Zaujímalo by ma odkiaľ si kupujete cyklistické oblečenie, či z kamenného obchodu, alebo z nejakého internetového? Ak z netu, tak môžte hodiť konkrétny link. Ak z kamenného tak aspoň mesto, kde sa nachádza. Kde ste sa stretli s najlepšími cenami? ďakujem za všetky reakcie.
Otázka za sto bodov... Aké force zimné gate zobrať z70 alebo z68? A hlavne keď sú s trakmi zmesti sa tam aj väčšie bruško? Teraz mam bez trakov na prechodné obdobie a ochladzuje sa dakujeeeem
Ja som skúšal Z70 a vpredu majú nejaký vetruodolný materiál, vzadu len superroubaix, ktorý bude pri nižších teplotách asi chladiť. ten vetruodolný materiál nie je taky elastický ako windstopper.Na nejaké extra brucho to skôr nebude.. ale objednaj, vyskúšaš a ak nebude, tak pošleš poštou naspäť za 2 eura.. to nie je také hrozné.
Dámske mám M. A tiež mám 177 a 70 kilo ale ja mám veľa tých kíl od pása dole, ruky mám ako papečky M mi je také akurát. AK si z BB, dobehni vyskúšať, napíš mi správu. Inak to merino budem posúvať ďalej
Caute, do dnes som jazdil v Sportfull Classic Race, ale dnes mi uz v nich bolo celkom chladno. Viete mi od nich odporucit nejake teplejsie gate ? Na stranke to moc podla teploty rozdelene nemaju (napriklad ako Castelli) tak sa v tom prilis neorientujem. Vdaka
Ja som spravil už 3 jazdy s tými Sportfull WS super a sú skvelé.. Dá sa jazdiť aj pri 10° ale už sa v nich trochu potím (ale zima v nich nieje ani keď sa v nich spotím, ani pri dlhom zjazde).. ideálne pre teploty tak od +7 a nižšie.. podľa mňa v nich bude veľmi pohodlne až do nejakých -10°...
no samozrejme keď to porovnám s castelli tutto nano, tak vpredu je tá membrána trochu hrubšia a nie je až tak eleastická (ale zase teplotný rozsah použitia je niekde inde). Keď to porovnám s Force Z70, tak tam bola membrána ako igelit a všade sa mi robili vrublky.. Tieto gate mám pekne obtiahnuté, a vzadu je ten no rain materiál rovnako elasticky ako tutto nano, takže to pekne všetko sedí, nikde neodstáva.. elastické to vpredu teda je, ale má to proste svoje limity oproti vyššie spomínaným... v najhoršom sa ti odfotím, keď chceš..
nemám Veľa vecí od Sportfullu.. ale prekvapilo ma, že castelli gate mi sedia skôr XL a teda aj Sportfull som objednal XL (skôr som čítal, že sportfull je ešte o trochu menšie ako Catelli). No a nakoniec som ich musel vymeniť za L, ktoré sadli super.. návleky od Sportfull no rain mám na nohy tiež L
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nenájde sa nikto?
Ja som skúšal Z70 a vpredu majú nejaký vetruodolný materiál, vzadu len superroubaix, ktorý bude pri nižších teplotách asi chladiť. ten vetruodolný materiál nie je taky elastický ako windstopper.Na nejaké extra brucho to skôr nebude.. ale objednaj, vyskúšaš a ak nebude, tak pošleš poštou naspäť za 2 eura.. to nie je také hrozné.
A pre ženu 178/70?
fixska sa mi zdá, že si nejaké dámske brala. Vieš poradiť?
Vďaka
A pre ženu 178/70?
fixska sa mi zdá, že si nejaké dámske brala. Vieš poradiť?
Vďaka
Mam 185/75 a Sko som vracal. Mko sedi super
Ďakujem vám za rady
Ďakujem vám za rady
Kratke ale aj uzke cez ramena
Ktore si vzal? Fiandre alebo Fiandre light? Na tie Light pripadne essential WS pokukujem pre teploty nad 5°.