Kategórie
Bike-techOblečenie vhodné na bicykel # oblečenie # eshop # cyklistické obchody # skúsenosti # poradenstvo # cena/kvalita # nákup
Výpredaj -15% X-BIONIC Puma Twyce run SH SL dámske tričko, black/grey/pink alert
67,99 €
-15%
MOC 93,99 €
Výpredaj -23% icebreaker 125 ZoneKnit™ Merino Blend Thermal tričko, Cloud Ray/Hyper
55,99 €
-23%
MOC 80,99 €
-12% Isadore Merino Short Sleeve Baselayer dámske tričko, majolica blue
od 59,99 €
-12%
MOC 75 €
Výpredaj -38% Sportful Pro Baselayer dámske tričko, červená
od 36,99 €
-38%
MOC 69,99 €
Výpredaj -40% Devold Outdoor Wool detský set termoprádla, Flood
57,99 €
-40%
MOC 107 €
-18% Bergans of Norway Allround Merino Baselayer dámsky set, aqua lagoon/dark aqua lagoon
83,99 €
-18%
MOC 129 €
Výpredaj -29% Viking Fusion set dámskeho termoprádla, blue/purple
41,99 €
-29%
MOC 64,99 €
Výpredaj -11% Viking Shuter set termoprádla, bamboo grey melange
67,99 €
-11%
MOC 109 €
Výpredaj -31% Viking Nino set detské termoprádlo, modrá/čierna
26,99 €
-31%
MOC 42,99 €
Kazdopadne perfetto light SS aj Perfetto LS mam doma.
Zvazoval som aj gabbu ale ak uz je take pocko ze treba gabbu tak na kratky rukav to tiez nie je. S navlekmi na ruky mozno ale ak sa otepli tak ze navleky idu dole tak by mi bolo teplo aj v samotnej gabbe. Teda myslim si.
https://www.spoke-store.sk/alpinestars-hurricane-functional-jacket-21102/
http://top-bikewear.sk/dres-kratky-rukav-ambrelo.html, je verzia aj z dlhym rukavom.
berieme veci od tohto pana uz nejaky cas a kvalitu ma spickovu, sije vo svojej dielni a materialy dovaza z nemecka, talianska a sije pre rozne spickove kluby doma aj v zahranici.
mam osobne tento dres i kratasy a bol som velmi prekvapeny, ako ten dres funguje, vyskusane s teplejsim termom a vetre pri 7 stupnoch len s teplymi navlekmi na ruky na MTB a na cestaku s tenkym termom pri 12-7 stupnoch, siel som podvecer a riadne sa schladilo kym som prisiel. cena napr tohto dresu je 69+dph.
mame od neho timove dresy a supravu na leto,zimne nohavice,plastenky, bundy prechodne i zimne, zimne noha vice i navleky a max. spokojnost. Beru od neho aj viaceri z Kosic,ktori beru cyklistiku vazne a tiez som pocul len chvaly
http://top-bikewear.sk/dres-kratky-rukav-ambrelo.html, je verzia aj z dlhym rukavom.
berieme veci od tohto pana uz nejaky cas a kvalitu ma spickovu, sije vo svojej dielni a materialy dovaza z nemecka, talianska a sije pre rozne spickove kluby doma aj v zahranici.
mam osobne tento dres i kratasy a bol som velmi prekvapeny, ako ten dres funguje, vyskusane s teplejsim termom a vetre pri 7 stupnoch len s teplymi navlekmi na ruky na MTB a na cestaku s tenkym termom pri 12-7 stupnoch, siel som podvecer a riadne sa schladilo kym som prisiel. cena napr tohto dresu je 69+dph.
mame od neho timove dresy a supravu na leto,zimne nohavice,plastenky, bundy prechodne i zimne, zimne noha vice i navleky a max. spokojnost. Beru od neho aj viaceri z Kosic,ktori beru cyklistiku vazne a tiez som pocul len chvaly
Ahoj mas prosim ceny pre predstavu ja na nohavice a bundy? dakujem kludne aj do spravy, radsej podporim lokalne. Dakujem
Vyskúšaj Gore XXL/XXXL. Ja mam GORE C3 PHANTOM XL pri hrudniku cca 114 a spokojnost.
Tiez odporucam skusit GORE - mam od nich Element Zip Off windstopperku a je dost volna, strihom skor na MTB ako na cestak.
scarinko Gabba je na rozdiel do Perfetta dobrá v kombinácií s návlekmi (napr. nanoflex), ktoré využiješ aj napr. s letným dresom, keď sa ochladí... bez návlekov s dlhým termom sa mi osvečila pri 12-15C (pri mtb švihoch aj menej), kde by už pri dlhom rukáve bolo moc teplo... čiže podobne ako pri novej RoS Convertible, akurát ti ostanú návleky
12-15 mi staci perfetto light s dlhym funkcnym trickom resp pri 15 netreba ani rukavy
Z toho mi vyplyva ze ja by som gabbu mal tak na 7-10 a to musim mat aj rukavy a teda dlhe perfetto. Toto su take blbe teploty lebo ak neratam kratke svihy tak ta teplota nie jw rovnaka stale.
Dakujem