Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Nedavaj letovy rezim. Zmen si v nastaveniach automaticky vyber siete na manualny a nebude sa Ti prihlasovat do inych sieti a ani Ti nebudu chodit SMS. Tym padom budes jednak zastihnutelny a tiez by nemal byt problem s polohou ked bude trvalo zapnute GPS aj mobilna siet. Akurat teda ked pojdes do roamingu, tak telefon strati signal a budes musiet rucne vybrat zahranicnu siet ak budes chciet byt zastihnutelny v zahranici.
Zobraziť komentár 14.01.2020 - 11:47:45
02
len taak mala informacia - objednal som samsung a40 z mall.sk, mobil dosiel do 1dňa od ceskeho mall.(czc.cz) zabaleny pekne vsetko, vyzera novy, ale predvoleny jazyk spanielstina, nejde zmenit, displej nereaguje, ani pin kod nejde zaadat, plus nebol pribaleny ani SK navod, iba spanielsky...takze neviem odkial beru tie telefony ale asi su to nejake reklamovane a opravene a predavaju to ako nove.

plus mam jednu otazku vie niekde v ramci BA odblokovať iphone, nakoľko je tam ucet a ku ktoremu uz niikto nevie heslo.
dik
Zobraziť komentár 13.02.2020 - 07:55:05
00
urob hard reset a uvidis https://www.hardreset.info/devices/samsung/samsung-galaxy-a40/ A otazka bol za plnu cenu? Lebo som nasiel cez google ze na mall.sk mali Akcia, Vypredaj, Pouzite a podobne. Tie boli lacnejsie ako novy
Zobraziť komentár 13.02.2020 - 10:03:46
00
Mas jedno. Hocijaky vyrobok predany na SK musi mat SK navod a SK papiere. Toto je jednoznacne na reklamaciu
Zobraziť komentár 13.02.2020 - 11:18:12
00
ísť do najbližšieho mall-u a otrieskať im ho o hlavu...
Zobraziť komentár 13.02.2020 - 11:33:26
00
mobil som vratil, peniaze maju poslat na ucet, bol v akcii ale za cenu https://www.mall.sk/mobilne-telefony/samsung-galaxy-a40-4gb-64gb-modra-100016977366 posledny kus nepisali nic ze pouzity ci rozbaleny . uz od nich nekupim nic co sa tyka elektroniky, a asi ani iné.
Zobraziť komentár 13.02.2020 - 12:12:29
00
Nekupuj ho asi ani inde. Telefon pekny, svizny, super display, fotak, vsetko fasa, ale ma zasadnu nevyhodu- sam od seba dava telefonaty "on hold" (podrzat). Neviem teda ci je to iba ten jeden kus, ale internety tento problem eviduju pri viacerych tamtungoch. A vyber je dnes viac nez slusny. Proximity senzor vyzera byt ok, robi to aj pri 3rd party dialer apps, neviem kde je problem. Reklamacia prebehla preinstalovanim androjda, nepomohlo.
Zobraziť komentár 13.02.2020 - 13:01:48
00
arrow_leftZoidberg napísal:
Nekupuj ho asi ani inde. Telefon pekny, svizny, super display, fotak, vsetko fasa, ale ma zasadnu nevyhodu- sam od seba dava telefonaty "on hold" (podrzat). Neviem teda ci je to iba ten jeden kus, ale internety tento problem eviduju pri viacerych tamtungoch. A vyber je dnes viac nez slusny. Proximity senzor vyzera byt ok, robi to aj pri 3rd party dialer apps, neviem kde je problem. Reklamacia prebehla preinstalovanim androjda, nepomohlo.

Na nete som nasiel ze vypnut moznost dvojiteho potukania .... ten problem vyriesil. Vyskusaj a uvidis

Prílohy:

Hold On problem.jpg
Hold On problem.jpg 87.05 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 13.02.2020 - 13:25:12
00
mm, toto som este neskusal, idem zavolat babke! diky
Zobraziť komentár 13.02.2020 - 13:34:18
00
My sme kupili mame Samsung A50 na novy pausal a tiez je to velika bieda. Odomknutie na odtlacok sa ani nepodarilo nakonfigurovat, skusali sme to asi 30x proste neda sa zaregistrovat jej odtlacok, vo vacsine pokusov sa to same resetlo a vyplo registraciu pri 45%. Odomykanie na rozpoznavanie tvare tiez viac nefungovalo ako fungovalo. Nakoniec sme museli vsetky tieto ficury vypnut. Zlate iphony.
Zobraziť komentár 13.02.2020 - 13:41:21
01
Takže čiernych a strieborných sa to netýka?
Zobraziť komentár 13.02.2020 - 20:17:50
03
vie mi niekto zhrnut do par viet ako funguju dual SIM telefony?.... mam sluzobnu Motorolu G6 a sukromny jablko.... otravuje ma chodit s dvoma telefonmi tak zvazujem sukromnu SIM hodit do tej motoroly ..... ako potom finguju appky na komunikaciu?.... da sa plnohodnotne vyuzivat obe SIM? volanie , SMS, messenger, WhatsUp
Zobraziť komentár 21.02.2020 - 11:22:58
00
V nastaveniach zvolis, ktora SIM je primarne na hovory, spravy a data. A ano, da sa plnohodnotne vyuzivat obe SIM.
Zobraziť komentár 21.02.2020 - 11:33:37
00
Nie nedá. :-)

Alebo ináč : dá úplne super, ale aplikácie ktoré sa pýtajú na SIM kartu vedia robiť jednu alebo druhú. Čiže napríklad WhatsApp môže byť iba na jednej.
Zobraziť komentár 21.02.2020 - 12:19:37
00
Parallel Space a kludne mas dva
Zobraziť komentár 21.02.2020 - 12:27:56
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Cyklopočítače)
keyboard_arrow_up