nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
Stihol by este okolo slovenska 😂
Primitivneho belgickeho chlapceka nema zmysel komentovat.
Dostal pokutu 200CHF
Kto je to Frank Hoste? Chudák zo západu z 32 víťazstvami a jednou bodovackou z tdf, ktorý ako väčšina západných cykloodbornikom nevie stráviť úspechy Peťa,a ide 3 násobneho majstra sveta v rade a 7 násobneho víťaza bodovacky poučovať,ako sa má špurtovať...
Tento fracek si neuvedomuje že hovorí o 3-násobnom majstrovi sveta? O potmavšom športovcovi by si to zrejme nedovolil povedať.
Ako už bol spomenutý aj príklad s Nolem, zase sa ukázalo že pre západ sme stále len zaostalý východ a odbytisko na druhotriedny tovar.
btw si pri tejto prilezitosti zaspominajme na svetom uznavane spurty MVDP
https://www.youtube.com/watch?v=vnYLC1aCgdw
špecialne 4:05
...ved preto som to sem nalepil ako sa meni doba a pohlad na toho ktoreho cyklistu. Pamatam ako bol mnohymi mediami MVDP "ospevovany" za to ze si stihol este aj odsotit supera lebo mu zavadzal. Stacil nejaky ten rocik a za nieco podobne sa iny cyklista stava pomaly opat stvancom. No nic, svet sa meni, treba si zvykat na to ze z davu sa nema vytrcat...
o tej linii WVA: keby si drzal liniu, tak sa tam Peter nema ako natlacit (najprv uvolnil miesto pri bariere a nasledne ho zavieral). nestastne je aj umiestnenie ciela v zatacke, aj ked miernej. a o tych barierach a trciacich stlpikov z nej a o tej posunutej, skoda hovorit.
robit rozhodnutia v takej rychlosti a v zlomkoch sekund je fakt narocne, ale o to viac mrzi rozhodnutie jury, ked si to mozu pozerat v klude a z viacerych pohladov.
podla mna spravil najlepsie co sa v danej chvili dalo, ked zbadal ako sa WVA tlaci znovu na barieru v zatacke doprava a trcala tam aj ta posunuta bariera.
ale bolo by to super