Zaujímalo by ma odkiaľ si kupujete cyklistické oblečenie, či z kamenného obchodu, alebo z nejakého internetového? Ak z netu, tak môžte hodiť konkrétny link. Ak z kamenného tak aspoň mesto, kde sa nachádza. Kde ste sa stretli s najlepšími cenami? ďakujem za všetky reakcie.
stanlee Asi myslis 4camping, ale tam uz tusim nemali vsetky velkosti. Mne na 174/80 sadlo M. S mi bolo az neprijemne natiahnute a kratke. M je akurat obtiahnute, nikde nie je volne. Aj rukavy akurat.
Edit: Hack3r ma predbehol
Pokiaľ ide o Brynje, ceny adamsportu sú aj po zľavách vyššie ako ceny pri objednaní priamo z brynje.sk. Napríklad (prvý údaj je vždy adamsport a druhý brynje.sk) :
1. Brynje Super Thermo Boxer Shorts with Windcover - po 8% “zľave” 41,30 versus 38,95 (34,95 pri kúpe 2 ks a viac)
2. Brynje Super Thermo Zip Polo Shirt - po 8% “zľave” 59,70 versus 52,95 (49,95 pri kúpe 2 a viac ks)
3. Brynje Super Thermo Shirt - po 8% “zľave” 47,70 versus 40,95 (38,95 pri kúpe 2 a viac ks)
A takto by sa dalo pokračovať.
Iná vec je, že vzhľadom na začiatok zimnej sezóny svieti pri viacerích položkách na oboch stránkach stav “nie je na sklade” (pri Brynje.sk) resp. “na objednávku” (adamsport). A niektoré veci dokonca adamsport má údajne na sklade, a brynje nie. Pri dopytoch sa však stane, že položka ktorú adamsport má, už v skutočnosti skladom nie je. Ale to je v pohode, skladová logistika sa nie vždy dá aktualizovať úplne hneď. Takto to robia viaceré sprostredkovateľské e shopy, brynje.sk je oficiálnym a výhradným dovozcom pre SR, oni to od neho nakúpia, prirazia si 20%, potom následne dajú 8% zľavu, ešte stále sú drahší ako brynje, ale oni majú skladom a brynje už nie, lebo ho vykúpili😊. Brynje je spokojné, predalo to ďalej e shopom, aj e shopy sú spokojné, predávajú drahšie ako brynje. A ten kto platí viac, je koncový zákazník. Nekritizujem len konštatujem. Treba kupovať mimosezónne a priamo v brynje.
Adamsport mal 20% zlavy cez vikend a ja som o tom vedel, ale nie je povolene sem davat "reklamu" na taketo plosne zlavy, co chapem. ked si odratas 20% z tych cien teraz tak si by boli najlacnejsi
Hack3r
Jasné, super, že si to stihol aspoň ty, lebo teraz tam svieti na adamsporte zľava 8%, čiže predtým to bolo ešte o 12% viac, ak vravíš že 20. Tak to hej, to bola dobrá kúpa.
nie to bolo -8% a plus -20% teda -28% dokopy. -20% mali uplne na vsetko skladom, akoze Black Friday vikend a ja som kupil len karabinu a protismykove "macky" Brynje mam uz dlhsiu dobu
medzi tými dvomi echelonmi neviem aký je rozdiel, že jedne sú o 10 EUR drahšie ...
má niekto z vás skúsenosť? láka ma model echelon, len to, že je taký super priedušný a pod. a nie je v tom horúco, tak sa bojím, že na skorý ranný výjazd hoci v lete to nebude...
medzi tými dvomi echelonmi neviem aký je rozdiel, že jedne sú o 10 EUR drahšie ...
má niekto z vás skúsenosť? láka ma model echelon, len to, že je taký super priedušný a pod. a nie je v tom horúco, tak sa bojím, že na skorý ranný výjazd hoci v lete to nebude...
nemáte niekto skúsenosť?
Mam Echelon gate nejaký rôčik, keď som kupoval bol len jeden druh, takže rozdiel ti nepoviem. Kludne napíš na support, ochotne a promptne odpovedajú.
Čo sa týka chladu, nič také som nepociťoval a to som teda dosť zimomravý.
mam medio - tie su kludne od 18 stupnov a prave v teplotach nad 30 je v nich uz dost teplo a pari sa mi prdel. maval som od shimana tensie a v tych bol ideal tak 20-22 az do nekonecna
Mam Echelon gate nejaký rôčik, keď som kupoval bol len jeden druh, takže rozdiel ti nepoviem. Kludne napíš na support, ochotne a promptne odpovedajú.
keď som to tak pozeral, tak jedne echelon majú o 1 "slniečko" viac, čiže asi budú viac "vetrať" vďaka
Ma niekto skusenosti s membranou Craft ventair? Odvodom vlhkosti oproti windstopperu napr.
Niekde pisu ze ma priedusnost 8000 a niekde som cital 15000. Mam od nich gate s tou membranou na prednej strane a vozim ich od cca 0 az pomaly do 15. Raz som ich zobral na vyjazd kde zrazu vuskocila teplota fakt hadam na 15 stupnov a na pocudovanie som nejak extra uvareny vo vlastnej stave nebol, tak asi ten material funguje.
Mam aj zimnu bundu na behanie, tiez len z prednej strany je ten matros, ale tam to neviem posudit, lebo pri behu sa clovek poti odost viac a zatial som v nej behal iba za dazda.
jachmel Ja mam jedny zimne rukavice. Neviem to porovnat lebo to by som potreboval zimne s goracom a take mam iba prechodne. Ale ruky mam v nich dost casto spotene. Nie teda uplne ze spotene, ale ked si dam rukavice dole tak uz sa naspat horsie nasadzaju ako doma. Takze nejaka vlhkost tam uz bude a postupne sa dostavuje chlad. Neni su zaroven uplne top najteplejsie, na to mam v plane tie shimana co si kupil alebo obzeram gripgrab. Tento rok, resp. terajsiu zimnu sezonu som ich este nemal tak spomienky su len matne, ale zrovna cez vikend ich planujem dat tak potom mozem aktualizovat
A este mam jedny gate, zatial som ich mal iba raz ked bolo cca do 10C a cakal som dazd, ale nakoniec neprsalo a bolo mi v nich dost teplo. Odvtedy som ich nemal, usudil som ze budu vhodne az ked viac prituhne, 2-3C a menej, kedy pomaly prichadzaju na limit bezmembranove sorpasso. Rovnako sa zajtra hlasia do sluzby, uz sa tesim.
- odkiaľ objednávať? Marí sa mi,že niekto tu postol web,kde sa vyberú dve velkosti a jedna sa zadarmo vráti,ale neviem ten link nájsť.
- krátky rukáv,či dlhý? osobne sa priklánam k tomu dlhému,počas zátaže pod termom sa mi potia aj ruky
- 174cm / 80kg. Podľa tabuliek som jasné M,ale podľa vaších feedbackov sa mi zdá,že objednáva sa o číslo menej.
na zimu urcite dlhy rukav...ja som objednaval priamo z brynje.sk...180/80 objednal som M a to mi bolo dobre ze nie az po kolena...vymenil som za S a to sedi paradne...
Dobre ked uz je tu ta tema opat tak zaspamujem aj ja, z toho co som cital tak na zimne (neskore jesenne) vyjazdy - Brynje Super Thermo dlhy rukav - na 187cm/93kg (trosku pupcek) velkost L?
Ja dnes nove Sportful Fiandre No Rain Pro. Vlozka super, sadla na moju rit. Teplotne 0-5 v pohode. 5 stupnov pre mna horna hranica. Co som bol milo prekvapeny, ze som prisiel vcelku cisty. Akoby sa to blato nechytalo...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Edit: Hack3r ma predbehol
1. Brynje Super Thermo Boxer Shorts with Windcover - po 8% “zľave” 41,30 versus 38,95 (34,95 pri kúpe 2 ks a viac)
2. Brynje Super Thermo Zip Polo Shirt - po 8% “zľave” 59,70 versus 52,95 (49,95 pri kúpe 2 a viac ks)
3. Brynje Super Thermo Shirt - po 8% “zľave” 47,70 versus 40,95 (38,95 pri kúpe 2 a viac ks)
A takto by sa dalo pokračovať.
Iná vec je, že vzhľadom na začiatok zimnej sezóny svieti pri viacerích položkách na oboch stránkach stav “nie je na sklade” (pri Brynje.sk) resp. “na objednávku” (adamsport). A niektoré veci dokonca adamsport má údajne na sklade, a brynje nie. Pri dopytoch sa však stane, že položka ktorú adamsport má, už v skutočnosti skladom nie je. Ale to je v pohode, skladová logistika sa nie vždy dá aktualizovať úplne hneď. Takto to robia viaceré sprostredkovateľské e shopy, brynje.sk je oficiálnym a výhradným dovozcom pre SR, oni to od neho nakúpia, prirazia si 20%, potom následne dajú 8% zľavu, ešte stále sú drahší ako brynje, ale oni majú skladom a brynje už nie, lebo ho vykúpili😊. Brynje je spokojné, predalo to ďalej e shopom, aj e shopy sú spokojné, predávajú drahšie ako brynje. A ten kto platí viac, je koncový zákazník. Nekritizujem len konštatujem. Treba kupovať mimosezónne a priamo v brynje.
Jasné, super, že si to stihol aspoň ty, lebo teraz tam svieti na adamsporte zľava 8%, čiže predtým to bolo ešte o 12% viac, ak vravíš že 20. Tak to hej, to bola dobrá kúpa.
https://isadore.com/sk/panske-climbers-kratke-nohavice
https://isadore.com/sk/i7a3o7e-echelon-kratke-nohavice
https://isadore.com/sk/i7a3o7e-echelon-lahke-kratke-nohavice
nemáte niekto skúsenosť?
https://isadore.com/sk/panske-climbers-kratke-nohavice
https://isadore.com/sk/i7a3o7e-echelon-kratke-nohavice
https://isadore.com/sk/i7a3o7e-echelon-lahke-kratke-nohavice
nemáte niekto skúsenosť?
keď som to tak pozeral, tak jedne echelon majú o 1 "slniečko" viac, čiže asi budú viac "vetrať"
Niekde pisu ze ma priedusnost 8000 a niekde som cital 15000. Mam od nich gate s tou membranou na prednej strane a vozim ich od cca 0 az pomaly do 15. Raz som ich zobral na vyjazd kde zrazu vuskocila teplota fakt hadam na 15 stupnov a na pocudovanie som nejak extra uvareny vo vlastnej stave nebol, tak asi ten material funguje.
Mam aj zimnu bundu na behanie, tiez len z prednej strany je ten matros, ale tam to neviem posudit, lebo pri behu sa clovek poti odost viac a zatial som v nej behal iba za dazda.
A este mam jedny gate, zatial som ich mal iba raz ked bolo cca do 10C a cakal som dazd, ale nakoniec neprsalo a bolo mi v nich dost teplo. Odvtedy som ich nemal, usudil som ze budu vhodne az ked viac prituhne, 2-3C a menej, kedy pomaly prichadzaju na limit bezmembranove sorpasso. Rovnako sa zajtra hlasia do sluzby, uz sa tesim.
- odkiaľ objednávať? Marí sa mi,že niekto tu postol web,kde sa vyberú dve velkosti a jedna sa zadarmo vráti,ale neviem ten link nájsť.
- krátky rukáv,či dlhý? osobne sa priklánam k tomu dlhému,počas zátaže pod termom sa mi potia aj ruky
- 174cm / 80kg. Podľa tabuliek som jasné M,ale podľa vaších feedbackov sa mi zdá,že objednáva sa o číslo menej.
na zimu urcite dlhy rukav...ja som objednaval priamo z brynje.sk...180/80 objednal som M a to mi bolo dobre ze nie az po kolena...vymenil som za S a to sedi paradne...