Ak by si ich vsetkych co zomreli z dovodu fajcenia pred smrtou zozbieral na jedno miesto, dosiahnes podobny efekt ako sposobi Corona. Problem nie je samotne ochorenie, ale vytvorene ohniska, ktore Ti v kratkom case zahltia a odpalia zdravotnicky system.
Chlopi veľa špekulujete . Riaďte sa radami - autoritami tohto štátu , nie radami arménskej WHO birokratistu . Rúško textilné , “ papierové “ , chirurgické , rúško s nanovlaknami chráni predovšetkým druhých ľudí v okoli . Respiratory so špeciálnymi filtrami ffp2-ffp3 už chránia priamo aj vás . Určite lepšie “ vlhké “ rúško ako žiadne . Ochrana oči je potrebná no ak Vám priamo niekto naprská aerosol do oka , dá sa aj bez toho . Zavedenie nosenia rúšok pre každého voľne sa pohybujúceho človeka na verejných priestranstvách ma význam minimalizovať prenos patogenov na minimum . Kto ho nosí chráni mna , a tým že ho mám ja , tiež chranim druhých ... tým , že nediagnotikovanych a bezpríznakovych nosičov tu pobehujú už stovky a epidemiologicka situácia sa zhoršuje netreba polavovat v opatrnosti . Aj my na “ záchranke “ pritvrdzujeme , a aj na “ bežne výjazdy “ nosíme ochranu na úrovni BSL1-2 . Pri transporte symptomatickych pacientov s pozitívnou cestovateľskou a epidemiologickou anamnezou používame úroveň ochrany BSL3 . Samotna dekontaminacia priestorov vozidla a posádky trvá 1,5 hodiny . Preto by sme mali transportovať len skutočne vážne prípady .
Treba urobiť to, čo je správne - minimalizovať kontakt s vírusom a dať čas zdravotníctvu aj telu sa pripraviť. Lebo toto je hlavný problém - rýchle zahltenie možností zdravotníctva, či imunitného systému. Ak sa to rozumne rozloží v čase, tak to skôr, či neskôr prejde. To skôr, či neskôr záleží hlavne na (ne)zodpovednosti ľudí.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
kto z vas,co tu pisete ze rusko treba nosit aj po vonku ho nosi 8 hodin denne v praci? ja ho od pondelka mam v praci povinne. skuste si to, dajte si doma usitu rusku na tvar a majte ju 8 hodin v kuse. potom ked pojdete von, tak si ju dajte znova. nie dakujem.
kto z vas,co tu pisete ze rusko treba nosit aj po vonku ho nosi 8 hodin denne v praci? ja ho od pondelka mam v praci povinne. skuste si to, dajte si doma usitu rusku na tvar a majte ju 8 hodin v kuse. potom ked pojdete von, tak si ju dajte znova. nie dakujem.
A preco by si ju mal mat vonku stale? Dam si buffku, blizim sa k ludom, natiahnem si ju, som od nich dalej, dam ju dole...
Chlopi veľa špekulujete . Riaďte sa radami - autoritami tohto štátu , nie radami arménskej WHO birokratistu . Rúško textilné , “ papierové “ , chirurgické , rúško s nanovlaknami chráni predovšetkým druhých ľudí v okoli . Respiratory so špeciálnymi filtrami ffp2-ffp3 už chránia priamo aj vás . Určite lepšie “ vlhké “ rúško ako žiadne . Ochrana oči je potrebná no ak Vám priamo niekto naprská aerosol do oka , dá sa aj bez toho . Zavedenie nosenia rúšok pre každého voľne sa pohybujúceho človeka na verejných priestranstvách ma význam minimalizovať prenos patogenov na minimum . Kto ho nosí chráni mna , a tým že ho mám ja , tiež chranim druhých ... tým , že nediagnotikovanych a bezpríznakovych nosičov tu pobehujú už stovky a epidemiologicka situácia sa zhoršuje netreba polavovat v opatrnosti . Aj my na “ záchranke “ pritvrdzujeme , a aj na “ bežne výjazdy “ nosíme ochranu na úrovni BSL1-2 . Pri transporte symptomatickych pacientov s pozitívnou cestovateľskou a epidemiologickou anamnezou používame úroveň ochrany BSL3 . Samotna dekontaminacia priestorov vozidla a posádky trvá 1,5 hodiny . Preto by sme mali transportovať len skutočne vážne prípady .
Z toho jak si sa tu vyštafíroval - nebojíš sa ty ma náhodou ?
Vonku mimo chumlov ľudí ju naozaj netreba. Wladix mód používam aj ja.
rovnaky system aj u mna,
v praci mame tiez ale kedze v celej firme sme v pocte 4ks (zo 150) a kazdy v inej miestnosti na inom poschodi tak si ju davam len ked idem od stolu do kuchynky alebo na hajzlik
Ty si aj v posádke “biohazard tímu” určeného na prevozy na infekčé kliniky? Ako čo sa týka pediatrie tak nikto poriadne nevie čo robiť a každý dáva ruky preč, keď deti teraz kolia iné vírusy (RSV, rota - príznaky ako pri COVID) a pol Oravy má pozitívnu cestovateľskú anamnézu. Snažíme sa ich čo najviac liečiť doma, niekedy ujdú systému, keď rodič ako lajk konzultuje KOS a RÚVZ a zle sa odoberie anamnéza, potom skončia u mňa, o polnoci behám v BSL2 a snažím sa posunúť dieťa na infekčnú kliniku...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Je to taky Bio Denial-of-service attack (DoS)
A preco by si ju mal mat vonku stale? Dam si buffku, blizim sa k ludom, natiahnem si ju, som od nich dalej, dam ju dole...
To netvrdim ja, ze ju treba stale. Ka ju vonku nenosim.
Veľká vďaka za tvoju "ohľaduplnosť"!
Z toho jak si sa tu vyštafíroval - nebojíš sa ty ma náhodou ?
rovnaky system aj u mna,
v praci mame tiez ale kedze v celej firme sme v pocte 4ks (zo 150) a kazdy v inej miestnosti na inom poschodi tak si ju davam len ked idem od stolu do kuchynky alebo na hajzlik
nie, to chrani iba teba, ak si chory, cez ten ventil to pustas von...
Ty si aj v posádke “biohazard tímu” určeného na prevozy na infekčé kliniky? Ako čo sa týka pediatrie tak nikto poriadne nevie čo robiť a každý dáva ruky preč, keď deti teraz kolia iné vírusy (RSV, rota - príznaky ako pri COVID) a pol Oravy má pozitívnu cestovateľskú anamnézu. Snažíme sa ich čo najviac liečiť doma, niekedy ujdú systému, keď rodič ako lajk konzultuje KOS a RÚVZ a zle sa odoberie anamnéza, potom skončia u mňa, o polnoci behám v BSL2 a snažím sa posunúť dieťa na infekčnú kliniku...