dlhe je to koli obrovskej baterke. nechcem vediet kolko to vazi - ale uz len priemerka 60km/h a veckove brzdy je vrazedna. ak niekoho na tom policajti stretnu na ceste mali by mu zobrat aj rodny list.
som rad ze je tu moznost vypnutia e-bike temy - tam takych bude asi viacej. len by mi to kazilo den.
Samozrejme nie je to ešte uplne hotove stale to vylepšujem. Nahodim kotučove brzdy a rychlosť planujem tak do 100km/hod a možnosť dobijať to za jazdy. Akumulator važi 24kg.
Samozrejme nie je to ešte uplne hotove stale to vylepšujem. Nahodim kotučove brzdy a rychlosť planujem tak do 100km/hod a možnosť dobijať to za jazdy. Akumulator važi 24kg.
ta vidlica sa ti zlomí a fajne sa polámeš, uhol vidlice mal byť položenejší a vidlica MTB 29 s hrubými nohami pre velký kotúč
popravde - nikdy som nepochopil co ludi k takymto stavbam vedie. ta rychlost na to pretazene chrastitko je uplny ulet. ak to prezijes nechal by som ta zaplatit komplet zdravotnu starostlivost.
kde chces na tom jazdit? uvedomujes si ze na toto uz treba homologizaciu a TP?
popravde - nikdy som nepochopil co ludi k takymto stavbam vedie. ta rychlost na to pretazene chrastitko je uplny ulet. ak to prezijes nechal by som ta zaplatit komplet zdravotnu starostlivost.
ale nestraš. jazdiť? po dialnici. pokiaľ to ma pedale stale je to bicykel.
problem nastane az na tom zostrelis niekoho ineho alebo kludne aj ked niekto iny zostreli teba. Stale budes vinnik a bude suma fuk, ze ti nedal prednost atd....
Staci, ze by si sa mi suchol o auto. Minule to stalo borca (resp. jeho poistovnu) 700 eur. Chcel to za stovecku vyrovnat mimo poistovnu, lebo to je vraj len par skrabancov..
pri vsetkej ucte, snad si nemyslis, ze tu skladacku ti ma niekto zavidiet..
ja proti ebajkom nemam nic, vidim v nich zmysel pre urcite situacie, alebo skupiny ludi.
dokonca ma bavia aj DIY projekty, ale toto je moc aj na mna..
ebike je v pohode ak pomoze niekam do kopca a uzit si dlhsie trasy, ked na to nemam nohy ... ale naco kua je henta haraburda, co ma ist 100kmh? na zabitie akurat, na tom naozaj nie je co zavidiet
Takto,aby som to upravil na pravú mieru ( hovorím za seba) nieje čo závidieť.
Jediné, čo je skutočne zaujímavé, je vynaložené usilie. Tvoj projekt je skutočne zaujímavý, lebo ideš za hranice bežných používateľov a vytváraš niečo, čo by z legislatívného hľadiska nemalo byť na ceste. V podstate si vytvoril elektromotorku ktorá nemá čo robiť na ceste.
ebike je v pohode ak pomoze niekam do kopca a uzit si dlhsie trasy, ked na to nemam nohy ... ale naco kua je henta haraburda, co ma ist 100kmh? na zabitie akurat, na tom naozaj nie je co zavidiet
Min.100km/h, pretože ak som písal že to vylepšujem nezmienil som sa že to bude mať krídla.
k tomu tvojmu "bicyklu"
Vyhláška č. 134/2018 Z. z.
§ 31
Bicykel s pomocným motorčekom (1) Bicykel s pomocným motorčekom musí spĺňať technické požiadavky podľa § 30 a technické požiadavky na konštrukciu bicyklov na elektrický pohon podľa technickej normy49) alebo inej obdobnej technickej špecifikácie s porovnateľnými alebo prísnejšími požiadavkami. (2) Montáž pohonného systému, ako sú najmä motor alebo akumulátor, nesmie vyžadovať zásah do nosných konštrukcií bicykla. (3) Najväčší menovitý výkon pomocného motorčeka nesmie presiahnuť 0,25 kW, jeho výkon sa progresívne musí znižovať a nakoniec prerušiť vtedy, keď bicykel s pomocným motorčekom dosiahne rýchlosť 25 km · h-1 alebo aj skôr, ak cyklista prestane šliapať do pedálov. (4) Za bicykel s pomocným motorčekom sa nepovažuje vozidlo, ktoré je možné zaradiť do kategórie L.
cize, nie, neplati, ze co ma pedale je automaticky bicykel.
k tomu tvojmu "bicyklu"
§ 31
No a ešte predtým ako to bude lietať, ( to bude posledný level) vyrobím si na mieru privestny vozík a v ňom bude zabudovaný agregát na výrobu elektriny.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
som rad ze je tu moznost vypnutia e-bike temy - tam takych bude asi viacej. len by mi to kazilo den.
ta vidlica sa ti zlomí a fajne sa polámeš, uhol vidlice mal byť položenejší a vidlica MTB 29 s hrubými nohami pre velký kotúč
s touto vidlicou už jazdim cca 3 roky a v pohode. Jasne že bude, chcem nejaku poriadnu vidlicu už len kvoli tej vahe a rychlosti.
ale nestraš. jazdiť? po dialnici. pokiaľ to ma pedale stale je to bicykel.
Staci, ze by si sa mi suchol o auto. Minule to stalo borca (resp. jeho poistovnu) 700 eur. Chcel to za stovecku vyrovnat mimo poistovnu, lebo to je vraj len par skrabancov..
vidim ze tomu rozumies, zakony mas nastudovane, smelo do toho.
to ani nie strach, ale skor zavisť. Pretože je zaujimave sledovať že kritika ide len od tych nie E-trakčnych.
ja proti ebajkom nemam nic, vidim v nich zmysel pre urcite situacie, alebo skupiny ludi.
dokonca ma bavia aj DIY projekty, ale toto je moc aj na mna..
Jediné, čo je skutočne zaujímavé, je vynaložené usilie. Tvoj projekt je skutočne zaujímavý, lebo ideš za hranice bežných používateľov a vytváraš niečo, čo by z legislatívného hľadiska nemalo byť na ceste. V podstate si vytvoril elektromotorku ktorá nemá čo robiť na ceste.
Min.100km/h, pretože ak som písal že to vylepšujem nezmienil som sa že to bude mať krídla.
§ 31
(1) Bicykel s pomocným motorčekom musí spĺňať technické požiadavky podľa § 30 a technické požiadavky na konštrukciu bicyklov na elektrický pohon podľa technickej normy49) alebo inej obdobnej technickej špecifikácie s porovnateľnými alebo prísnejšími požiadavkami.
(2) Montáž pohonného systému, ako sú najmä motor alebo akumulátor, nesmie vyžadovať zásah do nosných konštrukcií bicykla.
(3) Najväčší menovitý výkon pomocného motorčeka nesmie presiahnuť 0,25 kW, jeho výkon sa progresívne musí znižovať a nakoniec prerušiť vtedy, keď bicykel s pomocným motorčekom dosiahne rýchlosť 25 km · h-1 alebo aj skôr, ak cyklista prestane šliapať do pedálov.
(4) Za bicykel s pomocným motorčekom sa nepovažuje vozidlo, ktoré je možné zaradiť do kategórie L.
§ 31
No a ešte predtým ako to bude lietať, ( to bude posledný level) vyrobím si na mieru privestny vozík a v ňom bude zabudovaný agregát na výrobu elektriny.