Nájdete v ňom skoro 30 000 produktov s atraktívnymi cenami od vyše 400 značiek, z ktorých vyše 5000 je bežne skladom a môže byť u vás doma do 24 hodín. Každý deň dopĺňame nové produkty a nové značky a budeme zlepšovať nielen našu ponuku, ale aj funkcie e-shopu, aby ste našli to čo hľadáte a našli to za najvýhodnejšiu cenu.
Ak máte hocijaké otázky ohľadom tovaru alebo e-shopu, okrem fóra nás môžete kontaktovať cez [email protected], cez chat v sekcii Shop alebo cez +421 2 330 567 30.
Táto téma slúži na všeobecnú diskusiu o shope, otázky a návrhy. Skúsenosti s MTBIKER shopom nájdete na: https://www.mtbiker.sk/forum/cyklisticke-obchody/mtbiker-shop-t35491.html
P.S.: pocet zmeskanych objednavok sa nam podarilo skresat pod 100 - je tam bohuzial vacsina problemovych objednavok kde nebol dodany tovar, bol dodany zly tovar alebo v malom pocte. To by sme uz radi individualne doriesili a ponukli riesenie.
a teda neviem kde inde sa to mam opytat - potrebujem len preveriť, či už prišla na sklad patka Giant GS804 Replace end, ak áno, potrebujem to pridať k otvorenej obj.
Naozaj sa to neda pausalizovat lebo to kedy zasielka odide (ak ma tovar aj mimo skladu) zavisi od toho kedy pridu baliky od dodavatelov a aj ake su velke. Momentalne 90% chodi nacas a aj od nas odchadza nacas, najvacsie meskanie je stale na zasielkach z Force, kde sme opat museli predlzovali lehoty az na 10 pracovnych dni. A su to zaroven najvacsie (4-5 paletove) zasielky a to trva aj 2 dni kym sa cez to skladnici a expedica prekusu.
marvel98 a Cako85 toto musi zodpovedat Robo87, ja popravde neviem.
hugo znamena to, ze vsetky baliky s tovarom do objednavky (ktore neboli skladom) by uz mali byt u nas a cakaju na rozbalenie, spracovanie, rozdelenie do objednavok, zabalenie a odoslanie. Toto nam momentalne trva tak o 3-4 dni dlhsie ako obvykle, preto su posunute lehoty. Ale v Tvojom pripade je to naozaj uz dlhsie, dam preverit.
Tak som kysol doma a čakal kuriéra a nič z toho.
Dnes, 28.5. objednávka stále v stave ,,pripravuje sa´´, to znamená že stále asi(?) nebola ani odoslaná...
Inak balík z Nemecka za 4 dni doma, vrátane dňa objednania.
Inak, ja rozumiem kam mierite s tym uvadzanim zahranicnych zasielok, ale nie je to dobre porovnanie, lebo ta medzinarodna preprava v ramci Europy je tak o den, maximalne 2 dni pomalsia ako vnutrostatna. Samozrejme, ze ak sa to expeduje okamzite, pride vam to velmi rychlo. Nas momentalny problem je, ze mame 3500 objednavok, ktore musime vyexpedovat v poradi podla avizovanych datumov a nedokazeme expedovat viac ako cca 600 denne. Cize objednavku neexpedujeme okamzite, ale v priemere za 3-4 dni odkedy mame objednavku skompletizovanu, ked na nu pride rad. Preto mame predlzene lehoty, aby tento sklz reflektovali. Sklz pomaly skrasavame. Od pondelka nam pridu naspat ludia z OCR a mali by sme to skresavat rychlejsie. Nikto nechce aby doba dodania bola spat na normalnych urovniach viac ako ja a Boo_boo
PS: pre ilustraciu, nasa priemerna objednavka ma zaokruhlene 5 roznych poloziek. Ak je vsetko skladom, je to relativne jednoduche, treba tie veci najst v sklade, zabalit, ostitkovat, poslat. Ale ak veci nie su skladom, treba ich objednat, casto u roznych dodavatelov, casto zo zahranicia, cakat na dodanie, naskladnit balik od dodavatela, rozdelit tovar do objednavok, zabalit, ostitkovat, odoslat. Danou za nasu sirku ponuky je komplikovanejsia kompletizacia objednavok. Ono to funguje velmi dobre ked stihame aj my aj dodavatelia, ale ked zacnu meskat dodavatelia, alebo nestacime kapacitne my, vznikne sklz, narusi sa poradie objednavok a vysledkom je to z coho sa pomaly spamatavame. Kazdopadne nam to ukazalo slabe miesta v nasom expedicnom procese, ktore v novom sklade odstranime.
Ale keď dostanem info z podpory s dátumom doručenia tak sa toho držím...