Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Kauza Koyuk pokračuje: bike už mám doma, žiaľ musím ho prepravovať autom (predajňa je mimo mesta a rozobrať (dať z neho kolesá dole) a pri preberaní som sa ponáhľal ďalej, tak som to vo veľkom nekontroloval, aj tak som doma chcel vyčistiť poriadne bike. Žiaľ osadím kolesá a sú nakrivo, nie v línii rámu. Tak tam volám, že kolesá sú osadené nakrivo v ráme. Mám sa stým pohrať trocha. To už mi nedalo, že pevné osky predsa, aké hranie. Píšem priamo do CTM, že žiadne hranie, zaraziť kolesá do drážok ako sadnú a majú byť v jednej línii s rámom. Pýtal som sa aj v mojom domácom servise, kam chodím, povedali mi to isté. Takže ďalšia cesta do servisu. Či sa odstranilo praskanie neviem, bike som nevytiahol von. Bike je v záruke ešte, tak nech to vyriešia, ak nevedia, nech to pošlú do CTM-ka, je mi to jedno.
Zobraziť komentár 30.09.2020 - 09:11:26
00
ingnovakm Nikto ale nevie, kedy ich zacnu predavat, ci? ... ja som nakoniec nasiel este Kross na sklade v Cechach, tak uz cakam na dodanie.
Zobraziť komentár 30.09.2020 - 10:12:23
00
scypho tu podsedlovu kapsicku co mas na tribane, to je 0,6l?
Zobraziť komentár 30.09.2020 - 11:04:32
00
yurcko skor asi ta 0.4L, nema to nikde napis ani stitok. Vojde tam dusa (29/28), montpaky a naradie.
Zobraziť komentár 30.09.2020 - 12:39:09
01
arrow_leftJano1987 napísal:
Kauza Koyuk pokračuje: bike už mám doma, žiaľ musím ho prepravovať autom (predajňa je mimo mesta a rozobrať (dať z neho kolesá dole) a pri preberaní som sa ponáhľal ďalej, tak som to vo veľkom nekontroloval, aj tak som doma chcel vyčistiť poriadne bike. Žiaľ osadím kolesá a sú nakrivo, nie v línii rámu. Tak tam volám, že kolesá sú osadené nakrivo v ráme. Mám sa stým pohrať trocha. To už mi nedalo, že pevné osky predsa, aké hranie. Píšem priamo do CTM, že žiadne hranie, zaraziť kolesá do drážok ako sadnú a majú byť v jednej línii s rámom. Pýtal som sa aj v mojom domácom servise, kam chodím, povedali mi to isté. Takže ďalšia cesta do servisu. Či sa odstranilo praskanie neviem, bike som nevytiahol von. Bike je v záruke ešte, tak nech to vyriešia, ak nevedia, nech to pošlú do CTM-ka, je mi to jedno.

Ak už máš za sebou tretiu uznanu reklamáciu, môžeš odstúpiť od kúpnej zmluvy. Pri tom čo tu čítam si myslím, že si fakt vyfasoval nejaký vadný kus a je to najrozumnejšie riešenie.
Zobraziť komentár 30.09.2020 - 12:52:23
01
flying-dutchman17 v piatok, či v sobotu tam idem, nech to vyriešia. Čo mi hovorili z druhého servisu, kam bežne chodím, tak sú 2 možnosti, buď je krivý rám, kde najlepšie to je skontrolovať, že sa vyskúšajú osadiť iné kolesá, či sú v línii rámu z nejakého bicykla, čo ich má správne v línii, alebo je zle spravený výplet a treba ho spraviť nanovo.
Vrátenie peňazí hrozí vtedy, keď by som 3x reklamoval tú istú vec. Čo sa mne ešte nestalo.
Sám sa prikláňam asi k vráteniu peňazí, žiaľ za to, čo som ho kúpil, už podobný stroj v danej cene s podobnou výbavou nekúpim, už zvyknú byť o cca 200-300€ drahšie.
Zobraziť komentár 30.09.2020 - 12:59:42
02
arrow_leftflying-dutchman17 napísal:
Ak už máš za sebou tretiu uznanu reklamáciu, môžeš odstúpiť od kúpnej zmluvy. Pri tom čo tu čítam si myslím, že si fakt vyfasoval nejaký vadný kus a je to najrozumnejšie riešenie.

nemôže, to by musel mať uznanú 3x tú istú závadu... potom sa považuje za neopraviteľný výrobok, ak sa nemýlim...

a v tom naše servisy vedia chodiť... skús reklamovať také auto :D :D :D

ale aj tak sa čudujem, to musí byť nejaký pondelkový ranný kus, alebo čo... mne stačilo podoťahovať pár šróbikov a zatiaľ všetko fachčí ako má... musím si zaklepať na drevo ťuk, ťuk, ťuk...
Zobraziť komentár 30.09.2020 - 15:57:12
00
Ono je to trosku inac...Zbierka zakonov hovori o Opakpvanej zavade, nikde sa ale nepise kolko krat sa to ma opakovat. To je len tak zdomacnele ze 3x, no aj SOI to ma ako nepisane pravidlo ze 3x
Zobraziť komentár 30.09.2020 - 15:59:25
00
arrow_leftJano1987 napísal:

Ahoj,Jano1987 budem sa opakovat ale skus ho vyreklamovat.Mne po troch zavadach boli vratene peniaze.Budes potrebovat napisat k biku sprievodny list nieco v tom zmysle ze si stratil doveru v zakupeny vyrobok,nemozes ho uzivat v plnom rozsahu a pod.Drzim palce.
Zobraziť komentár 30.09.2020 - 16:24:37
00
Nejaka novinka? Na webe to nevidim...

Prílohy:

20200930_180653_1280x960.jpg
20200930_180653_1280x960.jpg 394.46 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up2thumb_down

Zobraziť komentár 30.09.2020 - 19:11:02
00
arrow_leftmart80 napísal:
Ahoj,Jano1987 budem sa opakovat ale skus ho vyreklamovat.Mne po troch zavadach boli vratene peniaze.Budes potrebovat napisat k biku sprievodny list nieco v tom zmysle ze si stratil doveru v zakupeny vyrobok,nemozes ho uzivat v plnom rozsahu a pod.Drzim palce.

Jano1987Suhlasim ja by som to asi riesil rovnako. S podobnou reklamaciou uz mam skusenost aj ked neslo o cyklo vec. Po mesiaci sa mi vratila vec s rovnakou zavadov a po spisani 2. reklamacie som doplnil aj staznost na kvalitu vyrobku a do 2tyzdnov mi prislo vyjadrenie, ze sa mi ospravedlnuju a vracaju peniaze. Tebe uz to taha na 3.reklamaciu a z funkcneho hladiska biku dost zavazne veci, ktore zamedzuju bezpecnemu vyuzivaniu.
Zobraziť komentár 30.09.2020 - 19:14:43
10
arrow_leftscypho napísal:
Nejaka novinka? Na webe to nevidim...

To su nove Gravel VanRysel pre sezonu 2021. urobili asi nove karbonove ramy z ich cestakov a osadili GRX. https://www.youtube.com/watch?v=URAO54zl-mQ&ab_channel=DECATHLONCYCLE
Zobraziť komentár 30.09.2020 - 19:17:13
00
scypho - ten tvoj TRIBAN 500 je už minulosť, či? Akú veľkosť sa ti podarilo zohnať toho Krossa? A aký model? 4.0 alebo 6.0?
Zobraziť komentár 30.09.2020 - 19:39:32
00
Mám papier, že som 2x už reklamoval prednú brzdu kvôli problémom. Teraz večer, keď som sa na to poriadne zase pozrel, tak predný kotúč je krivo vzhľadom na os... V každom prípade, idem tam v piatok, či v sobotu a budem to riešiť. Uvidím čo sa mi podarí vybaviť.
V prípade vrátenia peňazí by sa mi hodila rada, čo kúpiť ako náhradu. Aj keď už asi bude všetko vypredané.
Zobraziť komentár 30.09.2020 - 20:24:44
00
Straka uz je, bol to dobry bike. Pri hladani Soot 50 som nasiel Kross Esker 6.0 2020. Zobral som M ko, som v strede tabulkovej velkosti.
Ak by niekto zhanal gravel, v CZ je toho este dost a za zaujimave ceny. Soot 50 bol tusim za 1100-1200e.
Zobraziť komentár 30.09.2020 - 20:35:48
00
keyboard_arrow_up