Kategórie
Bike-techResp.nejaky tip.
Skratka gps cyklo navig.
Dik.
savings Lezyne Matrix Saddle Tagger sedlový držiak na lokátor Apple AirTag, čierna
13,09 €
savings
MOC 26,99 €
-30% Syncros viečko predstavca s držiakom cyklopočítača na DC riadidlá
41,99 €
-30%
MOC 59,99 €
-30% Specialized Speedzone drôtový snímač cyklopočítača, s držiakom
13,89 €
-30%
MOC 19,90 €
Ja som to tiež dneska asi o 11.00 nahadzoval a v poho. Neviem ci to ma nejaký význam ale ten článok co dával cripo ten dotyčný písal ze musíš mat originál kábel a nie len na nabíjanie. Ja som sťahoval s FENIX 5.
Skúšal som BaseCamp, kde tú trasu v PC zobrazím, ale do Edge mi to skopíruje zase iba ako GPX, ktoré sa tam medzi trasami nezobrazuje. Ten BaseCamp navyše hlási nekompatibilitu s Edge 1030 Plus.
Ale zaujíma ako sa to správa teraz, počas výpadku garmin cloudu. Funguje apka connect tak ako má?
Ak si dobre pametám tak apka garmin connect vo fóne potrebuje minimálne konektivitu do internetu aby synchronizovala aktivitu z hodiniek, teraz ju má ale nejde cloud.
Hodinky sú A-GPS čo znamená že (neviem ako často) potrebujú stiahnuť podklady o satelitoch z netu, kedže je apka garmin connect teraz nefunkčná tak si to hodinky a iné garmin prístroje nestiahnu. Ak to bude trvať dlhšie predpokladám že presnosť GPS bude asi klesať.
to sami práve nezdá, poloha GPS satelitov sa mení čo je dosť dôležité pre výpočet.
Inak https://www.root.cz/zpravicky/garmin-napaden-ransomware-vypnul-svoje-sluzby/ , neviem ci to niekde bolo .. napadnuta interna siet ransomwareom.