Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftlto napísal:
double: vsetko co plati pre li-pol/li-ion baterie inde, plati aj tu. Mobilne telefony, coklvek ine. Baterku dole, kapacita tak do polovice, izbova teplota. Ale inak neskladovat, jazdit :P .. naco potrebujes ebike skladovat, oblecies sa na turistiku a ides, nie ? Viem, neni pre teba, ale sak to je turisticka motorova pomocka, tak co :) Skladovanie je nanic :P .. napr. Velky Bok je lepsi, ako skladovanie :D

lto, prvá časť dobrá, druhá taká matovičovská. ?
Zobraziť komentár 11.11.2020 - 21:23:49
00
vždy začne dobre a skončí zle. Nieje mi celkom jasné ako zablúdil do tejto témy :^) zrejme skok z 26´´ kolies rovno na 29´´ e-bike :D No na aute mam nickel metal hybrid a parkujem vonku. Ale v zime mi spotreba vyskočí aj o liter. Zima a baterky sa radi asi nemaju je jedno aka
Zobraziť komentár 11.11.2020 - 21:59:30
00
double: ano, lebo cim je chladnejsie tym pomalsie prebiehaju chemicke reakcie. Mozes vyrobis nieco, co pojde dobre v mraze, ale pri izbovej teplote ti vybuchne :D /ale to dost zjednodusujem/ ,,. chcel som ta len motivovat, aby si neskladal bajk v zime do utulku :lol: .. ked ho mozes vyuzit :P. Nema to nic s Matovicom, lebo Velky Bok neni v Trnave :D..
Mne jedno ci 26" alebo 36" .. a v pripade turistiky je fuk, ci je ebike. Stale si vacsina pletie pojmy a dojmy :P , ci mas pocit, ze ked jazdim na 26" kolesach, tak sa nedostanem ani cez most cez Dunaj ? :D :D .. zabludenie do temy je easy .. vyskoci na titulku a tam vidim, ze pise double. Tak pozriem, nie ? :D :D :D
Zobraziť komentár 11.11.2020 - 22:55:23
00
Myslím, že táto téma bola o tom, ako skladovať, nie či a prečo neskladovať... :-) Sú jednoducho jedinci, ktorí v zime z rôznych dôvodov nejazdia a sú takí, čo si zimu bez bajku nedokážu predstaviť... Ja som napríklad z tej prvej skupiny... Na zimu mám trenažér a fitko v indoor a ako outdoor beh a bežky/skialp... A nikto ma v tomto ani zo sebašľachetnejších dôvodov už asi neprerobí... ;-)
Zobraziť komentár 12.11.2020 - 10:03:12
04
keyboard_arrow_up