Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Na okraj toho, že keď chce byť človek "v bezpečí", má sa spoľahnúť na podporu od výrobcu:

"Samsung has patched a CRITICAL bug affecting the past 6 years of Smartphones

Since 2014, the Android OS flavor running on Samsung devices have included a handler for the
custom "Qmage" image format (.qmg). A security researcher with Google's Project Zero
discovered a way to exploit how Skia, which is the Android graphics library, handles these
Qmage images sent to a device. And this can be exploited as a 0-click attack through the
reception of MMS messages without any user interaction.

No other smartphones appear to be impacted because only Samsung appears to have modified
the Android OS to support the custom Qmage image format, which was developed by a South
Korean company “Quramsoft.”

https://www.grc.com/sn/SN-766-Notes.pdf

pozn.: keď vám odkaz nefunguje, je to preto, že toto premúdrelé fórum scenzurovalo legitímnu doménu Steva Gibsona (Gibson Research Corporation), takže ako doménu použite iniciály mena jeho spoločnosti.
Zobraziť komentár 13.05.2020 - 08:40:24
00
:-D co je zle na slove g-r-c?
Zobraziť komentár 13.05.2020 - 08:43:45
02
ale popici nicomu nevadi :-D
Zobraziť komentár 13.05.2020 - 09:24:31
06
URGENT!!!
Môj mobil Xiaomi Redmi 5 Plus si ako už veľakrát vypýtal aktualizáciu. Tentokrát to bola aktualizácia MIUI launcher, aj tá už doteraz niekoľkokrát bez problémov prebehla. Tentokrát mám však veľký problém - telefón stále dookola hlási, že "MIUI launcher sa opakovane zastavuje" s otázkou, či chcem problém nahlásiť na analýzu. Je jedno či kliknem na Zrušiť alebo Nahlásiť, stále sa to hlásenie zobrazuje znovu a znovu dookola. Nepomohol ani reštart. Telefón sa prakticky nedá používať, nedostanem sa vôbec k aplikáciám. Nejaký nápad čo s tým?
Zobraziť komentár 13.05.2020 - 13:00:44
00
Da sa restartovat do recovery modu? Tam potom premazat cache a skusit restart.
Zobraziť komentár 13.05.2020 - 13:15:31
11
Vďaka Marinada za tip, podarilo sa mi to nakoniec vyriešiť odinštalovaním všetkých aktualizácií MIUI launcher-a. Išiel som podľa tohto linku: https://www.miuios.cz/nefunguje-miui-launcher-po-tyzdennej-aktualizacii-na-global-22111#p341239
Do nastavení som sa dostal z hornej lišty, to našťastie šlo. Vymazanie dát podľa toho linku nepomohlo. Vymazal som aktualizácie a síce to už ide ale rozhádzalo mi to úplne nastavenia a upratanie aplikácií na displeji. Asi radšej počkám na ďalšiu aktualizáciu, túto už riskovať nebudem.
Edit: dnes, deň po, mi volal syn - rovnaký telefón, rovnaký problém. Tá aktualizácia sa teda pekne nepodarila.
Zobraziť komentár 13.05.2020 - 13:44:58
01
Kamarat s nejkaym starsim xiaomi mal rovnaky problem. Ja nastastie pouzivam poco launcher
Zobraziť komentár 14.05.2020 - 12:01:33
00
Ja nakoniec ani neviem preco som kupil Xiaomi, lebo skoro vsetky appky od nich som dal prec :D (resp. vypol) a pouzivam alternativne. Jednou z prvych bol lanucher, ktory som nahradil za Lawnchair, na SMSky pouzivam QKSMS, prehliadac Firefox & Opera, galeria: Simple Gallery, na youtube mam NewPipe (az na Operu su to vsetko open-source aplikacie, vacsinou nainstalovane cez F-Droid) a od googlu mam len Gmail
Zobraziť komentár 14.05.2020 - 14:28:18
00
veď o tom je android, že si to prispôsobíš podľa seba
Zobraziť komentár 14.05.2020 - 14:53:08
02
nastal cas predat iphone SE.

ak by chcel niekto pouzivany iphone SE este do konca oktobra je v zaruke v nay tak napiste
Zobraziť komentár 30.06.2020 - 18:05:10
00
Moja staručká N8 pomaly dosluhuje, tak zvažujem nejaký starší mobil. Preferujem Samsung, nakoľko služobný som mal J6 plus a zvykol som si naň.
Podmienky kvalitný foťák a video, pekný displej a výdrž batérie, cena okolo 200-300 a nie príliš veľké rozmery, také akurát na ovládanie jednou rukou.
Zatiaľ mám predbežne kandidátov S7 Edge, S8 a S9- nie pluskové verzie.

Ktorý by ste odporučili? Resp. sú rozdiely tak minimálne že je to jedno a zamerať sa na najlepší stav?
Ďakujem.
Zobraziť komentár 01.07.2020 - 10:30:25
00
Cim novsi tym lepsi. Otazka je, ci nebude lepsie vybrat nieco z aktualnej rady A (A21, A41?). Vsetky vyssie menovane modely maju nevymenitelnu bateriu a aj najnovsia S9 bude mat uz dost cyklov za sebou.
Zobraziť komentár 01.07.2020 - 11:15:17
00
Za mňa asi S8 bude najelšpí kompromis.. záleží ale v akom stave a za akú cenu nájdeš. S9 a S8 nebol až taký rozdiel a ak bude drahší nepriplácal by som zbytočne. S8čka už asi žiadne updaty dostávať nebude asi iba bezpečnostné, u S9 neviem ako to je a myslím že mal aj problémy s vybíjaním baterky kvôli zlému kernelu či čo to. Ale výdrž baterky teda nebola bohvieaká, jednodňové telefony max. Teda u mňa, keď bol ešte nový. Možno ešte nejakú novšiu strednú triedu od Samsungu? Neviem čo majú teraz v ponuke ale nemusia byť tiež zlé.
Zobraziť komentár 01.07.2020 - 11:19:01
00
určite nie sú zlé, používame to v práci ... ale budú väčšie ako s8/s9
Zobraziť komentár 01.07.2020 - 11:44:01
00
Ani nie. Ta A41 je porovnatelna s S9. Je vacsia o 2,2 mm na vysku a 1,1 mm na sirku a o pol mm tensia.
Zobraziť komentár 01.07.2020 - 13:04:56
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Cyklopočítače)
keyboard_arrow_up