Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
inak k tej "sibacke" - tato (trapna) tradicia v Bratislave nastastie uplne vymrela, predpokladam ze ostatne vacsie mesta na tom budu podobne a sceny z televiznych novin sa uz odohravaju len na dedinach, kde je koncentracia ludi nizsia... takze nejak tragicky by som to nevidel - vacsie riziko bude skor ked sa cezpolni bez priznakov presunu domov. To skor ako zakaz vychadzania malo prist zatvorenie dialnic pre osobnu dopravu, zrusenie vlakov a autobusov...
Pokial bude ten slavny blekaut taky, ako maju v CR uz 2 tyzdne celkovu karantenu, kde jedna z vynimiek je vychadzka do prirody, tak s tym nemam problem.
Okrem toho ceska vlada ohlasila uz postupne uvolnovanie opatreni v priebehu aprila a maja, tak preco by sme my mali vyhlasovat celkovy tvrdy zakaz vychadzania?
Lebo Igor je male decko o on to chce a chce a chce a kludne sa aj o zem iebne a to bez toho aby dal na odbornikov a blekaut nerobil. Je super ze mame premiera co ide proti korupcii no toto viac uskodi ako pomoze a nemame tu ani desiatky tisic nsakazenych ani bezodnu statnu pokladnicu aby to malo opodstatnenie.
4 dni su ok, ale co ak to potom hned predlzia az do odvolania?
Inak z tohoto vyplyva ze tam bude len lekarska obec, a teda len jeden uhol pohladu a ten zakaz tym padom bude:
"Premiér má na nedeľu zvolať stretnutie s odborníkmi z lekárstva, ktorí majú dať vláde definitívne odporúčanie, ako postupovať v prípade veľkonočných sviatkov.
Na stretnutie majú prísť podľa Matoviča infektológovia, epidemiológovia i verejní zdravotníci."
1400 testov a 14 nakazených. Ako som hovoril Slovensko bude ako jeden z víťazov tejto pandémie. Môžme byť na seba hrdý. Kde ostatní estelen teraz zavádzajú opatrenia začínajú nosiť rúška my pomali vyhrávame nad vírusom. Ekonomika ale bude druhá stránka veci keďže sme vysoko proexportne orientovaná ekonomika musíme čakať kým vírus zmizne aj v ostatných krajinách....
... to uz je ... a zvierata prednejsie, ako pokoj a dusevne zdravie ludi...?
A to mi má po dobu Matelkovej/tvojej psychopatie pes čurať a kadiť v byte? A poprosím si opísať mysteriózny spôsob prenosu, pravdepodobne kvantovým párovaním, keď som so psom mimo iných človekov alebo in the middle of nowhere.
Aj keď chápem, že sú medzi nami aj cocoti, čo by potleskom uvítali nariadenie o povinnom vyvraždení všetkých zvierat. Pár sa ich už vyonanovávalo v súvislosti s hoaxom ako to v ľudovej čajne vraj zvažujú nariadiť.
A čo sa duševného zdravia týka, tak práve takéto pridrbané drakoniky ho rozhodne nepridajú, možno masocháčom a fobikom (ale asi len na nejaký čas, potom zletia do PTSD) a opačnému extrému, fašizoidom.
Z môjho hľadiska majú od duševného zdravia ďaleko práve "požadovači tohoto postupu", na čele s prepnutým Katolibanovičom Plačkovom.
1400 testov a 14 nakazených. Ako som hovoril Slovensko bude ako jeden z víťazov tejto pandémie. Môžme byť na seba hrdý. Kde ostatní estelen teraz zavádzajú opatrenia začínajú nosiť rúška my pomali vyhrávame nad vírusom. Ekonomika ale bude druhá stránka veci keďže sme vysoko proexportne orientovaná ekonomika musíme čakať kým vírus zmizne aj v ostatných krajinách....
Čo sa týka ekonomiky a súčasného vývoja a reakcií na koronu, tak môj názor je, že víťazom bude Nemecko. Ak sa to dá vôbec nazvať víťazom, lebo ich ekonomika tiež utŕži silnú ranu. Ale zvyšku únie odskočia. Slovensko je od nemeckej ekonomiky závislé možno až príliš, čiže možno nás to nebude až tak bolieť, ako iné krajiny.
Matovicovi nejde do karat, ze je taky nizky pocet nakazenych a ovela viac testov Ale furt si ide svoje. Hlavne ze policajtov nie je vidno ako je den dlhy. Keby ludi rozhnanali od ohnisk a pristreskov, tak by to malo lepsi efekt ako zakaz vychadzania.
Ale aj to, ty vieš či to nie je extended family, kde prakticky všetci homeofficujú už 3 týždne a teda sú +/- safe a ešte to na seba aj dosť dobre vedia?
Ako jasne, primárne chumel ľudí niekde je problém, ale bez kontextu sa k tomu vyjadrovať je rovnaký problém.
matelkovič pochopil,že tie testy ktoré robia sú čistá voda v koši a realita je úplne iná.nie je v tom žiaden systém a oni to dobre vedia.Máme stovky anonymných prenášačov ktorých nedokážu nijak identifikovať.Tu si skôr vybudujeme kolektívnu imunitu.
tulenik Som sa len rozhorcil nad jeho nezmyselnostami, nic to nema so zverstvom, skorej naucim psa chodit na zachod ako drzat zavrete doma tri deti bez ujmy... ?
Je v hre aj ine riesenie? Snazim sa uz co najmenej sa tejto teme venovat, tak ospravedln moju nevedomost, ale cca 2 tyzdne dozadu som si myslel, ze toto je jediny mozny vysledok (bar vakcina) a cielom vsetkych opatreni je len dopad tohotu procesu "zmiernit" (vsade same flatten the curve). Po vymene vlad mam vsak pocit, ze sa chystame nakazu zlikvidovat, nie je to naivne?
v prvom rade ako som hovoril testovať všetkých ľudí z kritickej infraštruktúry bez ktorých to tu ľahne.Po ďalšie,okamžite zaraziť tých pendlerov.buď zostanú doma,alebo tu na svk.lozia hore dole 30km a šíria chorobu nikto ich nekontroluje.
a ľudí 60+ zatvoriť do karantény na mesiac ako najohrozenejšiu skupinu....a čakať či teplo spraví svoje ako pri ostatných vírusoch.Ja v to dúfam.
btw.v česku za sobotu 282 pozitív u nás 14..??? tomu snáď nikto neverí.
píšem o stovkách anonymných prenášačov ktorí to nevedome šíria ďalej v rodine aj na starých ľudí,v práci....títo ľudia majú minimálne,alebo len slabé príznaky ochorenia.preto hovorím,že sa skôr zamoríme navzájom a vybudujeme si imunitu.Preto by som izoloval len starých ľudí.
Tieto stovky by uz davno nakazili aj tych ktory by nejake priznaky mali. A ak nie lebo su doma, potom good, naco ich potrebujes mat testovanych silou mocou? Sme proste na tom dobre, ci je to oficialne cislo 400 alebo 700.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pohadka o pokaženych netopyrach, keři zničili svět
https://vetvicka.blog.idnes.cz/blog/blog.aspx?c=748095&x=socialky_facebook_c
12.2.2019 Chřipková epidemie nabírá sílu. Počet mrtvých se každý týden zdvojnásobuje.
Do konce minulého týdne zemřelo od začátku roku 31 pacientů hospitalizovaných s chřipkou. Za týden se počet úmrtí zdvojnásobil, za ten předchozí rovněž. Do nemocnic pacientů s vážným průběhem nemoci muselo na jednotky intenzivní péče celkem 184. Minulou sezónu podle statistik zemřelo kvůli chřipce zhruba 260 lidí.
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/chripka-smrt-epidemie-szu.A190212_192604_domaci_niv?VIAC:https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/chripka-smrt-epidemie-szu.A190212_192604_
Okrem toho ceska vlada ohlasila uz postupne uvolnovanie opatreni v priebehu aprila a maja, tak preco by sme my mali vyhlasovat celkovy tvrdy zakaz vychadzania?
Ako ste tu vcera napisali - nech sa na tie 4 dni vypne on
Inak z tohoto vyplyva ze tam bude len lekarska obec, a teda len jeden uhol pohladu a ten zakaz tym padom bude:
"Premiér má na nedeľu zvolať stretnutie s odborníkmi z lekárstva, ktorí majú dať vláde definitívne odporúčanie, ako postupovať v prípade veľkonočných sviatkov.
Na stretnutie majú prísť podľa Matoviča infektológovia, epidemiológovia i verejní zdravotníci."
A to mi má po dobu Matelkovej/tvojej psychopatie pes čurať a kadiť v byte? A poprosím si opísať mysteriózny spôsob prenosu, pravdepodobne kvantovým párovaním, keď som so psom mimo iných človekov alebo in the middle of nowhere.
Aj keď chápem, že sú medzi nami aj cocoti, čo by potleskom uvítali nariadenie o povinnom vyvraždení všetkých zvierat. Pár sa ich už vyonanovávalo v súvislosti s hoaxom ako to v ľudovej čajne vraj zvažujú nariadiť.
A čo sa duševného zdravia týka, tak práve takéto pridrbané drakoniky ho rozhodne nepridajú, možno masocháčom a fobikom (ale asi len na nejaký čas, potom zletia do PTSD) a opačnému extrému, fašizoidom.
Z môjho hľadiska majú od duševného zdravia ďaleko práve "požadovači tohoto postupu", na čele s prepnutým Katolibanovičom Plačkovom.
Čo sa týka ekonomiky a súčasného vývoja a reakcií na koronu, tak môj názor je, že víťazom bude Nemecko. Ak sa to dá vôbec nazvať víťazom, lebo ich ekonomika tiež utŕži silnú ranu. Ale zvyšku únie odskočia. Slovensko je od nemeckej ekonomiky závislé možno až príliš, čiže možno nás to nebude až tak bolieť, ako iné krajiny.
Ako jasne, primárne chumel ľudí niekde je problém, ale bez kontextu sa k tomu vyjadrovať je rovnaký problém.
Je v hre aj ine riesenie? Snazim sa uz co najmenej sa tejto teme venovat, tak ospravedln moju nevedomost, ale cca 2 tyzdne dozadu som si myslel, ze toto je jediny mozny vysledok (bar vakcina) a cielom vsetkych opatreni je len dopad tohotu procesu "zmiernit" (vsade same flatten the curve). Po vymene vlad mam vsak pocit, ze sa chystame nakazu zlikvidovat, nie je to naivne?
a ľudí 60+ zatvoriť do karantény na mesiac ako najohrozenejšiu skupinu....a čakať či teplo spraví svoje ako pri ostatných vírusoch.Ja v to dúfam.
btw.v česku za sobotu 282 pozitív u nás 14..??? tomu snáď nikto neverí.