaujimavu vecicku.. kostra GT Zaskar na SK stoji normalne 18 papierov... po ponuknutej zlave stoji 13 papierov... v cechach bez zlavy vychadza na 8 ceskych = cca 10 slovenskych papierov... zaujimavy postreh... som stastny, ze na slovensku su obchodnici, ktori chcu spropagovat tuto znacku a spristupnit ju sirsim masam ludi...
Zobraziť komentár 02.09.2004 - 13:05:36
00
keyboard_arrow_up