uplnou nahodou som narazil na stranku http://www.kolokram.sk ked som nechtiac zadal koncovku sk namiesto cz - tak zeby uz aj na Slovensku sme sa dockali priaznivejsich cien pre nas bikerov? ako pozeram, nieco urcite nakupim ale asi az po novom roku kedze do Vianoc by mi to uz tazko prislo
Chválim Matuša za jeho bikerský prístup,promptnosť,rýchlosť a spoľahlivosť.Objednané vo štvrtok ráno a dnes krátko po obede už je tovar doma. Ešte v stredu podvečer som zisťoval dostupnosť prevodníka v miestnych kamenných predajniach,kde som necítil z predajcov vôľu a ochotu to objednať do víkendu. Matt je proste biker,čo pomáha bikerom,lebo vie aké je to keď chceš ísť na bike a nemôžeš,lebo ti niečo chýba,za mňa opať ??
Gusto0, dik za upozornenie. To tak dopadne ked mas nachystane na "nahodenie" do ponuky nove modely M4100, M5100 a M6100 a trosku sa to pomota. Upravene...a na ostatnom sa pracuje
odpisoval niekomu suncycle na mail v posledných dňoch? Do piatka ako tak no potom už nič. Chcel som doriešiť objednávky no od piatka žiadna reakcia na maily.
odpisoval niekomu suncycle na mail v posledných dňoch? Do piatka ako tak no potom už nič. Chcel som doriešiť objednávky no od piatka žiadna reakcia na maily.
neviem kde sa stala chyba, ale pozeram ze z 30.6. by malo byt a vsetko odpisane. Ak neprisla odpoved, prosim preposlat mail este raz, urcite co najskor odpisem/e
edit : z 9.7. by uz malo byt tiez kompletne na vsetko odpisane...ak by nebola mailova odpoved, napis mi prosim sem ss
Matúš ešte funguje alebo žije?
Vyše 2 týždne je problém dostať sa k normálnej odpovedi. Sľúbené a zatiaľ nič. Telefón vyzváňa, ale ktovie kde.
Čo sa stalo s legendárnym zákazníckym servisom?!
Ved napis, aky je konkretny problem. Mne odpisuje stale. Podla vydodanych bikov, co su tu na fore alebo na FB ludia ocividne problem nemaju. Obcas je problem aj v zakaznikovi, nie len v obchode.
Wladix pri všetkej úcte, ak mi niekto napíše, že predchádzajúci email nejak nezaznamenal (ok, stáva sa), že sa ozve večer a je to až na ôsmy deň, tak problém je mimo mňa. Ale už sa to rozbehlo
18argon18 prekvapenie, odpoveď prišla. Práve teraz
Matúš žije, dnes som ho dokonca videl Mne odpisoval na maily pravidelne. Poblém bude aj v tom, že tieto poseldné mesiace je po bikoch a komponentoch obrovský dopyt a výrobcovia proste neboli na to pripravení. Takže je dobré byť aj trochu trpezlivý, niekedy sa to asi jednému človeku stihnúť nedá všetko hneď.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
bude to chciet poupravovat - cs-m4100 je totiz 10sp kazeta, na obrazku je 11-42z kazeta. skoro som ju kupil ale to co tam mas shimano nevyraba
bud je to 5100 11sp 11-42z kazeta alebo 4100 10sp 11-46z so zlym obrazkom
savings Shimano CS-M4100 kazeta, 10-kolo
od 35,99 € savings
MOC 62,99 €Odpisuju stale prudko pozitívne 😀
edit : z 9.7. by uz malo byt tiez kompletne na vsetko odpisane...ak by nebola mailova odpoved, napis mi prosim sem ss
Vyše 2 týždne je problém dostať sa k normálnej odpovedi. Sľúbené a zatiaľ nič. Telefón vyzváňa, ale ktovie kde.
Čo sa stalo s legendárnym zákazníckym servisom?!
18argon18 prekvapenie, odpoveď prišla. Práve teraz