Dnes cestou necestou, konské hlavy-gasparová-klokociny-tri kríže nad Pernekom po hrebeni,niekto to tam udržuje,takmer komplet zjazdné,foto zo suradnicami
Dnes cestou necestou, konské hlavy-gasparová-klokociny-tri kríže nad Pernekom po hrebeni,niekto to tam udržuje,takmer komplet zjazdné,foto zo suradnicami
Ako to tam vyzerá s komármi, mňa dnes skoro zožrali ?
je stabilnejší v zjazdoch, celkovo je dlhší skoro o 10 cm, ale aj trochu menej obratný. rýchleší na tvrdom podklade, ešte sa potrebujem vyhrať s pružením, pri rovnakých tlakoch vo vidle a tlmiči je tvrdšie. pocity celkovo pozitívne
akurat som chcel povedat ze zadna stavba vyzera byt dost dlha oproti canyonu.nic budes na trailoch viac makat rukami tak ci tak sorcerer uz viem ako sa citia ostatny brankari ked slintaju nad mojou hokej vystrojou. ako ja ked kukam na tvoj bajk
Tak sme cez vikend isli na vyjazdy. Chceli sme urobit vyjazdy, ale vysiel nam len jeden na Kralovu holu v nedelu. Skoda pocasie nam neprialo. Urcite si zopakujeme, ked bude lepsi cas.
Nieco z Malych Karpat, Vinosady-Cermak-Hubalova-Sedlo Skalka-Solosnicka dolina-Plavecke Podhradie-hrad-Baborska-Amonova luka-Sklena huta-Hubalova-Rybnicek-Vinosady, po 65km mi este zostalo 2/5 z baterie, vyborne vyladene cez STU
pekná trasa,ale z tou batériou je to inak-nezostali 2/5 z batérie,ale 2 dieliky znamenajú,že míňaš 2 dielik-alebo inak,každý dielik označuje 20%,takže míňaš predposledných 20%-môže tam teda zostávať napr.39% kapacity,ale aj 21% - presné číslo sa dá zistiť cez ST Unlocker
včera zaťažkávacia skúška, ZV - Dubové - kopec bez názvu - Banský Studenec, Halčiansky tajch - sedlo Volárska - Dubové - ZV. taký lejak som na bajku ešte nezažil, skrývali sme sa v krmelci, na nohe pribudlo "tetovanie" a niektorému obchodu zase urobím tržbu...
72 km / 1570 vm
Dano5 myslel som 2 z 5, ale zle som to napisal, pri tych 52km odjazdenych na foto akurat skocilo na 2 dieliky a domov uz len z kopca, tak 2 dieliky aj zostali sorcerer vcera pri tom vyjazde poslednych 6km som tiez zmokol, ale ze tak strasne ako keby som vysiel z rybnika obleceny, z tenisiek som vylieval vodu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ako to tam vyzerá s komármi, mňa dnes skoro zožrali ?
,treba sa hýbať, čím rýchlejšie tým lepšie
Ešte asi skoro na porovnanie s Canyonom ? Alebo aspoň podľa prvých pocitov ?
72 km / 1570 vm
sorcerer vcera pri tom vyjazde poslednych 6km som tiez zmokol, ale ze tak strasne ako keby som vysiel z rybnika obleceny, z tenisiek som vylieval vodu