Cca rok som nie moc stastnym majitelom e bike znameho slovenskeho vyrobcu D..A s komponentami Bafang -hub motor disp. Dpc 10 a bateriou LG 36V 13.4Ah.
Bike som daval 3x reklamovat.1.rekl. vymena motora (aspon to tvrdili) ,2.rekl.
vymena stredoveho zlozenia+snimac ,3.rekl. neustale sa mi povolovala lava kluka.Reklamaciu neuznali.
V prvej reklamacii som o.i. reklamoval aj roztrhnuty/odlepeny garancny stitok na baterii (k tomu sa ani nevyjadrili).
Po druhej mi vratili bike s nedotiahnutymi a medzi sebou zamenenymi sroubami na kryte pod bateriou.Ked som dal kryt dolu nasiel som na niekolkych miestach dosekane kable s poskodenou izolaciou veduce od senzora do RJ.zatial nereklamovane pretoze neviem ako nieco take reklamovat.Bojim sa ze to neuznaju pretoze som odmontoval cast krytu.
Bateria mi vydrzi max 35km a to sa pekne namakam.Vazim 110kg.-Je to OK?
Z biku mam od zaciatku pocit ze ho uz niekto predomnou pouzival a vratil ho.
Ako by ste postupovali?
posledný komentár: 28. 7. 2025 o 9:20
Pri jazde hlavne z kopca ale niekedy i po rovine ked pootočím mierne do pravotočivej zákruty počujem viac od predneho ako od zadneho kolesa niečo také ako "cvrdlikanie, zvonenie". Bol som v záručnom servise a povedali mi, že je to od brzd a s tým sa nedá nič robiť... Je to pravda?, aký je Váš názor?, mám Haibike, celoodpružený, SDURO, 5,0, dakujem, robert
Motor: Yamaha PW-X System
Za kazdu radu budem vdacny pripadne ak by sa nasiel niekto kto by na to vedel pozriet
Dakujem
naozaj si na nete nenašiel nič sofistikovanejšie?
Verim ze nie si dalsi z tych co sa tvari ze ma ebaik a pritom ma motorku. Naopak ty mas isto poistenie, registraciu, nejazdis v lese ani po cyklochodnikoch. Proste neporusujes zakon. Si isto uvedomely obcan.
Milionek22 asi takto si to napísal. ak hľadáš radu, napíš čo máš za motor, akú baterku a čo to robí, resp. nerobí a malo by robiť