Nejako to tu zhnedlo. Stanleeee uz su ti aj hlavne spravy male? Ak chces debatovat s niekym, kto ma iq vacsie ako 88, musis sa viac snazit. F-16V su cisto nove lietadla, prve tohto typu vzlietlo v 2015. Maju aesa radar a technologie, ktore je tebe zbytocne spominat. Pre nase potreby su viac nez dostatocne. Nazyvat ich srotom je skutocne sofistikovany argument. Na F35 nemame v ziadnom ohlade, nehovoriac o tom, ze usa by nam ich ani nikdy nepredala. Nepustili ich ani turkom a ti sa dokonca podielali na vyvoji a mali ich "predplatene".
F 16 V (viper) sú hĺbkové repasy starých verzií C/D.Úplne nové vyrobené budú práve tie naše block 70/72.Falcon je v boji osvedčený,lenže kde my budeme bojovať?
Letové hodina na F16 je 25 tisíc.Gripen len 4 tisíc a F35 45 tisíc.Falcon je už zastaralá koncepcia a usa s ním skončili tieto posledné predaje a repasy sú len na udržanie linky kým neprejde komplet na F35.Gripen sa bude ďalej vyvíjať momentálne najnovší E/F.takže falcon síce pekná,ale pre nás drahá hračka.
Turci ich nedostanú z politických dôvodov.kúpili s 400 od rusov.
Volodja, kludne mu to hod, ak si myslis, ze program je vsetko, na jeho presadenie netreba stabilizovanu a konzistentnu stranu a vies mu tych X brutalnych preslapov prepacit. Neudrzal som sa len preto, ze som bol na zaciatku jeho fanusik a myslim si, ze ma zasadny podiel na tom, co sa na SK dialo ostatnych X rokov (ja viem, alternativna historia) ). Jednoducho neviem pochopit, ze mu to moze este niekto pricetny hodit. Chytil som sa do pasce tunajsej uderky. Mne to uz ale moze byt v podstate jedno.
P.S. Vidim, ze tu X clenov iritujem a cenzorom fora nevadia ani flagrantne porusenia jeho pravidiel, takze to tu este chvilu necham a potom moj profil vymazem. Ako to halo***** dozadu pekne zhrnul, toto forum mi odborne uz dlhsie nic nedava, Urazanie a primitivne znevazovanie jeho clenov mi je proti srsti.
no konečne sa Fico objavil aj inak,ako na svojej tlačovke,kde trepe svoje nezmysli,v dueli mu to už tak dobre nejde,Krajniak ho pekne zotrel,kto má 25 min.čas,pozrite si,stojí to za to https://www.youtube.com/watch?v=MMS_65-SOCQ
Práve naopak,je dobré si pozrieť, aký úpadok predvádza predseda kedysi najsilnejšej strany,je unavený,spuchnuty od alkoholu,už mu ostáva len nenávisť-chvalabohu už len pár dní a pôjde tak kde Mečiar
iste,že už presluhuje minimálne 6 rokov.nepochopil to v 14 nepochopí to ani o týždeň.on by už aj možno išiel,ale tak nedá sa...chlast je liek len dočasný.na druhej strane robiť alibi Kolárovi s jeho minulosťou to si vyžaduje ťažkú stratu pamäti.
Plný súhlas s tým, že táto téma by nemala byť v tomto fóre. Myslím, že politika ľudí rozdeľuje a tu by to malo fungovať práve opačne.
Plný nesúhlas.
Politika ľudí aj rozdeľuje, aj spája. Z definície robí oboje. Podobne ako dvoch ľudí nazvájom rozdelí, či proti sebe popudí výživný flejm na tému esteticko/funkčná katastrofa osadenia dákeho cesťáku v galérii cesťákov, plný sarkazmu a dešpektu. A že si tam zvykli nakladať.
Je totálne mimo všetko moje chápanie, že ja dokážem 10 rokov úplne mimovoľne obchádzať tému "Váš domáci miláčik", a niekto iný, dospelý a svojprávny také niečo nedokáže. Ba naopak, dobrovoľne (!!!) vlezie do tohto vlákna, a potom si jachá mazať profil, alebo sa nepriamo domáha cenzorského zásahu (ako ty), alebo chce druhým určovať, že čo im má alebo nemá dávať toto fórum (tiež ako ty).
2 tipy: Zober do rúk pukance alebo slobodne klikni "späť" a nevráť sa.
Ja som ho videl len 3 sekundy, ale ako si potlapkal rukou po bejzbalke, to je chore. Preco neukazuje dobro na sposob ako matka Tereza?
Je vidno ze ho mas rad, kvoli odporu voci smeru.
Este pat krat sa vyspim, potom sa raz nevyspim a potom uz bude dufam po cirkuse. Medzitym odporucam mat po ruke gumaky a prsiplast aby sme sa mohli prebrodit tym bahnom co produkuju krysy opustajuce palubu.
Este pat krat sa vyspim, potom sa raz nevyspim a potom uz bude dufam po cirkuse. Medzitym odporucam mat po ruke gumaky a prsiplast aby sme sa mohli prebrodit tym bahnom co produkuju krysy opustajuce palubu.
Ten je predsa dobre nafukany, netreba sa tomu čudovať
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
F 16 V (viper) sú hĺbkové repasy starých verzií C/D.Úplne nové vyrobené budú práve tie naše block 70/72.Falcon je v boji osvedčený,lenže kde my budeme bojovať?
Letové hodina na F16 je 25 tisíc.Gripen len 4 tisíc a F35 45 tisíc.Falcon je už zastaralá koncepcia a usa s ním skončili tieto posledné predaje a repasy sú len na udržanie linky kým neprejde komplet na F35.Gripen sa bude ďalej vyvíjať momentálne najnovší E/F.takže falcon síce pekná,ale pre nás drahá hračka.
Turci ich nedostanú z politických dôvodov.kúpili s 400 od rusov.
P.S. Vidim, ze tu X clenov iritujem a cenzorom fora nevadia ani flagrantne porusenia jeho pravidiel, takze to tu este chvilu necham a potom moj profil vymazem. Ako to halo***** dozadu pekne zhrnul, toto forum mi odborne uz dlhsie nic nedava, Urazanie a primitivne znevazovanie jeho clenov mi je proti srsti.
https://www.youtube.com/watch?v=MMS_65-SOCQ
Na Slovensku je hospitalizovaný ďalší podozrivý s koronavírusom... Pele leží u sv. Michala s dýchacími ťažkosťami...
Na Slovensku je hospitalizovaný ďalší podozrivý s koronavírusom... Pele leží u sv. Michala s dýchacími ťažkosťami...
aj s horuckou.
Fico tiez zdravotne problemy a Kollar tiez https://www.cas.sk/clanok/948415/borisa-kollara-zradilo-zdravie-vycerpanie-ho-doviedlo-na-nemocnicne-lozko/?AT=wgt.article_clanok-podclankom.c.x...A.
Plný nesúhlas.
Politika ľudí aj rozdeľuje, aj spája. Z definície robí oboje. Podobne ako dvoch ľudí nazvájom rozdelí, či proti sebe popudí výživný flejm na tému esteticko/funkčná katastrofa osadenia dákeho cesťáku v galérii cesťákov, plný sarkazmu a dešpektu. A že si tam zvykli nakladať.
Je totálne mimo všetko moje chápanie, že ja dokážem 10 rokov úplne mimovoľne obchádzať tému "Váš domáci miláčik", a niekto iný, dospelý a svojprávny také niečo nedokáže. Ba naopak, dobrovoľne (!!!) vlezie do tohto vlákna, a potom si jachá mazať profil, alebo sa nepriamo domáha cenzorského zásahu (ako ty), alebo chce druhým určovať, že čo im má alebo nemá dávať toto fórum (tiež ako ty).
2 tipy: Zober do rúk pukance alebo slobodne klikni "späť" a nevráť sa.
(za kdh niesom)
Je vidno ze ho mas rad, kvoli odporu voci smeru.
Chémia je veľká hnusoba
Ten je predsa dobre nafukany, netreba sa tomu čudovať
https://dennikn.sk/1769590/newsfilter-este-to-nikto-nikdy-nevzdal-tak-ako-smer-a-sns-pred-tymito-volbami/?ref=tit1