Inak riesil niekdo trenazer ku gravelu? Ide mi o to, ci sa da dat plast na trenazer do original kolies, pripadne nejake ine problemy. Viem, ze ide leto, ale rozmyslam uz nad setrenim si penazi na zimu
Inak riesil niekdo trenazer ku gravelu? Ide mi o to, ci sa da dat plast na trenazer do original kolies, pripadne nejake ine problemy. Viem, ze ide leto, ale rozmyslam uz nad setrenim si penazi na zimu
Aké duše používate? Zatiaľ mám v kapsičke pre istotu hodenú nejakú úzku cestnú, čo mi ostala po predaji cesťáku. Ideálne to ale asi nebude, lebo na nej píšu myslím 19/28 mm alebo tak nejako a ja mám plášte 40 mm. Kúpiť normálne krosovú dušu alebo niečo iné? Díky.
Ahoj, tak ako to funguje s tou tenkou dusou? ides radsej na bezduse, ci skusis tu krosovu? Mne uz konecne prestalo zadne koleso pustat vzduch, tak snad mi to co najdlhsie vydrzi - lebo lepit bezduse sa fakt nechcem ucit:)
Prosím vás, tí čo máte Koyuk z 2019, možno aj iné modely z iných rokov, neviem presne aká je kompatibilita, ak ste menili kolesá, za niečo lepšie, neostali vám kolesá navyše? By som mal záujem o ďalší pár kolies. Nechce sa mi prezúvať gravel plášte a cestné podľa toho, čo plánujem robiť.
Ahoj Muso, akurát včera som ju nahodil do predného kolesa, lebo pôvodnú som pri zjazde sekol na skale. Dal som na to dalších 25 km a zatiaľ drží ale pre istotu som ju nafúkal viac ako bola pôvodná. Objednal som predbežne krosovú, nech mám do zálohy. Len som bral k tomu aj držiaky na Fidlock fľaše, tak ešte neprišla.
Bezduše ešte uvidím, lebo netuším či je pre ne ten Kellys ráfik vhodný. Ak by bol tak asi áno, podľa toho ako často budem defektovať ?
Ja si myslím, že bezduše majú na graveli veľký význam. Ja 37c plášte fúkam na 2.5bar, to by som si s dušou asi nedovolil Za 1700km ani jeden defekt, plášte sú WTB Riddler, jazdím samé poľňačky a lesné cesty.
Povodne som tolko dat nechcel ale pride mi to ako dobravalue... Da sa kupit nieco lepsie v podobnej cene ? Pripadne nizsej
Co sa tyka sady Rival 1, oplati sa priplatit za nieco vyssie ? Force 1 pripadne shimano GRX ? ( rozdiel medzi for Rival 1 a Force 1 200 eur, Rival 1 a Shimano GRX 300 eur)
Ahojte, akú širokú tesniacu pásku používate pri prerábke na bezdušáky pre gravel ráfky.
Je mám v popise k biku napísané k Ráfkom: RONDO ALLOY 622-21 TUBELESS KOMPATIBILNÉ *
* bezdušová páska, ventil a tesniaci materiál nie sú súčasťou balenia
Ale ako tak pozerám konverzné sady, tak tam sú väčšinou pásky buď na MTB (šírka 23 mm) alebo ROAD (cca 19 mm). Som v tom nováčik tak nechcem kúpiť blbosť.
Ahojte, akú širokú tesniacu pásku používate pri prerábke na bezdušáky pre gravel ráfky.
Je mám v popise k biku napísané k Ráfkom: RONDO ALLOY 622-21 TUBELESS KOMPATIBILNÉ *
Ale ako tak pozerám konverzné sady, tak tam sú väčšinou pásky buď na MTB (šírka 23 mm) alebo ROAD (cca 19 mm). Som v tom nováčik tak nechcem kúpiť blbosť.
Ahoj, má sa dávať páska o vnútornej šírke ráfiku + 3 až 5 mm. Ja mám vnútornú šírku 24mm, dal som pásku 27mm "No Tubes" , drží a neprepúšťa.
Brzdy potrebovali upgrade lebo pod mojou váhou tie resinove doštičky a tie kotúče boli úplne slabé. Tak teraz skúsim metalické platničky a chladené kotúče. A tie kotúče vyzerajú 👍👍👍
Ola!
Ad1: Na Soot 30 mam plasteSchwalbe SMART SAM Performance Addix 700x40C . Zda sa mi, ze maju akosi velky valivy odpor na asfalte, ked ich nenafuknem na 70 PSI, ale potom su nepohodlne. Rozmyslam nad menej "stuplovymi". Co ten Hurricane?
Ad2: Rozmyslam nad spolahlivymi pedalmi, kotre maju na jednej strane SPD, na druhej su klasicke platformove a maju aj odrazky. Nasiel som Shimano PD-T8000 za 68 evri. Bajk pouzivam aj v meste, do prace, do lesa, kvazi na vsetko a za rok prejdem cca. 4-5 tisic kilometrov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.mtb-news.de/news/salsa-warroad-2021-gravelbike-infos-preise/
ad davidluterancik
Koyuk 3.0 Info
Dobry den,
Predpokladany termin na zaklade poslednych informacii od dodavatelov je dodanie po 1.5.2020.
Dakujeme za trpezlivost.
S pozdravom, Miroslav Ochodnicky
tak toto ma moc nepotešilo... predpokladám že 2.0 budú v tej istej dodávke...
Ahoj, tak ako to funguje s tou tenkou dusou? ides radsej na bezduse, ci skusis tu krosovu? Mne uz konecne prestalo zadne koleso pustat vzduch, tak snad mi to co najdlhsie vydrzi - lebo lepit bezduse sa fakt nechcem ucit:)
Bezduše ešte uvidím, lebo netuším či je pre ne ten Kellys ráfik vhodný. Ak by bol tak asi áno, podľa toho ako často budem defektovať ?
Nasiel som myslim, za celkom zaujimavu cenu (cca 1650 eur aj s dopravou):
Planet X Tempest - Rival 1
https://www.planetx.co.uk/i/q/CBPXTEMV3RIV1700BW/planet-x-tempest-sram-rival-1-titanium-gravel-bike
Povodne som tolko dat nechcel ale pride mi to ako dobravalue... Da sa kupit nieco lepsie v podobnej cene ? Pripadne nizsej
Co sa tyka sady Rival 1, oplati sa priplatit za nieco vyssie ? Force 1 pripadne shimano GRX ? ( rozdiel medzi for Rival 1 a Force 1 200 eur, Rival 1 a Shimano GRX 300 eur)
supeeeeer tak to by už aj 2.0 mohli byť...
Ahoj, má sa dávať páska o vnútornej šírke ráfiku + 3 až 5 mm. Ja mám vnútornú šírku 24mm, dal som pásku 27mm "No Tubes" , drží a neprepúšťa.
Ad1: Na Soot 30 mam plaste Schwalbe SMART SAM Performance Addix 700x40C . Zda sa mi, ze maju akosi velky valivy odpor na asfalte, ked ich nenafuknem na 70 PSI, ale potom su nepohodlne. Rozmyslam nad menej "stuplovymi". Co ten Hurricane?
Ad2: Rozmyslam nad spolahlivymi pedalmi, kotre maju na jednej strane SPD, na druhej su klasicke platformove a maju aj odrazky. Nasiel som Shimano PD-T8000 za 68 evri. Bajk pouzivam aj v meste, do prace, do lesa, kvazi na vsetko a za rok prejdem cca. 4-5 tisic kilometrov.