f.Pfizer ma dobre referencie, manželka robí v zdravotníctve. Takže po novom roku. Ja idem do toho.
Moc nerozumiem... Prekonal si naostro Covid, horším priebehom. Tvoj imunitný systém to zvládol a vyrobil si také protilátky, aké žiadna vakcína na svete neprekoná. Lebo Tvoje telo pozná vírus osobne a vie sa účinne brániť. A pokiaľ sa tvrdí, že imunitná reakcia klesá po troch mesiacoch, tak ako môže akákoľvek vakcína dopadnúť lepšie než protilátky získané napriamo...
Dal som pred chvíľou vygooglené riziká očkovania u detí ale kedže toto je korona tak toto asi neplatí. Ináč niekedy nebolo tolko diagnostikovaných detí s papiermi na všelijaké dislexie, dis..., hyperaktivity, poruchy správania, ... ako teraz. Ale možno aj bolo, len sa s nimi nikto nemaznal. Dostali poza ucho a bolo po poruche správania. Dnes ked dostane drzý spratek poza ucho tak má poruchu správania jeho darca.
pytam sa lebo chcem pochopit aj druhu stranu. Ja fakt netusim co je take skodlive na vakcine o ktorej zatial nikto nic nevie len nejake percenta. Druha vec su rozne dohady o efektivite vakcin od "expertov - amaterov" z tohto fora. Preco musi cyklista z tohto fora odhalit ze tie cisla su nanic
pytam sa lebo chcem pochopit aj druhu stranu. Ja fakt netusim co je take skodlive na vakcine o ktorej zatial nikto nic nevie len nejake percenta. Druha vec su rozne dohady o efektivite vakcin od "expertov - amaterov" z tohto fora. Preco musi cyklista z tohto fora odhalit ze tie cisla su nanic
Máš gúgl, skus sa zapracovať. Aj tam je toho dosť,... Aj aj Google.translatlr pomôže
google je najlepsi odkaz, verim ze na vysokej skole zivota to bol zaklad... a translator velmi nepouzivam ved do anglictiny prekladaju vsetko dolezite, tak naco by som ho pouzil
Bez ockovania nebude mozne cestovat a bude vybavene. Ja som za. Nerozumiem tomu odporu voci ockovaniu. Ked som siel do Mexika, tak som sa zaockoval proti brusnemu tyfusu. A pred dvoma tyzdnami proti pneumokokom. Nikdy ziadny problem.
susedov dedko zomrel 2 dni po ockovani proti chripke na zlyhanie srdca z plneho zdravia. hned po ockovani sa zacal citi zle.
Ja mam tiez dlhodobe nasledky znizenej imunity po ockovani proti chripke a v ten rok co som bol ockovany som 4x ochorel a mal silne respiracne priznaky.
Ostatne ocokvania neodmietam. okrem trojvakciny. (v nemecku maju 3 samostatne vakciny. Aj moja lekarka sa stazovala, ze uz tetanovka nieje samostatna, ale len kombinovana aj na zaskrt.
Poznate nasledky prvej vakciny na obrnu? nasledky horsie ako pri samotnej obrne u mnozstva ludi. Aj ked bol vynalezca pochvaleny, ked mu pri teste 200 ludi vsetko fungovalo na vybornu, u mnozstva deti to malo katastroficky scenar.
Je to narychlo vyrobene a pre 10% ludi to bude ruska ruleta.
Vyhra len sebec. Nepodstupi rusku ruletu a zaroven pri 90% zaockovanosti sa nebude mat od koho nakazit.
špeciálne by ma zaujímalo, ako môže očkovanie "spôsobiť" to zlyhanie srdca asi jediné vysvetlenie čo ma napadá je, že keď zbadáš doktorku s njekciou, od strachu ťa klepne
a tie cancy o "zníženej imunite" nielen po očkovaní - to sú už úplné blbosti (všetky také tie populárne tvrdeníčka o imunite, čo papú***** po tzv. médiách, sú sprostosti ťažkého kalibru, za ktorými hľadajte hlavne smerovanie konzoušov na spotrebu kadejakých údajných posilňovačov imunity)
jediné ako-tak reálne riziko očkovania je alergická reakcia na niektorý z antigénov - čo je mimochodom jeden z dôvodov, prečo sa ustúpilo od celobunkových vakcín
a tie kombinované vakcíny sú napr. reakciou na to, že väčšina antivaxerov vznikla ako hysteroidná reakcia na vlastný strach z injekcie (ja rovno hovorím, že ani mne nikdy injekcie príjemné neboli, nie sú a nebudú), myslím že veľa ľuďov si vie vyvolať z pamäti, že príjazd doktorky s táčkami striekačiek na základku viedol k niekoľkohodinovému nerváku plnému srandovných scén, vzdialene pripomínajúcich psychické pochody v obyvateľoch Lidíc po príchode jednotiek SS, čo zjavne zanechalo na mnohých celoživotné následky tak si predstavte, že by tých pohonov na zúrivo zápasiace decká bolo 3x toľko
ak si uvedomíte realitu, že v každej jednej sekunde vašich životov tá vaša údajne úbohá a údajne kadečím údajne oslabená imunita musí bojovať na stovkách frontov s kadečím, čo chce do vás vliezť a rozobrať vás na prvočinitele, tak je fakt jedno, či dostanete k tomu ešte nejakých úplne jedno či 3 alebo 10 antigénov
v každej jednej sekunde vašich životov totiž do vás skúšajú všetkými cestami vliezť, vo vás sa namnožiť a niečo s vami urobiť miliardy! ozajstných živých nielen patogénov, ale dokonca aj symbiotických organizmov (pri skutočnom odpálení imunity, napr. niektorými cytostatikami, sa dejú veci - takú aspergilózu normálny človek fakt nedostane), ktorých povrch je posiaty státisícmi rôznych antigénov a vy si reálne myslíte, že vám urobí zlô-nedobrô pár súčiastok z pár baktérií alebo vírusov? toto si uvedomte, že nežijete (ani by ste nechceli) v akýchsi sterilných bublinách a nestretávate patogény len výnimočne ak máte smolu, ale FURT, teda inak povedané, ste de facto očkovaní celým svojím okolím nepretržite, a že vám to v tých vašich ajtíckych, inštalatérskych, taxikárskych, výčapníckych, drevorubačských a iných prírodnými vedami nedotknutých palicách nedochádza, na tom nič nemení
Neber to tak vazne, trochu si z nas utahuje. Ja by som sa mojim studiom prirovnal k tym drevorubacom a pochopil som ho. Ale priznavam niekedy si jeho prispevok musim 3x precitat a nemam v tom jasno
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
f.Pfizer ma dobre referencie, manželka robí v zdravotníctve. Takže po novom roku. Ja idem do toho.
Moc nerozumiem... Prekonal si naostro Covid, horším priebehom. Tvoj imunitný systém to zvládol a vyrobil si také protilátky, aké žiadna vakcína na svete neprekoná. Lebo Tvoje telo pozná vírus osobne a vie sa účinne brániť. A pokiaľ sa tvrdí, že imunitná reakcia klesá po troch mesiacoch, tak ako môže akákoľvek vakcína dopadnúť lepšie než protilátky získané napriamo...
ej boha
+aj toto k tomu
https://bratislavskykraj.sk/bezpecnostna-rada-kraja-situacia-v-zdravotnictve-je-mimoriadne-vazna/
mozem sa spytat ze co je zle v tej vakcine? vazne sa pytam, tentoraz bez ironie
https://rizikaockovania.sk/wp-content/uploads/2020/08/b-ockovanie.pdf
Máš gúgl, skus sa zapracovať. Aj tam je toho dosť,... Aj aj Google.translatlr pomôže
Ja mam tiez dlhodobe nasledky znizenej imunity po ockovani proti chripke a v ten rok co som bol ockovany som 4x ochorel a mal silne respiracne priznaky.
Ostatne ocokvania neodmietam. okrem trojvakciny. (v nemecku maju 3 samostatne vakciny. Aj moja lekarka sa stazovala, ze uz tetanovka nieje samostatna, ale len kombinovana aj na zaskrt.
Poznate nasledky prvej vakciny na obrnu? nasledky horsie ako pri samotnej obrne u mnozstva ludi. Aj ked bol vynalezca pochvaleny, ked mu pri teste 200 ludi vsetko fungovalo na vybornu, u mnozstva deti to malo katastroficky scenar.
Je to narychlo vyrobene a pre 10% ludi to bude ruska ruleta.
Vyhra len sebec. Nepodstupi rusku ruletu a zaroven pri 90% zaockovanosti sa nebude mat od koho nakazit.
špeciálne by ma zaujímalo, ako môže očkovanie "spôsobiť" to zlyhanie srdca
a tie cancy o "zníženej imunite" nielen po očkovaní - to sú už úplné blbosti (všetky také tie populárne tvrdeníčka o imunite, čo papú***** po tzv. médiách, sú sprostosti ťažkého kalibru, za ktorými hľadajte hlavne smerovanie konzoušov na spotrebu kadejakých údajných posilňovačov imunity)
jediné ako-tak reálne riziko očkovania je alergická reakcia na niektorý z antigénov - čo je mimochodom jeden z dôvodov, prečo sa ustúpilo od celobunkových vakcín
a tie kombinované vakcíny sú napr. reakciou na to, že väčšina antivaxerov vznikla ako hysteroidná reakcia na vlastný strach z injekcie (ja rovno hovorím, že ani mne nikdy injekcie príjemné neboli, nie sú a nebudú), myslím že veľa ľuďov si vie vyvolať z pamäti, že príjazd doktorky s táčkami striekačiek na základku viedol k niekoľkohodinovému nerváku plnému srandovných scén, vzdialene pripomínajúcich psychické pochody v obyvateľoch Lidíc po príchode jednotiek SS, čo zjavne zanechalo na mnohých celoživotné následky
ak si uvedomíte realitu, že v každej jednej sekunde vašich životov tá vaša údajne úbohá a údajne kadečím údajne oslabená imunita musí bojovať na stovkách frontov s kadečím, čo chce do vás vliezť a rozobrať vás na prvočinitele, tak je fakt jedno, či dostanete k tomu ešte nejakých úplne jedno či 3 alebo 10 antigénov
v každej jednej sekunde vašich životov totiž do vás skúšajú všetkými cestami vliezť, vo vás sa namnožiť a niečo s vami urobiť miliardy! ozajstných živých nielen patogénov, ale dokonca aj symbiotických organizmov (pri skutočnom odpálení imunity, napr. niektorými cytostatikami, sa dejú veci - takú aspergilózu normálny človek fakt nedostane), ktorých povrch je posiaty státisícmi rôznych antigénov a vy si reálne myslíte, že vám urobí zlô-nedobrô pár súčiastok z pár baktérií alebo vírusov? toto si uvedomte, že nežijete (ani by ste nechceli) v akýchsi sterilných bublinách a nestretávate patogény len výnimočne ak máte smolu, ale FURT, teda inak povedané, ste de facto očkovaní celým svojím okolím nepretržite, a že vám to v tých vašich ajtíckych, inštalatérskych, taxikárskych, výčapníckych, drevorubačských a iných prírodnými vedami nedotknutých palicách nedochádza, na tom nič nemení
https://www.statnews.com/2020/11/10/the-story-of-mrna-how-a-once-dismissed-idea-became-a-leading-technology-in-the-covid-vaccine-race/