mam namontovany novy kotol. potrebujem ho spustit resp. urobit na neho reviziu alebo neviem ako sa to povie. kontaktoval som uz troch technikou ktory sa so mnou dohodli na presnom case a dni. samozrejme nikto nedosiel a potom ani obraz ani zvuk. uz ani tych 100eur im nestoji za hodinu roboty alebo kolko. zatial najmenej doverihodny ludia pri prerabke fakt des.
inak dakujem Petergeist aj andrej25 za odporucanie. piatok okolo obeda objednane v nemeckom eshope cez mailbox som to mal dnes doobeda doma (bratislava ine casti slovenska by asi trvali dlhsie)..
„Chci ho,“ řekla jsem prodavači a ukázala za sebe palcem. Shovívavě se na mě podíval a začal mi vysvětlovat, že je potřeba vyzkoušet, zda je pro mě vhodné. Pane bože, proč by nebylo, je přece červené, prolétlo mi hlavou
...
To co uz je ked mi zmazu prispevok v ktorom pisem aby sa zastrelil jeden vylosovany cyklista z nebezpecnych predbiehacov na cyklookruhu v Castej a napisem to na odlahcenie temy ktora sa uz mota zbytocne v zacarovanom kruhu. Niekto je tu prilis aktivny bez stipky humoru a ironie. A este k tomu nasa Katka opusti rady moderatorov. Cely svet ide do sraciek.
vsimol som si ze tu miznu posty, no je mi to u prdele ako pise Ramon, dolezitejsie su ine veci...ale z principu by mohli napisat ze nejaku notifikaciu, to mazanie je na urovni nula z 10
Cely svet môžeš mat na 🍌 ... podstatná je rodina a tých tvojich zopar verných .
presne toto som si hovoril posledne na dovolenke, keďže mladší má práve nejaké grcavé obdobie na zákrutách, keď som šiel cez šturec celý čas pomalinky na dvojke alebo keď som šiel z oščadnice do terchovej 50 aj mimo obcí ...
LMS na android je vyborny a zadarmo snapseed. Otacanie aj v uhle, orezanie, hlbkova uprava farieb, jasu, sytosti, tonu, kotrastu, tienov.. retusovanie a vycistenie nechcenych objektov na fotke, pridat text roznych farieb aj velkosti, retro vinetacia, dvojita expozicia, lesk, ramy, sceny, kolaz, zrnity efekt...Photo art dokaze pridat ciernobielu clonu a mozem vymazat clonu na miestach kde chcem mat farbu.
Mna by zaujimala jeho hmostnost, ani v mtbiker clanku, ani na stranke kellysu som sa ju nedozvedel. O 200% odolnejsi. Mohli nechat odolnost iba na 100%, nezvyysovat vykon motoru (mohol by byt aj s mensou bateriou lahsi) a mal by 15kg. Nie 16,9kg ak s-works turbo levo velkosti S. Motor dat taky co ma najmensi odpor voci pedalom pri vypnuti, alebo nd 25km/h (ci je to bosch cx, alebo specialized 2.1 neviem)
A uz by bola hmotnost ako u normalneho biku a k tomu motor. Ak by jazdec nemal 100kg, neprasklo by nic a splnil by sa mi sen. Pri vyuzivani pomoci iba v kopcoch napriklad nad 10%, by som ako 50kg vybehol na rozhladnu vysmiaty a ziadny dielik z baterky by neubudol. Dolu svahom bunnyyhop cez koren stromu.
Kellys nevyraba motory, jedine ze by si dal vyrobit na poziadavku pre svoje biky. A ceny by bola zavratna.
Ked pozeram kolko stoja teraz bicykle, co stali v roku 2015-2017 7000€, tak to take strasne nieje. Predam svoje dva a cosi doplatim. Jeden focus stal 6990 a teraz asi 3450, nepamatam si stranku, kde to bolo. Staci pockat, alebo kupit testovaci co ma najazdene 150-400km, alebo vypredaj, co sa im prasi nan v sklade 3-5 rokov, v malo predajnej velkosti S a chcu zaplnit sklad novinakmi. Ebik v bazare asi nie. Tam je vybuchana baterka. V bazare len lacne kuskk, aby som pri zavade o moc neprisiel, alebo cestaky, s ktorymi sa neskace.
Ale aj 3450 je dost, skor tak za 2500 by bolo ok, ale to je uz asi nerealne. Musel by som hodne veci predat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://twitter.com/LewisHamilton/status/1294342959773646856
Typický černoch na bicykli. Opatrne a najradšej by si namontoval pomocné koléčka.
https://twitter.com/LewisHamilton/status/1294342959773646856
Zrejme nie kazdy zije v domneni,ze ak nema 29 tak nie je in
inak dakujem Petergeist aj andrej25 za odporucanie. piatok okolo obeda objednane v nemeckom eshope cez mailbox som to mal dnes doobeda doma (bratislava ine casti slovenska by asi trvali dlhsie)..
Ak by čokoľvek nefungovalo, daj mi vedieť v súkromnej správe.
...
Odomknutý článok: https://www.idnes.cz/onadnes/vztahy/kolo-cyklistika-zeny-muzi-elektrokolo-moda-na-kolo.A200814_102838_ona-vztahy_job&h=B6440F35EA66B760DD3DCEDF9FB92E8F
tak možno buďme radi, že zatiaľ mažú potichu a tajne
presne toto som si hovoril posledne na dovolenke, keďže mladší má práve nejaké grcavé obdobie na zákrutách, keď som šiel cez šturec celý čas pomalinky na dvojke alebo keď som šiel z oščadnice do terchovej 50 aj mimo obcí ...
https://www.xnview.com/en/
Andorid : Gallery
Jednoduchy prezerac aj editor v jednom.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.simplemobiletools.gallery&hl=sk
https://e.dennikn.sk/2009959/vyvinuli-sme-prevratny-ebike-lahky-no-nie-krehky-hovori-sef-slovenskej-firmy-kellys/?ref=mwac
A uz by bola hmotnost ako u normalneho biku a k tomu motor. Ak by jazdec nemal 100kg, neprasklo by nic a splnil by sa mi sen. Pri vyuzivani pomoci iba v kopcoch napriklad nad 10%, by som ako 50kg vybehol na rozhladnu vysmiaty a ziadny dielik z baterky by neubudol. Dolu svahom bunnyyhop cez koren stromu.
Kellys nevyraba motory, jedine ze by si dal vyrobit na poziadavku pre svoje biky. A ceny by bola zavratna.
Ale aj 3450 je dost, skor tak za 2500 by bolo ok, ale to je uz asi nerealne. Musel by som hodne veci predat.