Lokalizácia
Formulár sa odosiela
priznam sa, ze ja ten camel ani nepouzivam. naplnim flasu a priebezne po ceste doplnam. mam viac miesta v batohu a aj ho mam lahsi. nie vzdy sa to da, to je jasne ale 99% nechavam camel doma.
Zobraziť komentár 24.05.2008 - 22:51:01
00

neviem ci by som kupoval camel.. ja mam teraz od Vaude, a dovolim si povedat ze okrem naustku je lepsi ako camel, uz len umyvanie (ja mam taky ze ho zhora po celom priereze otvorim.. to sa umyva jedna radost, camel sa sice chvali velkym uzaverom ale mne sa stale zda maly... sice je ten moj o pol litra mensi, ale neviem si predstavit zeby som potreboval 3 litre ( tiez si neviem predstavit aby som nosil 3 kila na chrbte :) ) a aby som nezabudol... je lacnejsi :)

moj

no ja neviem, ze co jazdis ty, ale ja nemam problem dat 3 litre, konkretne vcera 75 km (40% cesta, zvysok teren), na 55km som mal vypity treti liter a doplnal som este na zvysnych 15km..
ked je aspon tak teplo ako vcera, tak 3 litre sa zidu...

mam MULE od CAMELBAK
Zobraziť komentár 25.05.2008 - 11:13:16
00
ja pouzivam tento asi 3 roky a maximalna spokojnost...zmesti sa tam dost.. :wink:
je sice tazsi ale mne o gramy nejde.. 8)
http://www.author.sk/verbal/477/
Zobraziť komentár 25.05.2008 - 11:17:16
00

no ja neviem, ze co jazdis ty, ale ja nemam problem dat 3 litre, konkretne vcera 75 km (40% cesta, zvysok teren), na 55km som mal vypity treti liter a doplnal som este na zvysnych 15km..
ked je aspon tak teplo ako vcera, tak 3 litre sa zidu...

mam MULE od CAMELBAK
vcera na 100km som vypil z 2l co som mal asi 1 a pol z hydropacku... ale to sme mali dazd a nebolo velmi teplo, inak by to bolo urcite viac, na druhu stranu skoro vzdy pijem aj nieco pomimo: kofola a tak... dalsia vec ked dojdu zasoby vody da sa naplnit, pramenov je vela <to v prirode> v mestach, dedinach su krcmy, domy kde ti tiez urcite doplnia... radsej po ceste doplnim ako cely cas nosit na chrbte, cize 3l mi je zbytocny..
Zobraziť komentár 25.05.2008 - 11:47:49
00
ja mam tento stal ma 500 sk pri akcii v BILLE :-)) tam je plus niejake body billa klub a mas to za lacnejsie http://www.huskysk.sk/detbatohy_57_bato ... modra.html

a vak mam za 250 sk 2L z authoru tusim to je ale neviem kto to robi..... kamos ho ma dlho a zatial....ani sa nepretrhol ani nic take.... a 250 sk neni vela... pretrhne sa kupis novy....:-) kus horsie sa z neho pije cez taku gumpu ale da sa nato zvyknut popripade ju das dole.... a do batohu ti vojde skoro vsetko ma 11 litrov ale v pohode tam das... vak..nieco pod zub... naradie fotak peneznka... a uplne v pohode sedti ked nijako extremne nejazdis odporucam....
Zobraziť komentár 25.05.2008 - 12:33:23
00
mas na ten vak aj nejky link alebo nieco podobne?
Zobraziť komentár 25.05.2008 - 13:02:01
00
no tak, nasiel som ten vak salewa co som roztrhol. tecie to odtial kde vychadza hadica, prikladam aj fotky. dalo by sa to nejak zalepit? lebo sa mi nechce vyhadzovat zbytocne cca 700sk keby sa dal tento zalepit.

Prílohy:

DSC00188.JPG
DSC00188.JPG 113.1 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 25.05.2008 - 13:36:50
00
...

Prílohy:

DSC00189.JPG
DSC00189.JPG 108.25 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 25.05.2008 - 13:37:08
00
oki,
tak batoh aj hydrapak su doma, kupil som nejaky hydrapak za 300sk, aj znacky hydraoak, zaujalo ma na nom ten uzaver... uzatvara sa iba tak z hora jak sacok... zarolujem to a zalepim suchym zipsom, tesni to skvele a ma to tu vyhodu ze na susenie to mozem vyvratit.
diki moc za rady
Zobraziť komentár 31.05.2008 - 20:42:07
00
oki,
tak batoh aj hydrapak su doma, kupil som nejaky hydrapak za 300sk, aj znacky hydraoak, zaujalo ma na nom ten uzaver... uzatvara sa iba tak z hora jak sacok... zarolujem to a zalepim suchym zipsom, tesni to skvele a ma to tu vyhodu ze na susenie to mozem vyvratit.
diki moc za rady

no super tak to sa mozeme o tom porozpravat. Ja som mal doteraz nejaky no name s vickom na zavit modrej farby a bol v pohode az na to ze z toho sosaku mi stale kvapkalo. Tuto sezonu som si narychlo kupil novy a mam presne ten ako ty. Sacok na vrchu parkrat prelozis a suchym zipsom zaistis, jednoduche ako facka a tesni to dobre aj ked to uz mame stare modely, teraz uz robia miesto prekladania a suchecho zipsu len taku listu ktoru tam nasunies a hotovo. Ale ine som chcel, v navode pisu ze ta hadice zrejme aj s tou pravouhlou pripojkou na sacok by sa mala dat odpojit a potom mozes sacek prevratit. Mne s tym ide otacat ale odpojit sa mi to nepodarilo resp. bojim bojim aby som to neodlomil tak neodpajam, neprevraciam a susim tak ze vyplachnem par krat a potom hadicu prehnem a zasuniem do sacku aby robila dilataciu medzi stenami sacku aby nespalsli k sebe. Jedoduche a funkcne ale aj tak mi vrta v hlave to odpajanie hadice...
Zobraziť komentár 01.06.2008 - 22:28:25
00
hadicu z hydrapaku odpojis stlacenim za ten sivy dzindzik a potiahnes. chce to trochu viacej sily, aj pri opatovnom napajani, tam to treba poriadne zatlacit, lebo mne to potom tieklo a nasadzoval som to na druhy krat.
inac pri tom uzavere pri tej plastovej tycke sa mi vak roztrhol, takze teraz ta tycka vybiehava von...
Zobraziť komentár 01.06.2008 - 22:47:30
00
ja tam ziaden sivy dzindzik nema, cele to kolienko je priehladne a homogenne.
Zobraziť komentár 01.06.2008 - 22:53:02
00
http://www.hydrapak.com/ ak si otvoris tuto stranku, spusti sa ti animacia a po vybrati rezervoara z vaku tam odpoja hadicu tak ako som hovoril. ak to tam nemas, tak ju neodpojis...

Prílohy:

untitled.JPG
untitled.JPG 35.38 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 01.06.2008 - 22:59:55
00
nemam tam nic je to len obycajne koleno bez "tlacitka" a v navode je presne take aj vyobrazene ze sa to ma zalomit a odpojit, no nic neriesim a budem umyvat ako doteraz :lol:
Zobraziť komentár 01.06.2008 - 23:05:28
00
no tak to zalom a odpoj:)
Zobraziť komentár 01.06.2008 - 23:06:17
00
keyboard_arrow_up