ti, ktori ste taki nedockavi, skuste sa niekedy pridat k organizatorovi takehoto podujatia a byt priamo ucastni pri organizacii, potom uz nebudete mat taketo otazky, alebo skuste ist niekde nieco nafotit do lesa, urobit 500 fotiek a opytam sa vas na druhy den, kde tie fotky su.....a ak nemali casomieru a online vysledky hned k dispozicii, tak je to duplom robota
a nie, nie som organizator smolnickeho a ani nemam nic s nimi spolocne, len viem z vlastnej skusenosti, ako funguju tieto veci
ti, ktori ste taki nedockavi, skuste sa niekedy pridat k organizatorovi takehoto podujatia a byt priamo ucastni pri organizacii, potom uz nebudete mat taketo otazky, alebo skuste ist niekde nieco nafotit do lesa, urobit 500 fotiek a opytam sa vas na druhy den, kde tie fotky su.....a ak nemali casomieru a online vysledky hned k dispozicii, tak je to duplom robota
a nie, nie som organizator smolnickeho a ani nemam nic s nimi spolocne, len viem z vlastnej skusenosti, ako funguju tieto veci
tak ja neviem, zo skusenosti z desiatok dedinskych/vacsich bezeckych pretekov - vysledky po preteku vyvesene niekde v zazemi cize kto chcel si odfotil, a casto nez sme prisli domov, tak uz aj cakal email s vysledkami v exceli/pdf.
nie vzdy pravidlo samozrejme, ale tak da sa to osefovat nejakym sposobom zjavne.
ale nechcem tym hanit organizatora ziadneho preteku, neviem si ani predstavit kolko roboty to je taketo nieco riesit, cize klobuk dole pred kazdym podarenym podujatim
V pohode... Ved ja som tam ani nebol.. Ide mi len o to, ze som si chcel pozriet vysledky kamosov len zo zaujimavosti. Este som sa doteraz nikdy nestretol s tym, ze vysledky z akychkolvek pretekov co skoncili nie su dostupne po pretekoch. Ved asi boli odmeneni prvi pretekari podla vysledkov...Preto sa pytam lebo nerozumiem.
V pohode... Ved ja som tam ani nebol.. Ide mi len o to, ze som si chcel pozriet vysledky kamosov len zo zaujimavosti. Este som sa doteraz nikdy nestretol s tym, ze vysledky z akychkolvek pretekov co skoncili nie su dostupne po pretekoch. Ved asi boli odmeneni prvi pretekari podla vysledkov...Preto sa pytam lebo nerozumiem.
Prave dali na FB udalosti oznam:
Veľmi sa ospravedlňujeme, že výsledky ešte niesu zverejnené, ale musíme vyriešiť jeden podnet od pretekára. Robíme všetko preto, aby zajtra výsledky už boli zverejnené.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.facebook.com/events/3268624636502067/?active_tab=discussion
https://photos.app.goo.gl/NzZ3ncQdrDyqUQMr5
Nerozumiem preco nie su stale k dispozicii...🤔
Lebo niesu, co je natom take nepochopitelne? 😀 Umiestnenie si uz aj tak nezlepsis a ci ich budes mat v pondelok, utorok alebo stredu je to jedno.
A ano ani ja neviem umiestnenie a nestresujem...
tak ja neviem, zo skusenosti z desiatok dedinskych/vacsich bezeckych pretekov - vysledky po preteku vyvesene niekde v zazemi cize kto chcel si odfotil, a casto nez sme prisli domov, tak uz aj cakal email s vysledkami v exceli/pdf.
nie vzdy pravidlo samozrejme, ale tak da sa to osefovat nejakym sposobom zjavne.
ale nechcem tym hanit organizatora ziadneho preteku, neviem si ani predstavit kolko roboty to je taketo nieco riesit, cize klobuk dole pred kazdym podarenym podujatim
Prave dali na FB udalosti oznam:
Veľmi sa ospravedlňujeme, že výsledky ešte niesu zverejnené, ale musíme vyriešiť jeden podnet od pretekára. Robíme všetko preto, aby zajtra výsledky už boli zverejnené.