Lega mame na rozdávanie ...len akosi pri ničom teraz dlhšie nevydržia, teda starší nevydrží...lego, kreslenie, pexeso, lego, autíčka, nejaká spoločenská hra, do toho stále okrikovanie mama/tato a aby toho nebolo malo, tak do toho sa ešte jeduje krpec že sa mu každú chvíľu niečo nepáči. A vraj mame využívať pri tomto šialenstve home office...
Podla tejto stranky http://population.city ma Cina 11,6% obyvatelstva vo veku 65+ a Taliansko 23,9%. Slovensko je niekde medzi so 16%. Ako mat takmer stvrtinu obyvatelov takto ohrozenych, tak sa ani necudujem co sa u nich deje. Nasi dochodcovia su trenovani dlhymi prechadzkami bo neostalo na benzin, stravuju sa striedmo bo neni za co a vela z nich este pracuje, akurat si napamata kde. U nas, ked to nedaju dochodcovia, tak mladi toboz nie
Par prispevkov dozadu tu Tulenik napisal krasnu vetu, ze "Klíma je o dlhodobých trendoch, nie fluktuáciách." To iste plati aj pri investiciach. Nic nemas definitivne vo hviezdach. Kleslo a pojde zase hore. Problem maju len ti, ktori potrebuju teraz za kazdych okolnosti vybrat, ostatni proste pockaju. Pozri si graf. Trhy sa spamataju pomerne rychlo. Rovnako ako tomu bolo v minulosti.
Osobne si myslím, že určite bude pár rokov trvať kým sa to pozviecha, ale nemyslím si, že by to bola taká katastrofa. Nemôžeme porovnávať svet po druhej svetovej vojne a dnes...
neviem aka je realita, ale ak by to tak bolo ako hovori ten doktor tak by lekari zbytocne nosili na smene v praci ruska...a to mi pride ako blbost. ak rusko zvlhne, zavru sa mu niektore pory, tym padom podla sedliackeho rozumu rusko este viac chrani. ak to ale berie tak ze ak sa dychacia cast zapcha vlhkostou tak ide viac vzduchu cez boky/strbiny ktore nie su chranene tak to by som bral. ale mne to pride ako blbost to co povedal, teda z vacsej casti urcite
Vcera mala Durianova v spravach rusku s motivom netopiera😀.
Bol v mimoriadnych spravach pan z WHO, bez rusky, a ten sa tak nejak benevolentne vyjadril, ze rusku by mali nosit,len ked su symptomy a ze, aby si sa nakazil, treba fyzicky kontakt... Prislo mi to zvlastne. Taky zapadniarsky pristup...
Vcera mala Durianova v spravach rusku s motivom netopiera😀.
Bol v mimoriadnych spravach pan z WTO, bez rusky, a ten sa tak nejak benevolentne vyjadril, ze rusku by mali nosit,len ked su symptomy a ze, aby si sa nakazil, treba fyzicky kontakt... Prislo mi to zvlastne. Taky zapadniarsky pristup...
Načo presne tak, tak ako aj načo bezp. pásy na aute a načo šoférovať triezvy?!! To sú úplne nezmysli, čo sa nám môže stat
pozeral som to a prislo mi to ako by bol nejaky Scientológ. ano povedal ze rusku by mali nosit len ti ktori maju symptomy, ale uz aj male deti vedia ze mozes byt roznasac aj ked symptomy nemas, tak to mi jeho tvrdenie prislo hodne uletene. preto je na zapade tolko nakazenych, lebo nikto to nenosi az kym nema symptomy, dovtedy to od kazdeho jedinca chyti par stoviek ludi.
neviem aka je realita, ale ak by to tak bolo ako hovori ten doktor tak by lekari zbytocne nosili na smene v praci ruska...a to mi pride ako blbost. ak rusko zvlhne, zavru sa mu niektore pory, tym padom podla sedliackeho rozumu rusko este viac chrani. ak to ale berie tak ze ak sa dychacia cast zapcha vlhkostou tak ide viac vzduchu cez boky/strbiny ktore nie su chranene tak to by som bral. ale mne to pride ako blbost to co povedal, teda z vacsej casti urcite
uvedom si ze virus nelieta sam po vzduchu a neprechadza cez pory ... ale je to KVAPOCKOVA infekcia ... prenasa sa tak ze "sedi" na kvapocke ... uz ti to dava zmysel, to navlhnute rusko, ktore mas nalepene na nose ?
to nepopieram, no urcite je lepsie mat rusko ked aj vlhke ako ziadne. ked by si pri tebe kychol chory clovek a si bez ruska tak je hodne vysoka pravdepodobnost ze vdychnes aj virus na kvapocke. ak mas navlhnute rusko tak ho zachyti aj ked je navlhnute, to co sa deje dalej moze mat sto roznych scenarov
z toho pohladu rusko viac chrani pred roznasanim infekcie, nie pred nakazenim ... akekolvek rusko (aj vlhke) zabrani choremu aby kvapocky s vyrusom kychol do ovzdusia, ake ked ked chorý bez ruska pri tebe kychne, tak tebe vlhke rusko uz asi bude nanič ... mozno sa mylim ale inac si tie reci o tom ze vlhke rusko nechrani neviem vysvetlit
Z tých štatistík (považujme ich za dôveryhodné) vychádza, že dnes počet zomretých kvôli SARS-u prekoná 1% z počtu tých, ktorí tohto roku zomreli kvôli fajčeniu... A podľa včerajších denných počtov to bolo 7,5% z fajčenia. Situácia začína byť vážna...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Par prispevkov dozadu tu Tulenik napisal krasnu vetu, ze "Klíma je o dlhodobých trendoch, nie fluktuáciách." To iste plati aj pri investiciach. Nic nemas definitivne vo hviezdach. Kleslo a pojde zase hore. Problem maju len ti, ktori potrebuju teraz za kazdych okolnosti vybrat, ostatni proste pockaju. Pozri si graf. Trhy sa spamataju pomerne rychlo. Rovnako ako tomu bolo v minulosti.
Bol v mimoriadnych spravach pan z WHO, bez rusky, a ten sa tak nejak benevolentne vyjadril, ze rusku by mali nosit,len ked su symptomy a ze, aby si sa nakazil, treba fyzicky kontakt... Prislo mi to zvlastne. Taky zapadniarsky pristup...
Bol v mimoriadnych spravach pan z WTO, bez rusky, a ten sa tak nejak benevolentne vyjadril, ze rusku by mali nosit,len ked su symptomy a ze, aby si sa nakazil, treba fyzicky kontakt... Prislo mi to zvlastne. Taky zapadniarsky pristup...
Načo presne tak, tak ako aj načo bezp. pásy na aute a načo šoférovať triezvy?!! To sú úplne nezmysli, čo sa nám môže stat
uvedom si ze virus nelieta sam po vzduchu a neprechadza cez pory ... ale je to KVAPOCKOVA infekcia ... prenasa sa tak ze "sedi" na kvapocke ... uz ti to dava zmysel, to navlhnute rusko, ktore mas nalepene na nose ?
https://vimeo.com/398334975