Tak sa zadarilo aj mne aj ked mne sa taketo niečo nestáva...a ešte hore kopcom po ťažbe ...vzpriečený konár a šalter KO viac ma trapia praskliny na ráme, je to len lak? pritlačilo tam šalter...aj ked v takom mieste by sa nemalo nič viac poškodiť
ale treba napisat aj to B
- bolo to koncom 19. storocia
- Trhovisko tu fungovalo až do čias, kedy sa na jeho mieste začal stavať Dom odborov.(Dom odborov Istropolis (staršie Dom Revolučného odborového hnutia, Dom odborov a techniky) je kongresovo-kultúrne centrum na Trnavskom mýte v Bratislave. Vznikalo v rokoch 1956-81). Cize to bolo na mieste kde je teraz Istropolis.
- Vtedy sa značná časť trhu presťahovala na Miletičovu ulicu, respektíve novopostavenej budovy Tržnice, ktorá vyrástla začiatkom 80-tych rokov
no prave,zaciatkom 80tych .. cize to plati pre vsetkych Bratislavcanov. Naplaveniny uz to chapu inak .. inak pozor, naozajstny Bratislavcan sa a) narodil v BA, b) ovlada rakusky,madarsky a slovensky jazyk ..
edit: heh, trochu neskoro, ale hlavne az teraz vidim, kde je to zaradene .. no co uz.
zas ja som rad že som prešiel z 2x10 na 12ku..... je to bezudržbové, blbuvzdorne.. až na hrube papeky, ale to sa rovnako stavalo aj na 3xá čí 2x10 , ked bola blba konšteacia hviezd
mne v sobotu tiež 2x vliezol do šaltra XT, naštastie som šiel pomalšie a druk bol tenký....
Hope oska po mesiaci jazdenia. Moc som jej ani nenakladal, ale v tomto pieskovisku čo tu mám sa pri každom brzdení vytvorila taká roleta, že oska nezvláda
Neviete, či sú tie hope pro 4 náboje odolnejšie ako hope pro 2, čo tam mám teraz?
Icetech kotúč som dnes tiež dorazil, ale ten už mal nárok
Tie mali osky este v poriadku a boli drziaky. U EVO to uz bolo s oskami horsie. Ako su na tom 4, to netusim. Ale ak rozbijes Hope 2, tak tazko hladat nieco, co vydrzi viac. No urcite neber novatec.
Doteraz som mal úplne základný formula a až kým som nevylámal západky, tak držal, ale zohnal som nový náboj, takže prehodím orech a ideme ďalej.
Tune kong som roztrhol / stratil taký gumený O krúžok, ale ten som už zohnal, takže mám teraz dve funkčné sady kolies, akurát ma ten hope dosť štve, keďže sa mi tie kolesá naozaj páčia
Tak na hope zas nie je problem zohnat ND (aspon teda nebol), das novu osku a ides dalej.
Este pripadne mozes skusit poslat fotku s popisom priamo do Hope, co ti k tomu povedia.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
- bolo to koncom 19. storocia
- Trhovisko tu fungovalo až do čias, kedy sa na jeho mieste začal stavať Dom odborov.(Dom odborov Istropolis (staršie Dom Revolučného odborového hnutia, Dom odborov a techniky) je kongresovo-kultúrne centrum na Trnavskom mýte v Bratislave. Vznikalo v rokoch 1956-81). Cize to bolo na mieste kde je teraz Istropolis.
- Vtedy sa značná časť trhu presťahovala na Miletičovu ulicu, respektíve novopostavenej budovy Tržnice, ktorá vyrástla začiatkom 80-tych rokov
no prave,zaciatkom 80tych .. cize to plati pre vsetkych Bratislavcanov. Naplaveniny uz to chapu inak
edit: heh, trochu neskoro, ale hlavne az teraz vidim, kde je to zaradene
jazdit, to nevyzera tak zle
mne v sobotu tiež 2x vliezol do šaltra XT, naštastie som šiel pomalšie a druk bol tenký....
Neviete, či sú tie hope pro 4 náboje odolnejšie ako hope pro 2, čo tam mám teraz?
Icetech kotúč som dnes tiež dorazil, ale ten už mal nárok
to bola nevinná papulka v sobotu v prosieckej doline
Tune kong som roztrhol / stratil taký gumený O krúžok, ale ten som už zohnal, takže mám teraz dve funkčné sady kolies, akurát ma ten hope dosť štve, keďže sa mi tie kolesá naozaj páčia
Este pripadne mozes skusit poslat fotku s popisom priamo do Hope, co ti k tomu povedia.