Kategórie
Bike-techMobily a veci súvisiace # recenzie # doplnky # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # elektronika # technické otázky # kvalita
Akcia -19% Peak Design Everyday Case obal pre iPhone 16 Pro, čierna
47,99 €
-19%
MOC 70,99 €
-10% SP Connect Bike Bundle II Huawei P20 Pro sada puzdra/držiaku na telefón
od 49,99 €
-10%
MOC 63,99 €
Akcia -19% Peak Design Everyday Case obal pre iPhone 16 Pro, čierna
47,99 €
-19%
MOC 70,99 €
savings Muc-Off Rainproof Essentials Case púzdro na telefón, čierna
23,99 €
savings
MOC 41,99 €
Je@ bol mi tel na zem.
Displej nereaguje,neviem preniest súbory do PC
Pozor na stav, ked volas z jednej sim a zaroven potrebujes net na druhej. Toto nebavi (minimalne na mojom xiaomi mi9)
neviem co uz mam spravit, aby to spravne fungovalo
vdaka za radu a pomoc
podla vsetkeho by som mal mat zapnute veci spravne, ale tyka sa to aj sms sprav, edupage a pod
raz pipne a potom dlho nic
ale pripomienka sprav dojde kazdych 15min, nechapem
No vsetky appky podliehaju takymto setriacim kktinam okrem telefonu. Teda ked to robia vsetci, tak sup nastavenia a vypnut vsetky setriace ficurky.
https://www.pocket-lint.com/phones/news/huawei/148102-what-does-huawei-s-google-ban-mean-for-your-huawei-or-honor-phone
The new Mate 30 and Mate 30 Pro, Mate Xs and Honor V30 series don't have any Google apps. They rely on Huawei apps and the App Gallery download store, which doesn't have a huge number of apps at present. And in particular things like online banking apps and specific services aren't currently catered for, although Huawei is making a huge effort to improve this.
These phones do come with Android 10 (with Huawei's EMUI 10 user interface on top). But you can only install Google apps via a relatively convoluted and dodgy process and neither Huawei or Google officially recommend this.
The upcoming Huawei P40 and P40 Pro will also be in the same boat. Ridiculous as it sounds given the success of other recent Huawei handsets, we're not sure whether networks will stock them due to the lack of Google apps.
1. že neexistuje oficiálna podpora Google ešte neznamená, že neexistuje neoficiálna (LineageOS a pod.), mimochodom v Číne nepodporuje Google služby skoro nikto
2. myslím, že Huawei prežije aj bez zbytku sveta, samotná Čína je väčší trh ako USA a EU dohromady, navyše vraj viastnia nezanedbateľné množstvo 5G patentov (to k predaju akcií)
3. nevidím dôvod kupovať Huawei, keď je tu Xiaomi (to je len môj osobný dojem)
Tak len doplnim, ze po par dnoch prisla odpoved a kladne vybavenie mojej ziadosti