Kategórie
Bike-techResp.nejaky tip.
Skratka gps cyklo navig.
Dik.
savings Lezyne Matrix Saddle Tagger sedlový držiak na lokátor Apple AirTag, čierna
13,09 €
savings
MOC 26,99 €
-27% Garmin Quarter Turn rýchloupínacia svorka pre Edge 540/840
7,99 €
-27%
MOC 10,90 €
-25% Syncros viečko predstavca s držiakom cyklopočítača na DC riadidlá
44,99 €
-25%
MOC 59,99 €
-9% SP Connect Bike Bundle II sada držiaku/puzdra na iPhone 12 PRO MAX
57,99 €
-9%
MOC 63,99 €
tych 20% ti minie ked je pocas celeho vyjazdu zapnuty displej a zobrazuje udaje, prip. aj naviguje cely vyjazd ?
to len aby sme neporovnavali neporovnatelne
Na reprezentaciu farieb a zobrazenie som sa nikdy nestazoval, kedze nemam problem so zrakom. Rovnako ako na hlasitost pipania 1030 - na garmin fore sa kopec hluchych ludi stazovalo, ze to nepocut a mne to vzdy trhalo usi a teraz..ach - radsej som to prelepil paskou, kedze sa neda regulovat hlasitost. Takze v oboch pripadoch by som hladal problem inde
Garmin velmi nemeni sposob ovladania zariadeni. Chapem, ze niekto, kto teraz prvykrat chytil Garmin zariadenie, moze mat problem. Mal si si kupit Wahoo, ak chces modernejsi interfejs bez moznosti upravy priamo v zariadeni. Ale vlastne ani to nie, kedze to ma vygrcane farby. Tak potom Hammerhead Karoo
Ludia, ktorym vyhovuje gumicka (napr na MTB vacsina montuje Edge na predstavec), si kupia zakladnu verziu Edge. Ostatni, ktori chcu mat normalne upevnenie, hrudny pas, snimac rychlosti a kadenicie, si kupia Bundle, alebo si ten drziak kupia.
Nejde o problém so zrakom. Jednoducho to bol pre mňa šok. A že nejako to vyrobili ináč ako 530/830 a Garminu to nevadí..., tak ako sorry. Táto krabička stojí viac ako je priemerná cena bežného bicykla.
Ale OK. Zvyknem si. Tak ako si budem musieť zvyknúť, že laguje pri posúvaní / zumovaní mapy, alebo že pri navigovaní aj pri pomalej rýchlosti má oneskorenie kolo 50 m. Na otvorenom priestranstve.
To pípanie je aj podľa mňa strašne silné. Furt to hlasno pípa a v meste budím pozornosť. A teraz som si uvedomil, že som v menu naozaj nevidel žiadnu položku ako volumes. OMG
Skrátka za tie peniaze by som čakal, že to zariadenie bude top v danej značke po všetkých stránkach. A nie že sa budem musieť uspokojiť, že sa im podarilo vyrobiť menej kontrastný displej ako majú nižšie modely, alebo ovládať hlasitosť lepiacou páskou.
Je to moja chyba a aj som moc rozmaznaný. Že mapová navigácia za vyše 500 libier má problém načítať mapu, oneskorenie má väčšie ako 4 roky starý telefón, displej ktorý nezobrazuje v zamračenom počasí farby a na ovládanie hlasitosti slúži leukoplast, sú proste detaily.
Garmin vypúšťa "nové" hodinky.
Instinct® Solar
https://buy.garmin.com/en-US/US/p/679335/pn/010-02293-11
Smartwatch: Up to 24 days/54 days with solar*
fēnix® 6 - Pro Solar Edition
https://buy.garmin.com/en-US/US/p/702902
Smartwatch: Up to 14 days/16 days with solar*
*Solar charging, assuming all-day wear with 3 hours per day outside in 50,000 lux conditions
Na 830 mi to zatiaľ šľape...