Zaujímalo by ma odkiaľ si kupujete cyklistické oblečenie, či z kamenného obchodu, alebo z nejakého internetového? Ak z netu, tak môžte hodiť konkrétny link. Ak z kamenného tak aspoň mesto, kde sa nachádza. Kde ste sa stretli s najlepšími cenami? ďakujem za všetky reakcie.
rukavice Sportful WS Essential 2
velkostne podla tabulky - dlan 21-22cm bral som M-ko, prsty ok, su mi akurat. vystelky nemam rad no tieto su skvele - prirovnal by som ich k esi gripom - makkucke, uchop paradny, nic netaha, netlaci. fluo je naozaj fluo - v sere pri ukazovani smeru pride vhod. vsetky loga su reflexne, material goretex infinium, z vnutra cesane - strcil som ruku pod tocku s prudom vody - premoknu cez sviky a cez dlan, ale slabsi dazd daju s prehladom.
hodinova test jazda - kopce, rychle, dlhe zjazdy, prestavka, vyssia intenzita, +5°C - skusal som ich v stupani prepotit, potom dat dolu a naspat ci budu chladit - nestalo sa - pekne to "dycha" ziadne litre vody v rukaviciach, trosku navlhli, rychlo uschli - nic nechladilo - ruky stale v teple. teplota okolo 5°C pre ne idealna, 10 by uz asi bolo moc, do mrazu to nebude ale limity vyskusam casom (samozrejme individualna zalezistost). vcera som dal rovnaku trasu v letnych dlhoprstych - do kopca som daval dolu nech ich nespotim, ku koncu zjazdu mi uz tuhli prsty.
takze kde koncia letne dlhoprste zacinaju tieto.
co je trosku tragedia tak je ovladanie telefonu - len na pravom ukazovaku je na spicke kusok materialu ktorym to ide, lavaci maju smolu, pouzit iny prst tiez smola
na bezky ich bude asi skoda - pravdepodobne remienok palice oderie reflexne logo ktore je pri ukazovani smeru na spravnom mieste. ale palica sa drzi vyborne
som zvedavy na vydrz - kolko toho znesu
Vypadajú dobre tie sportful... Ja som nedávno kúpil Craft Shelter. V podstate asi podobné rukavice to rovnakých teplôt, samozrejme nie s takou dobrou membránou. Zatiaľ len jednu jazdu som stihol pri 8-10°, nemám im čo vytknúť. Mám tiež obvod ruky cca 21,5cm, veľkosť L mi sadla výborne. Kúpil som ich za 19€+ 5€ pošta.
Inak včera poobede som objednal Brynje Super Thermo z brynje.sk a dnes to už aj prišlo. Zobral som veľkosť M, mám 184/85. Veľkosť sadla, ale v ramenách už miesto navyše nie je. Uvidíme ako to bude keď otvoria fitká ... Už sa teším na test
Včera som nevydržal a otestoval sportful sotto zero rukavice a NW extreme RR 3 gtx. Bolo tak okolo 7 a mrholilo. V topánkach sa dalo, ale na tieto rukavice ešte teplo. Naozaj sú do nižších teplôt. Takže zatiaľ sa ešte vrátim k WS essential. Aj keď na nohy by ešte boli v pohode aj návleky, v topánkach to bolo komfortnejšie.
Zatial sa mi nepodarilo najst predajcu ktory by mal SF total comfort ( ak mate niekto typ na esdhop kde maju XLka sem s nim), skusal som este hladat dalej a nasiel som CRAFT Ideal Ther, mate niekto skusenosti ?
Da sa predpokladat ze velkost pri roznych Sportful modeloch bude rovnaka ?
Dlhe mam od nich Neo a Fiandre team. Obe rovnakej velkosti. Na dlzku su rovnake, Fiandre su vsak o dost uzsie co trochu komplikuje obliekanie. Do vacsich som ale len kvoli tomu nesiel. Cize velkost rovnaka, strih sa moze mierne lisit.
Takže Shimano rukavice super. Začiatok výjazdu okolo 3 stupňov, potom 4-7. Najprv sa mi zdalo, že je v nich nejak teplo. Tak som dal záložné Craft Power WS a po 2 km stal lebo mi bolo kosa ?.
Gore Phantom tiež hodnotím výborne. Sieťka, merino od Zaja a Phantom a na pohodu.
Vyjazd 6 hodín gravel, takže aj dosť cesty, kde mi býva oveľa viac zima ako pri MTB.
Gusto0 docela pekne rukavice, tak cena je, no, povedzme ze este prezitelna. Ja zatial ostavam pri rukaviciach, ktore pred kopcom davam dole, cize nepremoknu nikdy, lebo zatial mi vsetky premokli v stupaniach a uz nemam chut kazdu zimu kupovat ine. Smerom hore ide clovek tak ci tak pomali a pokial nieje velmi zima tak zimu necitim.
ja davam tiez rukavice dole v stupaniach - ruky su dobre chladice no ked uz ide jedno stupanie za druhym ako som mal napr dnes tak je to otravne. dnes som ich nedal dole na skusku ani v tom najdlhsom - bol citit chlad na prsty v zjazde no po zjazde znova krasne hriali, kym som prisiel domov ruky a rukavice suche - ten material jednoducho funguje - ano cena aspon pre mna uz na hrane ale minuly rok som kupil jedny so super majster propper membranou - ruky ako v igelite, neuschnu do druheho dna, skoro mi prsty odmrzli = vyhodene peniaze. tak som sa bal kupovat nieco dalsie - no mam bundu z toho materialu tak som tomu veril a nesklamal.
ta ich ponuka tiez zacina byt moc siroka - total komfort maju ako riesene kolena? neprefukne?
aky je rozdiel medzi total comfort, Gore WindStopper Super, Fiandre NoRain Pro - keby to chcel clovek vozit tak od 7 do -8 stupnov ktore vybrat?
zacinam uvazovat ze si kupim normalne nohavice na zimu - minuly rok som kupil ovada od isadore ale nesedi mi to - tych panelov je vela, kolena su len ciastocne neprefukave co je v zjazdoch v mraze citit, za kolenom je len akasi sietka cez ktoru v zjazdoch nenormalne fuka.
Ked chces na 7-8 tak fiandre team. Fiandre pro su do nizsich teplot lebo maju zdvojenu vrstvu materialu na kolenach. Total comfort su tiez do nizsich teplot, ale zas nemaju vodeodolnu upravu pokial viem - takze do sucha.
- odkiaľ objednávať? Marí sa mi,že niekto tu postol web,kde sa vyberú dve velkosti a jedna sa zadarmo vráti,ale neviem ten link nájsť.
- krátky rukáv,či dlhý? osobne sa priklánam k tomu dlhému,počas zátaže pod termom sa mi potia aj ruky
- 174cm / 80kg. Podľa tabuliek som jasné M,ale podľa vaších feedbackov sa mi zdá,že objednáva sa o číslo menej.
cez vikend mal Adamsport zlavu 20% na vsetko, priamo Brynje ma pri viac kusoch zlavu. 4camping ich tiez ma. pogoogli a porovnaj si ceny, ono sa to priebezne meni. a na tvoje miery S-ko podla mna nie, nechaj to M.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
velkostne podla tabulky - dlan 21-22cm bral som M-ko, prsty ok, su mi akurat. vystelky nemam rad no tieto su skvele - prirovnal by som ich k esi gripom - makkucke, uchop paradny, nic netaha, netlaci. fluo je naozaj fluo - v sere pri ukazovani smeru pride vhod. vsetky loga su reflexne, material goretex infinium, z vnutra cesane - strcil som ruku pod tocku s prudom vody - premoknu cez sviky a cez dlan, ale slabsi dazd daju s prehladom.
hodinova test jazda - kopce, rychle, dlhe zjazdy, prestavka, vyssia intenzita, +5°C - skusal som ich v stupani prepotit, potom dat dolu a naspat ci budu chladit - nestalo sa - pekne to "dycha" ziadne litre vody v rukaviciach, trosku navlhli, rychlo uschli - nic nechladilo - ruky stale v teple. teplota okolo 5°C pre ne idealna, 10 by uz asi bolo moc, do mrazu to nebude ale limity vyskusam casom (samozrejme individualna zalezistost). vcera som dal rovnaku trasu v letnych dlhoprstych - do kopca som daval dolu nech ich nespotim, ku koncu zjazdu mi uz tuhli prsty.
takze kde koncia letne dlhoprste zacinaju tieto.
co je trosku tragedia tak je ovladanie telefonu - len na pravom ukazovaku je na spicke kusok materialu ktorym to ide, lavaci maju smolu, pouzit iny prst tiez smola
na bezky ich bude asi skoda - pravdepodobne remienok palice oderie reflexne logo ktore je pri ukazovani smeru na spravnom mieste. ale palica sa drzi vyborne
som zvedavy na vydrz - kolko toho znesu
Dlhe mam od nich Neo a Fiandre team. Obe rovnakej velkosti. Na dlzku su rovnake, Fiandre su vsak o dost uzsie co trochu komplikuje obliekanie. Do vacsich som ale len kvoli tomu nesiel. Cize velkost rovnaka, strih sa moze mierne lisit.
Gore Phantom tiež hodnotím výborne. Sieťka, merino od Zaja a Phantom a na pohodu.
Vyjazd 6 hodín gravel, takže aj dosť cesty, kde mi býva oveľa viac zima ako pri MTB.
tie gate su naozaj total comfort, včera 3h pri 2-5st ani v zjazde 60ke nebola zima
aky je rozdiel medzi total comfort, Gore WindStopper Super, Fiandre NoRain Pro - keby to chcel clovek vozit tak od 7 do -8 stupnov ktore vybrat?
zacinam uvazovat ze si kupim normalne nohavice na zimu - minuly rok som kupil ovada od isadore ale nesedi mi to - tych panelov je vela, kolena su len ciastocne neprefukave co je v zjazdoch v mraze citit, za kolenom je len akasi sietka cez ktoru v zjazdoch nenormalne fuka.
- odkiaľ objednávať? Marí sa mi,že niekto tu postol web,kde sa vyberú dve velkosti a jedna sa zadarmo vráti,ale neviem ten link nájsť.
- krátky rukáv,či dlhý? osobne sa priklánam k tomu dlhému,počas zátaže pod termom sa mi potia aj ruky
- 174cm / 80kg. Podľa tabuliek som jasné M,ale podľa vaších feedbackov sa mi zdá,že objednáva sa o číslo menej.