Kategórie
Bike-techNie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
Akcia -26% Rock Machine Blizz TRL 40-29 LTD bicykel, matte khaki/neon orange/black
od 919 €
-26%
MOC 1 389 €
Výpredaj -17% Endura FS260-Pro Thermo návleky na nohy, čierna
28,99 €
-17%
MOC 49,90 €
Akcia savings Karpos LAVAREDO Booster kompresné návleky na nohy, čierna
od 27,99 €
savings
MOC 40,99 €
hmmm, v sobotu mam nocnu. chces vymenit?
Fuji s6500fd , je na predaj ak by si chcel :]
mate uz fotky z mostov na krtkovy?
ja by som bol konecne za preskumanie cervenej do kojsova a folkmarska skala etc , neviem jak zvysok...
Fuji s6500fd , je na predaj ak by si chcel :]
nie dakujem haha mam svoj canon s5 is a zatial som spokojny. len som si vsimol ze tvoje fotky su v dobrej kvalite tak som bol zvedavy
mate uz fotky z mostov na krtkovy?
ja by som bol konecne za preskumanie cervenej do kojsova a folkmarska skala etc , neviem jak zvysok...
ak mi stihne dojst sedlovka a podari sa mi byt tu v nedelu, tak by som siel
...no, včera po tej búrke som sa iba presunul z Bankova ku koniarni a takto to dopadlo
Aspon si zapamatas, ze priamka nie je za kazdych okolnosti najkratsou spojnicou dvoch bodov.
ps: konecne som opaleny "na cyklistu"
neviem ako myslis tym "zvlastnym sposobom" ale fotku pred zmensenim treba zaostrit
hehe, pekne povedane
inac, ja by som sa mozno tiez pridal, aj ked som povodne planoval trochu volnejsi vikend po viacmenej znamych trasach, ziadne objavitelske adventury, kedze to zatial stale dopadlo tak, ze sa vela tlacilo a prenasalo...asi som prilis pohodlny, ale radsej sedim na biku, ked uz ho so sebou trepem do lesa...
okrem toho chcem dat poslednu sancu starej kazete, mozno sa nakoniec ten 3. pastorok umudri a prestane strielat, inak ma zase cakaju neplanovane vydavky, ako takmer kazdy 2. tyzden
neviem ako myslis tym "zvlastnym sposobom" ale fotku pred zmensenim treba zaostrit
Pozor, fotky sa zaostruju az po zmene velkosti !!!
A ja som myslel, ze objektivom:)
vtedy uz neni co zaostrit
treba sa naucit fotit:P
treba sa naucit fotit:P
: )))
naahodou vyvojku a ustalovac by som este niekde mal mat :]