pár návrhov:
http://www.supurb.de/Supurb-BO20-Kinder-Mountainbike 9,7kg teraz 500e
www.supurb.de
http://www.commencal-store.co.uk/meta-ht-20-yellow-2016-c2x16198348 10,3kg teraz 600e
www.commencal-store.co.uk
posledný komentár: 10. 9. 2007 o 21:07
posledný komentár: 10. 9. 2007 o 21:07
Nebol bike, neboli peniaze, atd...
V Prešove to mame MRTVE so sportom, ale ako uplne. Je tu nejaka cyklistika, ale musim zistit co to je zac. O triale som tu ani nechyroval.
Dalsi bike doma... Bol by som zabity niecim tupym ?
Teraz som doskrabal ram v obyvacke a cudujem sa, ze som sefku nezobudil. ?
Edit: tie 2mm sa mu viac pozdavali, ze to je take ako lepkave
Objednal som 2mm a 3mm.
Myslim, ze synator si vyberie 3mm
Nahodim to na riaditka a dam sem potom tiez foto.
Objednaj si ich do zasielkovne. Je to ta ista suma ako keby som ti to ja posielal.
Pozrel so si videa, dava sa dole tak, že imbus sa strčí dovnútra orecha potom ako sa z neho vyberú gulky ložiska a odkrúti sa taká vnútorná oska z vnútra náboja a vykrúti potom z orecha. Robil som to riadnou pákou z gola sady a tá vnútorná oska ani pohnúť. Radšej to nebudem už skúšať, bojim sa, že ten naboj zničím. Potom som len tak na ten orech nasunul 9sp kazetu a vložil ho do rámu. Tam sa ani nedá dať štandardný (dlhší) orech, nezmestí sa, presahoval by osku a matica kazety by škrabala rám. Pozrel som si špecifikácie ešte raz a tá oska je 130mm, nie štandardných 135! Jediná šanca, že je nejaká 8sp kazeta, ktorá je určená na tento krátky orech. Potom ma napadlo, možno blbosť, že by som odfrezoval trochu z unášača kazety, aby na ten orech vošla. Však najvačší pastorok je vzdialený od výpletu viac ako 1 cm, je tam priestor.
Ten orech... Rozober to, oblievaj to vriacov vodou, daj tam imbus z goly a pobuchaj. Povoli to. Pozri shimano manual... Je tam vysoky utahovaci moment.
Odkiaľ ste ho kupovali, ak sa môžem spýtať? Ja teraz tiež riešim pre syna 26", prípadne 27,5" na malom ráme.
Syn má 141 cm.
Zjednodušene: kľuky sa aj na XS bežne dávajú 170mm a tam treba ísť maximálne do 152mm, alebo ešte lepšie do kratších. Lenže vďaka tomu bude spodný pedál v spodnej polohe o 2cm vyššie a tým pádom aj sedlo a ťažisko vyššie.
Druhá vec je výška riaditok: keď si dáš koleso + zdvih vidlice + hlava, tak si celkom vysoko a aj keď z toho odpočítaš negatívny predstavec, tak tiež nemôžeš ísť moc nízko, lebo by si zase išiel moc do diaľky.
Za mňa, pokiaľ sa nejazdia závody, tak až do nejakých 160cm úplne v kľude na 26" a ďalej podľa potreby.
(ako hovorím, učím sa na svojich chybách)
vladoNM predpokladám, že oficial stránka vpace.de
Priamo z ich stranky www.vpace.de, predym sme komunikovali cez FB alebo mailom
Dodacia lehota bola 3 tyzdne ale predlzilo sa to o cca 2 tyzdne skrz zasielku rafikov.
Ale zase kurierom to odoslali tento pondelok a bolo to tu v stredu na obed.
Bajk je doporucovany od 130cm do cc 145cm, takze na dobre 2-3 roky budeme mat pokoj (podla toho ako bude rast)
Juniorka je s bajkom spokojna, mala teraz Saracen Mantra 24 a jej prve pocity boli ze bajk reaguje na slapnutie o dost vyraznejsie ako Mantra. Ako je tam vahovy rozdiel cca -1.5kg oproti Mantre.
Musime si zvyknut na prehadzovanie kedze doteraz mala packy Shimano 9s a teraz Sram GX 11s.