presne ako pisal Supafly666, nestoja ani za ten jeden dolar, zbytocny plastovy odpad, zvladli by mozno akurat tie 9stupnove spojky, ktore isli rozpojit aj rukami
Ja ich ešte mám a fungujú.
Možno je to aj tým od akého šikmáča ich kúpiš - je tam mrte výrobcov.
Kamoš takto kúpil synovi nejaký ovládač na PS alebo čo to má a jeden je super no druhý čo dokúpil neskôr od iného (lacnejšie) sa porúčal po týždni.
Od ostatných "šťastlivcov" viem, že bike sa nesmie umývať. Nuž neumýval som. Len som chcel prehodiť gumy. A hľa ako to dopadlo. Teda ak nechceš nájsť prasklinu, neumývaj a neprezúvaj.
Maviky SLR poslúžili cca. 10 rokov a zo 40-50 tisíc km.
To je tiez nie uplne dobre .. ja som na tom skakal trochu , vyzeral trochu horsie zvnutra , fungoval , ale uz boli s nim problemy .. roky inak su tiez niekedy podstatne, ked sa pouzivaju agresivne tmely, co vyzeru dieru .. ten som myslim nepouzival. Skoko-kilometrov-hodinovky treba pouzivat .. * vaha * vek / bulharska konstanta.
zaboli, ale neni to nic hrozne. Hlavne treba trochu prebehnut tie ryhy (ja som pouzil taku trapezoidnu cepel do zarezavacieho nozika) a zaliat to nejakym lakom na nechty.
To je cuker este, jemnulinko zabrusit so smirglikom s vodenku, a zadobnut napriklad ciernou lakovou fixska Maju ju aj v Sevte. Tiez zopar RS mam tak poriesenych.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://a.aliexpress.com/_dYrAmCf
presne ako pisal Supafly666, nestoja ani za ten jeden dolar, zbytocny plastovy odpad, zvladli by mozno akurat tie 9stupnove spojky, ktore isli rozpojit aj rukami
Možno je to aj tým od akého šikmáča ich kúpiš - je tam mrte výrobcov.
Kamoš takto kúpil synovi nejaký ovládač na PS alebo čo to má a jeden je super no druhý čo dokúpil neskôr od iného (lacnejšie) sa porúčal po týždni.
http://www.epdr.sk/
Maviky SLR poslúžili cca. 10 rokov a zo 40-50 tisíc km.
Ale nie je to zrovna presný údaj dať to na roky.
Skôr na kilometre. 😉
U mňa to bolo s dušami a praskli dosť ☹️
Riesil som podobne par dni dozadu